Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Voi cu Voicu. Secretele lumii, ascunse la Vatican
815 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretele Palatului Primaverii
979 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretele istoriei Elizabeth II Regina noastta
254 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretele Tibetului
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata in cetatea Vaticanului ep 2
301 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SUA: Secretele atacurilor din 11 septembrie 2001
212 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lumea secreta a gheiselor
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretele inghetate ale frontului alpin
107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Grecia: secretele trecutului
1.282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chivotul legamantului: Secretele Bibliei
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Secretele gheiselor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.11.2015  Adauga la favorite 956 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (1 vot )
   
 
Artista, prostituata sau ambele? Termenul „gheisa" inseamna o persoana care se ocupa de arta, sau o femeie de companie cu abilitati artistice. Gheisa era vazuta ca o persoana sensibila, eleganta, instruita, o opera de arta! Rafinamentul lor, secretul tenului lor de portelan, secretele lor de seductie…iti spunem azi tot!
O gheisa isi va indrepta intotdeauna parul, mai ales daca acesta are tendinte de ondulare! Parul drept pentru o gheisa este simbolul frumusetii supreme! In schimb, daca are parul ondulat, se considera ca nu a petrecut suficient timp in fata oglinzii pentru a se aranja! Secretul parului matasos al unei gheise este uleiul de camelie, aceasta masandu-si parul cu acest ulei cu proprietati nutritive si hidratante.

Ceaiul negru, impreuna cu sake sunt cele doua bauturi traditionale japoneze datorita carora este gheisa atat de frumoasa si sanatoasa! Ca sa ai un ten de gheisa poti conta si pe beneficiile ceaiului verde!

Un tratament facial folosit de gheise care a inceput sa faca ravagii printre vedete este compus din…excremente de pasare, apa imbuteliata de la Muntele Fuji si extract de orez!

Gheisele erau invatate inca din copilarie ca limbajul corpului este foarte important. Gheisa trebuia sa mearga in asa fel incat toate privirile sa fie atintite asupra ei, acesta fiind semnul ca ea va fi o gheisa de succes. O adevarata gheisha putea sa opreasca un barbat cu o singura privire. Era invatata sa fie discreta, trebuia sa stie cand sa isi arata incheietura mainii, loc considerat extrem de erotic. Actul sexual era ceva strict optional fiind hotarat de cele mai multe ori de gheisele cele mai experimentate, asta in functie de statutul social al clientului.


Daca vrei sa fii ca o gheisa in pat, atunci nu lua tu initiativa! Gheisele nu luau niciodata initiativa! Ele doar provocau barbatii!

Rafinamentul si seductia erau punctele forte ale gheiselor! Pentru a-si seduce partenerul, acestea pregateau in cele mai mici detalii dormitorul, acesta trebuia sa emane energie pentru toate simturile.

Un alt secret de seductie al gheiselor era flirtul prelungit. Isi foloseau incheietura mainilor, se aplecau, faceau miscari senzuale, se jucau cu parul, se mangaiau discret.

In materie de sextoys amintim celebrele Boules de Gheisa (Love balls) sau pur si simplu BG care sunt introduse in interiorul vaginului, cordonul lasandu-se afara. Sunt facute din materii diferite, de aceea provoaca si senzatii diferite.

Gheisele sunt cele care ilustreaza cel mai bine un proverb bine cunoscut: „Nu exista femei urate, ci doar femei neingrijite


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.