Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  E bine sa scapam de lucrurile vechi din casa la curateni
993 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati pantofii vechi -
240 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI UTILE DE REPARATII SI PENTRU GOSPODARIE
244 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Transforma lucrurile vechi in accesorii cool!
114 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reutilizarea anvelopele vechi
17 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bucurie in bucatarie fara efort
73 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pot fi reciclate canile vechi - 3 idei geniale!
260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce faci cu hainele vechi?
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti transforma puloverele vechi
353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum organizez bagajele pentru noi si copii
315 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Utilizari noi pentru lucrurile vechi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.02.2016  Adauga la favorite 620 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Indiferent ca este vorba despre o rama de tablou sau o cutie pentru chibrituri, ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a arunca obiectele vechi din casa ta. Acestea pot functiona foarte bine in casa ta, in moduri si locuri la care nici nu te gandesti.

Iata cateva idei in acest sens.
Rama de tablou

O rama cu aspect vechi are toate sansele sa ajunga la cosul de gunoi. Totusi, daca stai si o analizezi putin, iti vei da seama ca acest obiect poate avea un impact foarte mare daca il aranjezi intr-un mod inedit. Astfel, in locul imaginii din tablou opteaza pentru o foaie sau o panza intr-o culoare aleasa de tine si protejeaz-o pe aceasta cu un geam. La final, foloseste-o pe post de tava sau suport pentru diverse obiecte care sa se potriveasca decorului.

Strecuratoare mare

In cazul in care ai o strecuratoare de care nu te-ai mai folosit de multa vreme, o poti folosi pentru a tine cuburile de gheata. Astfel, pe masura ce cuburile de gheata se vor topi, apa se va scurge intr-un vas. Aceasta este ideala pentru petrecerile in familie, dar si pentru atunci cand iti inviti prietenii apropiati si vreti sa consumati bauturi racoritoare.
Tubul de la hartia igienica

Primul instinct, dupa ce se termina hartia igienica, este sa arunci tubul de carton. Ei bine, acesta poate avea o utilizare foarte practica: suport pentru clamele si elasticele de par.
Ulei de floarea soarelui

In mod sigur ai ramas cel putin o data fara crema de pantofi si te-ai gandit la tot felul de solutii pentru a da luciu pantofilor tai. Cremele hidratante pentru piele nu sunt intotdeauna cea mai buna solutie, dar uleiul de floarea soarelui da. Acesta va da un luciu deosebit pantofilor de piele si va fi ca un rasfat pentru acestia.
Cutie de chibrituri

Cutiile de chibrituri par total nefolositoare, insa aceste recipiente mici pot fi utilizate pentru a depozita nasturi, ace de siguranta sau de cusut. In acest fel, obiectele mici pentru croitorie vor fi organizate intr-un spatiu pe masura lor.
Carcasa de caseta audio


Daca ai descoperit prin casa o carcasa de la o caseta audio veche, pastreaz-o. Aceasta poate fi utilizata pentru a depozita castile audio sau mufa de la MP3 player.
Cutie de servetele

O cutie de servetele... fara servetele, poate fi un suport excelent pentru pungile de unica folosita. Asadar, introdu in cutia respectiva o rola mica de pungi si foloseste-le pe acestea ori de cate ori ai nevoie.

Banda adeziva

Personalizeaza-ti obiectele preferate cu banda adeziva. Taie bucati suficient de mari incat sa iti incapa numele si numarul de telefon si lipeste-le pe interiorul cartilor si a altor obiecte personale.

Sapuniera

Daca nu ai cumparat inca un suport pentru micutul tau aparat foto, protejeaza-l cu ajutorul unei sapuniere cu capac. Alege una intr-o culoare vesela si foloseste-o ori de cate ori pleci la drum.

Manusa cu un deget

Ai pierdut husa pentru ochelarii de soare? Nicio problema! In mod sigur se gaseste in casa ta o manusa veche, probabil fara pereche, pe care o poti folosi pentru protectia ochelarilor de soare.

Staniol

In momentul in care incepi sa vopsesti usile sau ramele geamurilor, inveleste manerele cu putin staniol. Astfel, nu va mai fi nevoie sa stai cu grija ori sa cureti petele de vopsea ajunse din greseala peste acestea.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.