Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Idei creative pentru cadouri din carton, panza de iuta
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  4 idei de Valentines day -
466 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei de cadouri pentru ziua de nastere
38 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei pentru Pasti
29 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei de decorare cu castraveti si morcovi
418 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  25 DE IDEI FRUMOASE DE FELICITARI PENTRU ZIUA MAMEI
360 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 DE IDEI SI TRUCURI PENTRU O MASA
749 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 de idei utile pentru casa ta
825 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3 idei geniale cum refolosesti borcanelele
657 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 idei pentru proprietarii de pisici
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Idei cadouri pentru majorat

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.04.2016  Adauga la favorite 1.521 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In sfarsit a sosit! Petrecerea de majorat pe care o asteptai. Insa parca ai un mic blocaj cand vine vorba de cadoul pe care trebuie sa il faci? Un plic cu o suma de bani, sau o sticla de vin intr-o plasa suna putin banal. Sunt sigura ca tu iti doresti sa daruiesti cel mai frumos cadou pentru acest eveniment, iar eu incerc sa iti vin in ajutor dandu-ti cateva idei de cadouri pentru majorat.

Daca este vorba de majoratul unei fete, atunci ai mai multe optiuni. Un set de cercei si lantisor de argint, alcatuieste un cadou inedit si finut din partea ta. De asemenea, un parfum special, pe care stii ca il va folosi cu proxima ocazie, este o alegere exceptionala. Daca sunteti un grup mai mare care mergeti la petrecerea de majorat al fetei puteti ajunge la o intelegere privind suma de bani si sa cumparati un ursulet urias de plus. Oricarei fete ii plac plusurile. Urmatoarea idee se potriveste aproape tuturor fetelor care fac trecerea spre a devenii femei. Achizitioneaza o trusa de farduri pe care o vei ambala frumos intr-o hartie de cadouri simpla si cumpara o esarfa frumoasa pe care sa o legi ca pe o fundita pe fardurile impachetate.

Trecem acum la partea putin mai complicata. Ce sa daruiesti unui baiat la majorat? Destul de dificil dar nu imposibil. Un ac de cravata din aur sau argint, asortat bineinteles cu o cravata deosebita suna foarte bine, nu e asa? Poti de asemenea sa optezi pentru un ceas de mana elegant. Cu astfel de cadouri vei reusi cu siguranta sa indeplinesti cerintele societatii de azi. Arata ca tu cunosti persoana si dorintele sale. De exemplu, daca baiatului ii place sportul opteaza pentru un trening frumos de firma, sau un echipament complet pentru sala de sport. Un alt exemplu il poti avea in domeniul tehnologiei. Orice baiat este atasat de tehnologie. Alege sa daruiesti diferite componente ale calculatorului pe care sti ca urmeaza sa le schimbe. Nu este un cadou estetic, insa este unul dorit si cu siguranta de efect.

Trebuie sa fii constient ca nu pretul unui cadou conteaza. Ceea ce conteaza, este sa fie daruit din inima. De aceea, cea din urma ideea a mea este arta japoneza a origamiului. Acesta este arta plierii hartiei pentru crearea diferitelor forme de pasare pisici, catei sau altele. Pentru crearea acestora este nevoie de foarte multa rabdare, timp si precizie. Daca vreodata vei primi un asemenea cadou, sa fii constient ca cel care ti l-a daruit, tine foarte mult la tine


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.