Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Donald Trump - Discursul de inaugurare 2017
1.062 vizite - 0 comentarii
adaugat de odette
 
  Biografia unor excentrici - Donald Trump si Ivana Trump
1.213 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Civilizatia avansata de la Atlit-Yam
1.026 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O zi din viata unui dictator / Nebunia puterii
1.405 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Atentat Impotriva Lui Hitler
1.542 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kim Philby - Spionul englez care a fugit in Rusia
1.431 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Adevarul despre Robin Hood
850 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ruinele scufundate din Japonia - Enigme ale istoriei
1.218 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Comorile pierdute ale lumii vechi.India
1.404 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Descoperirea arheologilor- Morminte regale mayase
849 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Istorie
 

 

Donald Trump - Biografia unui miliardar

 
 
 
 
 
Adaugat de zorba 28.05.2016  Adauga la favorite 1.425 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Donald John Trump (n. 14 iunie 1946) este un investitor si om de afaceri american, vedeta de televiziune, om politic si autor de carti de literatura motivationala. Presedinte si CEO (director general executiv) al companiei Trump Organization, o companie imobiliara americana. Trump este, de asemenea, fondatorul Trump Entertainment Resorts, companie ce opereaza numeroase cazinouri si hoteluri din intreaga lume. Este gazda si coproducator al emisiunii TV Ucenicul (en. "The apprentice"), lansata in februarie 2004 de NBC.

Donald este al patrulea din cei cinci copii ai lui Fred Trump, un bogat investitor imobiliar stabilit in New York, care l-a si influentat in viitoarele afaceri. Dupa absolvirea scolii de business Warton School a Universitatii din Pennsylvania, in 1968 s-a alaturat companiei tatalui sau, Trump Organization.

Incepand cu renovarea Commodore Hotel in Grand Hyatt, alaturi de familia Pritzker, Donald a continuat cu Trump Tower din New York si cu multe alte proiecte rezidentiale. Trump se va extinde, ulterior, in sectorul transporturilor aeriene (cumparand rutele Eastern Shuttle), si cazinouri in Atlantic City, inclusiv Taj Mahal Casino, a familiei Crosby, pe care l-a falimentat. Aceasta expansiune, atat personala cat si in afaceri, a dus la indatorare. Mare parte din stirile despre el, de la inceputul anilor '90, mediatizau problemele sale financiare, aventura extraconjugala cu Marla Maples, fapt ce a dus la divortul de prima lui sotie, Ivana Trump.

Situatia sa financiara si faima au cunoscut o renastere spre sfarsitul anilor '90. In 2001, el a terminat constructia Trump World Tower, un turn rezidential de 72 etaje, vizavi de sediul ONU. De asemenea, a inceput constructia Trump Place, un complex de cladiri de-a lungul raului Hudson. Trump detine, in prezent, cateva milioane de metri patrati de proprietati din Manhattan si ramane o figura majora in domeniul imobiliar in Statele Unite si o mare celebritate pentru expunerile sale proeminente in mass-media. Conform topului Forbes al miliardarilor lumii, Donald Trump se situeaza pe pozitia 488, cu o avere estimata la 2 miliarde de dolari americani.

Candideaza la presedintia Statelor Unite ale Americii din campania electorala a alegerilor din anul 2016

************************

10 povesti despre Donald Trump pe care nu le vrei crede adevarate

Admirat si deopotriva detestat, miliardarul Donald Trump a facut la viata sa o multime de lucruri care pot fi catalogate degradante pentru faima sa. Dar de fiecare data, in cele din urma a iesit castigator. Iata 10 povesti incredibile despre Donald Trump, stranse la un loc de
In 1988, planul lui Trump de a face linia aeriana Eastern Air Lines profitabila a fost de a o face mai scumpa, iar pentru asta a tunat avioanele cu podele din lemn de artar si toalete poleite cu aur. El s-a imprumutat 380 de milioane de dolari de la 22 de banci, care nu au vazut niciun cent inapoi. Pentru a se despagubi, bancile au fost nevoite sa sechestreze lucrurile, care au fost imposibil de vandut sau de folosit.
9. Le spune oamenilor ca sunt norocosi pentru ca nu i-a jefuit mai mult
Pentru proiectul Trump Ocean Resort Baja, Trump a adunat 32 de milioane de dolari de la investitori carora le-a spus mai apoi ca proiectul a fost anulat. El le-a spus investitorilor ca au fost norocosi ca nu au pierdut si mai multi bani. Cateva victime l-au dat in judecata pe miliardar si firma Irongate, iar drept raspuns si el a dat in judecata firma. Aceasta a dat faliment inainte de inceperea proceselor.
8. Da in judecata oamenii care spun ca e bogat
El a dat in judecata un scriitor care a spus ca el are "doar" 250 de milioane de dolari si a obiectat cand Forbes l-a evaluat la 3 miliarde. In 2011, Forbes l-a evaluat la 200 de milioane de dolari, in timp ce el sustine ca detine de 15 ori mai mult.
7. A transformat o dezbatere televizata cu privire la o moschee din Manhatten intr-un circ
Intr-o oferta facuta proprietarului unui teren din Manhattan, aproape de Ground Zero, care dorea sa construiasca o moschee, Trump a mentionat ca respecta libertatea religioasa atat de mult incat era dispus sa ofere 7,5 milioane de dolari pentru a evita ca moscheea sa fie construita acolo, ci la cel putin cinci strazi distanta. Proprietarul terenului a gasit cererea insultatoare.
6. Averea personala este de aproape un miliard, incat ar putea anula economia insulelor Seychelles daca s-ar muta acolo. Totusi, corporatia lui are datorii enorme.
5. A dat in judecata Deutsche Bank, dupa ce a inselat-o
Trump a imprumutat 640 de milioane de dolari de la Deutsche Bank pentru a finanta Chicago Trump Tower, garantand cu 40 de milioane de dolari din averea personala. Cand i-au fost ceruti banii inapoi, acesta a dat banca in judecata, sustinand ca ar trebui sa inapoieze imprumutul numai daca ar fi facut bani. In plus, a dat banca in judecata si pentru ca i-a distrus reputatia cand a afirmat ca el are o datorie.
4. Ii face pe copii sa se joace cu el
Trump si-a lansat un joc, The Trump Board Game, iar fata lui este peste tot: pe tabla, pe carti, pe bani. Jocul este o versiune a Monopoly, numai cu proprietati ale lui Trump, majoritatea falimentate pana acum. Jocul a fost relansat cu cuvintele "Esti concediat!", celebre din emisiunea sa, The Apprentice.
3. Cere comision de 25% pentru bunurile chinezesti
Trump crede ca un ajutor pentru economia SUA este cresterea texelor pentru bunurile din China, intorcand astfel organizatiile pentru inlaturarea texelor impotriva sa.
2. A construit un gard in jurul casei unui cuplu si le-a trimis factura
Miliardarului nu ii placea cum arata casa din preajma terenului sau de golf, asa ca a luat masuri si a ordonat sa se construiasca un gard din afara, apoi a trimis factura de 4 mii de dolari cuplului.
1. Are curajul sa pretinda ca este un bun om de afaceri

Este o fantezie ca Trump este un om de afaceri abil. In realitate, el a ratat 19 afaceri in 17 ani, iar companiilor sale li se ofera imprumuturi cind se specifica ca el nu este la conducerea acestora.

Femeile din viata lui Donald Trump

Sunt toate celebre si frumoase. Se pare ca politicianul care candideaza pentru functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, ar fi iubit-o cel mai mult pe Printesa Diana.

Printesa Diana ar fi putut fi una dintre femeile din viata lui Donald Trump. Controversatul om de afaceri ar fi vrut sa o ia de sotie, conform People. Seliana Scott (64 de ani),o prezentatoare TV din Marea Britanie, a dezvaluit ca Trump o agasa pe "Printesa Inimilor" cu buchete de flori, dupa ce aceasta a divortat de Printul Charles (66 de ani), in anul 1996.

“Trump o vedea pe Diana drept cea mai buna sotie trofeu", a marturist Seliana Scott.

Dupa ce "Printesa inimilor" a murit in tragicul accident de la Paris, in 1997, Trump le-a spus prietenilor ca cel mai mare regret al vietii lui este ca nu a avut ocazia unei aventuri cu Diana.

Femeile din viata lui Donald Trump: doua casnicii esuate si o aventura cu un "iepuras" Playboy
AcasaVedeteCelebritatiFemeile din viata lui Donald Trump nu au intrecut-o pe marea lui iubire: Printesa Diana FOTO
Femeile din viata lui Donald Trump nu au intrecut-o pe marea lui iubire: Printesa Diana FOTO
0 Comentarii
femeile_din_viata_lui_donald_trump.jpg
femeile din viata lui donald trump
Lady Di a fost una dintre femeile din viata lui Donald Trump
Foto: Hepta


Citeste tot despre: femeile din viata lui donald trump, Printesa Diana, printesa diana donald trump, Donald Trump, Carla Bruni, anna nicole smith, maria maples, ivana zelnickova, melania knauss
de Angie Voicu 19 August, 2015 - 14:32

Femeile din viata lui Donald Trump (69 de ani) sunt toate celebre si frumoase. Se pare ca politicianul care candideaza pentru functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, ar fi iubit-o cel mai mult pe Printesa Diana.

Printesa Diana ar fi putut fi una dintre femeile din viata lui Donald Trump. Controversatul om de afaceri ar fi vrut sa o ia de sotie, conform People. Seliana Scott (64 de ani),o prezentatoare TV din Marea Britanie, a dezvaluit ca Trump o agasa pe "Printesa Inimilor" cu buchete de flori, dupa ce aceasta a divortat de Printul Charles (66 de ani), in anul 1996.

Lady Di le-a intrecut pe toate femeile din viata lui Donald Trump. Poloticianul era extreme de indragostit de ea. El ii trimitea aranjamente florale zilnic, in valoare de sute de lire, la Palatul Kensington, potrivit site-ului people.com

“Trump o vedea pe Diana drept cea mai buna sotie trofeu", a marturist Seliana Scott.

Dupa ce "Printesa inimilor" a murit in tragicul accident de la Paris, in 1997, Trump le-a spus prietenilor ca cel mai mare regret al vietii lui este ca nu a avut ocazia unei aventuri cu Diana.

Femeile din viata lui Donald Trump: doua casnicii esuate si o aventura cu un "iepuras" Playboy
femeile din viata lui donald trump
Ivana Zelnickova, Maria Maples si Anna Nicole Smith se numara printre femeile din viata lui Donald Trump
Foto: Getty


Femeile din viata lui Donald Trump au fost numeroase. Prima sotie a omului de afaceri a fost Ivana Zelnickova (66 de ani), fost model international, din Republica Ceha. S-au casatorit in anul 1977 si au impreuna trei copii: Donald Jr (37 de ani), Ivanka (33 de ani) si Eric (31 de ani). Ivana si Donald au divortat in anul 1993. In 1991, una dintre femeile din viata lui Donald Trump ar fi fost frumoasa Carla Bruni (47 de ani), in 1991, pe cand politicianul era burlac. Modelul international a avut relatii cu multi barbati celebri, precum Mick Jagger, Eric Clapton si Kevin Costner, inainte se sa casatoreasca cu fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy. Tot in aceasta perioada, s-a zvonit ca una dintre femeile lui Donald Trump ar fi fost regretata Anna Nicole Smith, care s-a stins din viata in anul 2007. “Iepurasul" Playboy ar fi avut o aventura de scurta durata cu omul de afaceri, pe care niciunul dintre ei nu a confirmat-o vreodata.

Una dintre femeile din viata lui Donald Trump a fost actrita Maria Maples (51 de ani). Politicanul a luat-o de sotie la doar un an dupa ce s-a despartit de Ivana Zelnickova, Impreuna au un copil, pe Tiffany (22 de ani). A divortat de actrita in anul 1999. La scurt timp a declarat ca se simte prost fata de fostele lui sotii, deoarece a investit tot timpul in cariera si nu in viata personala.

Femeile din viata lui Donald Trump: ultima sotie este mai tanara cu 28 de ani decat el.

Melania Knauss (41 de ani) este si ea una dintre femeile din viata lui Donald Trump. A luat-o de sotie in anul 2005, iar in urmatorul an, ea a nascut un baietel, al cincilea copil al politicianului, Barron (9 ani). Melania este nascuta in Slovenia si a fost model si designer de bijuterii. Casatoria lor a fost foarte mediatizata de presa internationala. Fostul model a purtat o rochie de 200.000 de dolari, iar nuntasii au avut parte de un tort urias, acoperit cu 3.000 de trandafiri.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.