Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Orasul Zabljak-Muntenegru
564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Canionul Tara River - Muntenegru
625 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Przno Muntenegru
24 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Padurile de la Biogradska Gora, Muntenegru
467 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kotor -Muntenegru
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  ZADAR, CROATIA
662 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Herceg Novi-Muntenegru
500 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kotor –Muntenegru
285 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zona turistica Montpesa
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Petrovac- Muntenegru
409 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Orasul Kolasin-Muntenegru

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.07.2016  Adauga la favorite 623 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Kolasin se afla la altitudinea de 954 m si ofera posibilitatea pentrecerii unor vacante minunate atat in timpul iernii, cat si vara. Altitudinea si climatul favorabil fac din Kolasin o adevarata statiune climaterica si favorabila pentru Spa.
O atractie turistica deosebita este Lacul Biogradsko, situat in Parcul National “Biogradska Gora" – unul dintre cele trei cele mai bine conservate paduri naturale din Europa.
Lacul Biogradsko se afla la altitudinea de 1094 m, un punct atins de numeroase trasee turistice, prin apropierea caruia curg apele involburatelor rauri Tara si Moraca. Muntii Sinjajevina, Bjelasica, Kljuc si Vucje marginesc aceasata incantatoare zona.
In regiunea nordica a tarii se gasesc 2 parcuri nationale: Biogradska Gora – o padure salbatica, nu foarte departe de Kolasin; Durmitor – cu canionul raului Tara ( sub protectia UNESCO).
Biogradska Gora, padurea virgina si magnificul canion al raului Tara reprezinta o perla fascinanta a naturii. Multe zile insorite si o iarna plina de zapada fac din Kolasin o destinatie aleasa de turisti intregul an.
Raul Tara creeaza un minunat canion ce strabate munti stancosi.
Orasul Kolasin a fost fondat in anul 1652 ca avanpost pe traseul caravanelor de la Podgorica la Bijelo Polje. Ruinele fortaretei si depozitul de praf de pusca se gasesc inca in acest loc. In 1878, prin decretul Congresului de la Berlin, a fost introdus in teritoriul Regatului Muntenegrului.
In prezent, Kolasin este centrul Parcului National "Biogradska Gora", cunoscut pentru padurile salbatice si lacurile glaciare.
La numai 15 minute de Kolasin se gaseste centrul de ski Bjelasica cu partii lungi, pante line si zapada din belsug. Este potrivit, in special, pentru schiorii incepatori, dar si pentru sportivii avansati.
Statiunea de schi Kolasin 1450 are numeroase partii bine intretinute la standarde inalte, telescaune moderne, telecabine cu vedere la partiile Bjelasica, cabane rustice, hoteluri Spa si Wellness, cafenele si restaurante.
Statiunea de schi ofera:
Ski lift orizontal – lungime 1187 m, capacitate 2800 schiori/ ora;
Telescaune 2 locuri – 1840 m, capacitate 1200 schiori/ ora;
Teleschiuri – 500 m, 500-600 schiori/ ora;
Baby ski lift – 150 m, 400 schiori/ ora;
Capacitate toatal instalatii de schi: peste 6300 de schiori/ ora;
Lungime totala partii: 30 km, din care 10 km sunt trasee noi pentru toate categoriile de schiori.
Instructorii cu experienta si licenta internationala si ghizii montani va vor arata secretele acestei minunate zone. Partiile din Bjelasica sunt acoperite de un strat gros de zapada peste iarba, nu peste pietre care pot deteriora echipamentul de schi.
Personalul angajat in statiunea Kolasin 1450 – instructori, ghizi, serviciul de salvamont (Mountain Rescue Service – GSS) etc. isi fac treaba in mod constiincios si profesionist.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.