Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  PRODUSE DE CURATENIE ECONOMICE FACUTE IN CASA
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Retete cu uleiuri esentiale pt. improspatarea hainelor
143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai bun produs de curatat pentru dusul de casa
104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baie relaxanta
1.378 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un difuzor de parfum pentru camera
787 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti faci singura un parfum -reteta
1.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Metode eficiente sa te feresti de tantari, capuse
1.307 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schimbul de ulei
938 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci propriul sapun de casa
234 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizarea uleiului de eucalipt in curatenia casa
330 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Retete cu uleiuri esentiale pt. improspatarea hainelor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.02.2017  Adauga la favorite 1.091 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Alege aromele preferate si foloseste-le de fiecare data cand speli rufele.

Acestea nu pateaza si nu ataca tesaturile, iar mirosul lor persista intr-un mod placut si deloc puternic. Mai mult decat atat, unele uleiuri esentiale stimuleaza procesul de curatare a rufelor si dezinfecteaza tesaturile.

Cum poti utiliza uleiurile esentiale in parfumarea rufelor.

1. Atunci cand speli hainele de mana, adauga 2 picaturi din uleiul esential favorit in 2 litri de apa si scufunda apoi hainele in amestecul format. Acest lucru trebuie facut dupa ce ai spalat deja hainele cu detergent si le-ai clatit bine cu apa curata din belsug.

Dupa ce le tii 60 de secunde in apa cu ulei esential stoarce-le si pune-le la uscat.

2. Atunci cand speli rufele la masina automata, amesteca doua lingurite de bicarbonat cu 5 - 10 picaturi de ulei esential si 5 linguri de apa. Toarna amestecul in rezervorul pentru balsamul de rufe si lasa masina sa isi faca programul. Mirosul uleiului esential va fi emanat in toata casa, dar mai ales in tesaturile hainelor tale.

Dupa spalare, scutura bine hainele si pune-le la uscat.
Atentie! Secretul pentru ca rufele sa isi mentina cat mai bine mirosul este sa nu le lasi sa mai stea pe uscator dupa ce s-au uscat. Altfel, tesaturile isi vor pierde din miros. Pe de cealalta parte, daca le impaturesti si le bagi in sifonier imediat dupa uscare ele isi vor mentine aroma la intensitatea potrivita.

Uleiuri esentiale si amestecuri potrivite pentru rufele tale

Ulei esential de menta sau eucalipt - pentru ca aceste doua uleiuri sunt destul de puternice si au un miros proaspat, pot fi utilizate in orice anotimp. Iarna ele desfunda caile respiratorii, in timp ce vara imprastie un miros proaspat si placut. Adauga doar 4 - 5 picaturi de ulei esential la o masina de spalat.

Ulei esential de lavanda - lavanda emana de asemenea un miros foarte placut si proaspat. Acesta ofera o stare de calm si te ajuta sa scapi de dureri de cap si stres. Adauga 10 picaturi de ulei esential de lavanda la o masina de spalat.

Ulei esential de citrice - fie ca este vorba despre lamai, portocale sau mandarine, uleiurile esentiale de citrice sunt perfecte in special in sezonul de iarna, in perioada sarbatorilor. Pentru ca si acestea sunt foarte puternice, ar fi bine sa adaugi doar 5 - 6 picaturi la o masina de spalat.

Ulei esential de musetel - cand iti doresti un miros placut, care sa iti inspire curatenie si prospetime, uleiul esential de musetel este perfect pentru tine. Acesta este potrivit indiferent de sezon deoarece mirosul nu are accente puternice dulci, ci doar usor inmiresmate. Uleiul esential de musetel este ca adierea unei zile de primavara. Poti adauga 10 - 15 picaturi de ulei esential la o masina de spalat.

Daca nu esti genul de persoana care sa suporte foarte bine parfumurile, in mod sigur vei fi multumita de aroma placuta si deloc puternica pe care o vei lasa in urma ta de fiecare data cand vei purta aceste haine.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.