Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Millennium Park, Ottawa, SUA
51 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Central Park, NYC
126 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Europa Park, Germania
8 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biserica Park Street –Boston
570 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lincoln Park
27 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Edenland Park
807 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Weston Park Museum
458 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dog Bark Park Inn -statului Idaho,
443 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manati Park-Republica Dominicana
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hotelul Dog Bark Park Inn
1.413 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Arsenal Park

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.07.2017  Adauga la favorite 686 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cel mai complex si mai inedit parc de aventura este Arsenal Park de la Orastie. Aventura Park se afla in cadrul singurului complex turistic cu specific militar din tara si din sud-estul Europei. Aleile complexului sunt strajuite de 150 de exponate militare: tunuri, TAB-uri, transportoare senilate, dispozitive antiracheta, mitraliere si tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, avioane, elicoptere. Acesta este cel mai mare muzeu militar in aer liber din Romania, realizat in perimietrul fostei fabrici de armamament de la Orastie.

Turnul de apa de la Arsenal Park a fost transformat in Powerfan Jumps-un sistem de un sistem de ultima generatie folosit pentru salturi de la inaltime fara a fi nevoie de un o coarda elastica sau de o parasuta. Se sare in gol de la o inaltime de 30 de metri. Pentru primii 15 metri, caderea este libera, dupa care controlul este preluat de sistemul Powerfan. Durata de cadere este de doua secunde, aterizarea fiind foarte lenta.

Turnul de Apa Arsenal reprezinta punctul de plecare si pentru tiroliana. Cu cei 607 metri, este cea mai lunga tiroliana dintr-un singur segment din Romania.

Aventura Park Arsenal dispune de sase trasee de dificultate progresiva, accesibile pentru diverse categorii de varsta, forta si curaj. Fiecare participant la aventura primeste un echipament de securitate cu 2 carabiniere, care trebuie folosite in permanenta.

Arsenal Park mai are patinoar artificial, un skate park si un centru de echitatie, centru de inchiriat biciclete si masinute de golf, tir cu arcul, airsoft, tir cu arme de foc, iar in aceasta vara, la Arsenal Park a fost deschis si un modern centru SPA. Mai puteti gasi si alte facilitati, inchiriei de biciclete, air soft, tir cu arcul, paintball, perete escalada sau echitatie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.