Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Transiberian cu trenul privat
287 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Legea Rezonantei
365 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Transiberian cu trenul privat
64 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noua biologie- unde mintea ai materia se intalnesc 2
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Suntem ceea ce mancam
204 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  SPIRIT ENERGIE MATERIE
505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Discurs despre starea planetei
740 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arma secreta a puterii
126 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Semnificatia cifrei casei -
394 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pamantul in pericol (DOCUMENTAR IN ROMANA)
672 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Starea de spirit – Psihologia controlului

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.02.2019  Adauga la favorite 453 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Documentarul Starea de spirit – Psihologia controlului reprezinta o cronica istorica si stiintifica a tehnicilor de control al mintii, de la Platon si Macchiavelli, la Edward Bernays si B. F. Skinner, de la eugenie si darwinism, pana la Institutul Tavistock si Operatiunea Paperclip, cu corolarul ei, MK-Ultra.

Filmul examineaza in detaliu modul in care reclama comerciala, educatia obligatorie, drogurile farmaceutice – numite impropriu medicamente – consumerismul si mass-media au devenit elementele cheie si principalele arme folosite de elita oculta in razboiul psihologic traditional purtat cu intreaga populatie inocenta a planetei, al carui succes a fost facilitat si accentuat de tehnologiile ultimelor doua secole.

Oare suntem controlati? In ce masura si de cine? Ce poate insemna asta pentru viitorul omenirii? Implicatiile enorme ale acestor intrebari descurajeaza majoritatea oamenilor care sunt obligati sa se confrunte cu consecintele cotidiene ale raspunsurilor evidente. Starea de spirit – Psihologia controlului sapa adanc in cautarea acestora, pentru a revela faptul ca mare parte din ceea ce noi consideram a fi adevar nu este decat o mare inselatorie, un cumul de informatii falsificate implantate, deliberat, in constiinta noastra, pentru a putea fi cladita o tiranie care sa domneasca peste mintile oamenilor de rand.

Din leagan si pana in mormant, parintii nostri, semenii nostri si intreaga societate ne impun propria lor ierarhie de valori si comportamente acceptate si tot acest proces a fost denaturat si deturnat in mod mizerabil. Filmul examineaza stiinta care a evoluat, vreme de milenii, numai pentru a ne mentine, ferm, in banca noastra, incapabili sa periclitam status-quo-ul, astfel incat dictatorii, gestionarii puterii si papusarii corporatisti sa poata profita de pe urma ignorantei si a sclaviei noastre voluntare.

Striviti fiind intre nicovala educatiei obligatorii si barosul reprezentat de mass-media si industria de divertisment, suntem mentinuti intr-o perpetua robie, prin intermediul ideilor pe care le acceptam fara discernamant, desi ne modeleaza caracterul si comportamentul. Pe masura vizionarii, veti patrunde intr-un abis din care este scos la lumina intregul mecanism al manipularii, prin exemple socante care dezvaluie adevaratele planuri ale elitelor, aflate in plina desfasurare.

Plecand de la radacinile sale antice, reprezentate de controlul comportamentului uman prin forta si mai putin prin persuasiune si dezinformare, razboiul psihologic ajunge la formele sale moderne, experimentele de control mental desfasurate de serviciile de informatii si alte organisme ale puterii, reveland un viitor planificat in care vom plati un pret ingrozitor pentru ignoranta noastra.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.