Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nu aruncati revistele!
436 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti transforma puloverele vechi
355 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reutilizarea anvelopele vechi
17 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Convertiti/Reciclati/Reutilizati jambiere vechi
291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pot fi reciclate canile vechi - 3 idei geniale!
260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati pantofii vechi -
240 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  PAPUCI DIN JEANS. SIMPLU SI USOR!
275 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cureti un ceas vechi
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  7 idei uimitoare de reutilizare a hainelor vechi
16 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM SE CURATA BAIA DE ULEI
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum valorificam revistele vechi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.01.2020  Adauga la favorite 341 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Adori sa rasfoiesti revistele in timpul liber, iar de-a lungul timpului ai adunat o colectie impresionanta? Cu siguranta incerci adesea sa le gasesti un loc potrivit si le muti dintr-o parte in alta in ideea ca le vei gasi o intrebuintare utila candva.

Eu bine, iata cateva idei care te vor ajuta utilizezi revistele intr-un mod util si inedit.

1. Mentine cizmele inalte in perfecta stare

Cizmele inalte, din piele, au nevoie de un suport pentru a se mentine drepte in perioada in care nu le porti. Spala si curata bine cizmele, iar apoi introdu in acestea cateva foi de revista, mototolite. Cu siguranta vei avea nevoie de mai bine de 30 - 40 de pagini in acest sens, asa ca ar fi bine sa optezi pentru o revista pe care nu ai de gand sa o mai citesti.

Depoziteaza apoi cizmele intr-un spatiu ferit de praf si umezeala.

2. Personalizeaza cutiile de cosmetice

Daca ai atat de multe categorii de produse cosmetice, incat fiecare dintre acestea necesita un spatiu separat, poti personaliza fiecare cutie in parte cu ajutorul paginilor din reviste.

Dupa ce pui rujurile, fondurile de ten si pensulele in cutii individuale, personalizeaza aceste cutii de depozitare cu imagini decupate din reviste.

3. Fa-ti un caiet cu retete

Decupeaza retetele preferate din revistele pe care le ai si lipeste bucatile de hartie intr-un caiet special cu retete culinare. Acest lucru te va ajuta sa te organizezi mai bine.

Eventual, sub fiecare imagine lipita poti nota anumite lucruri importante, pe care le descoperi atunci cand prepari mancarea respectiva.

4. Realizeaza un jurnal de wishlist

Ai nevoie de o agenda mare (cum au designerii), o foarfeca si putin lipici. Decupeaza imaginile cu rochiile, fustele, pantofii si bijuteriile favorite, care reprezinta o inspiratie pentru tine.

Lipeste toate aceste imagini in agenda si verific-o din cand in cand. Sub fiecare imagine noteaza anul si colectia din care face parte haina respectiva, materialul si alte detalii care te intereseaza. Daca esti pasionata de moda si iti place sa analizezi trendurile, cu siguranta o astfel de agenda iti va fi de folos.

5. Vinde revistele

Este foarte posibil ca anumite persoane sa aiba nevoie de anumite reviste sau sa le colectioneze si sa fie determinate sa dea multi bani pe o revista pe care tu vrei sa o arunci.

Fotografiaza cateva dintre revistele tale si eventual fa o lista cu numele, anul si numarul fiecarei reviste pentru a avea un mic inventar si pentru a oferi eventualilor cumparaturi detalii complete. In acest fel iti va fi mai usor sa faci vanzarea si sa te organizezi.

6. Foloseste hartia pentru impachetat cadouri

Daca se apropie ziua cuiva sau vrei sa daruiesti un cadou unei persoane dragi, foloseste paginile revistelor pentru impachetat. Aceasta este o modalitate eco si foarte simpatica de a ambala darurile.

De asemenea, daca ai un obiect fragil pe care vrei sa il daruiesti sau sa il expediezi prin posta/curier, foloseste paginile revistelor pentru a impacheta cat mai bine produsul respectiv si pentru a stopa astfel socurile care pot duce la deteriora


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.