Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfaturi cum sa incarci corect masina de spalat vase
1.528 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vasele termorezistente
107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi utile pentru fotografii macro reusite
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci vase de ciment, cu usurare, idei creative
626 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfat pentru a curata o tigaie arsa
2.242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari inedite ale lamaii
516 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari interesante ale betisoarelor de urechi
474 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de grasimea de pe aragaz cu o punga de plastic
270 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ghivece de flori frumoase acasa
270 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum curatam un burete e vase
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Utilizari interesante ale detergentului de vase

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.01.2020  Adauga la favorite 381 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Detergentul de vase este un produs care se gaseste in orice locuinta, dar care este folosit, din pacate, doar pentru spalatul vaselor. Putini sunt cei care stiu ca detergentul de vase este un produs universal de curatare, dar si un ingredient care te poate ajuta sa scapi de furnicile din jurul casei, dar si de buruienile care cresc in gradina ta.

Iata cateva dintre cele mai practice utilizari ale detergentului de vase, atat in casa, cat si in gradina.




Distruge buruienile

Daca plantele si florile tale sunt acoperite si sufocate de buruieni care se dezvolta vazand cu ochii, trebuie sa stii ca nu este suficient sa le smulgi. Chiar daca le scoti radacina, acestea vor creste la loc. Cea mai buna solutie este sa pulverizezi, pe locul cu pricina, o solutie formata dintr-o lingurita de detergent lichid pentru vase, o lingurita de sare, 50 de ml de otet alb si 100 ml de apa. Plantele se vor usca in totalitate, iar dupa ce le vei smulge, acestea nu se vor mai dezvolta.

Alunga furnicile

Gradina ta este atacata de furnici? Nu iti face griji - solutia este la indemana ta. Nu trebuie decat sa realizezi un amestec din o lingura de detergent de vase, 100 ml apa si 100 ml de otet. Amesteca bine cele 3 ingrediente, adauga solutia intr-un tub cu pulverizator si imprastie lichidul pe suprafetele pe care se afla furnicile. In numai cateva momente nu va mai exista nicio furnica in gradina. Totusi, aceasta solutie nu este permanenta si nu omoara furnicile, ci le determina sa plece, cel putin pentru o anumita perioada de timp.

Da viata gazonului

Amesteca 5 litri de apa (sau mai mult, in functie de suprafata ocupata de gazon) cu o cana de bere, o jumatate de cana de apa de gura, doua linguri de bicarbonat si o ceasca de detergent lichid pentru vase. Chiar daca pare toxix, acest amestec va improspata gazonului si va reda acestuia o nuanta puternica de verde, cu conditia sa fie pulverizat pe toata suprafata acestuia, o data la 3 saptamani.

Mentine racoarea si prospetimea casei

Amesteca 3 linguri de detergent lichid cu un litru de apa, adauga amestecul in pulverizator si imprastie solutia pe plasa de la geam sau usa. Acest lucru va face ca aerul care patrunde in casa sa fie mai racoros si mai parfumat. In plus, in acest fel vei mentine plasa mai curata si nu va mai fi necesar sa o speli atat de des.

De asemenea, poti utiliza detergentul lichid de vase pentru a spala si pentru a oferi prospetime filtrului de la aerul conditionat. Incearca sa faci acest pas cel putin o data la doua saptamani, pentru a elimina praful si impuritatile care se strang in filtru.

Elimina grasimea de pe par

Daca parul tau este foarte gras, ai putea sa te speli cu un amestec format din o parte sampon si o parte detergent lichid de vase. Aceste produse sunt testate dermatologic, iar daca nu ti-au provocat iritatii atunci cand ai spalat vasele fara manusi, cu siguranta nu iti va provoca nicio iritatie la nivelul scalpului.

Detergentul lichid de vase va elimina excesul de sebum, va lasa scalpul perfect curat si va incetini procesul de ingrasare.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.