Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dominica
460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Le Marin-Martinica
944 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Los Cancajos, Spania
757 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maldive-relaxare si lux
851 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Provincia Cordoba (Argentina)
53 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina botanica din Berlin
71 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catedrala Sfanta Sofia din Constantinopol 02
661 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parcul de Stat Goblin Valley – Utah, SUA
664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  . Parcul Francois Leguat-Mauritius
175 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  San Agustin-Columbia
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Martinica

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.03.2020  Adauga la favorite 327 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Indigenii numeau Martinica „Insula florilor" si asa a ramas pana astazi. Vegetatia luxurianta include hibiscus, poinsettia, cocotieri, palmieri si mango. Aproape orice fruct poate creste pe aceasta insula, inclusiv ananas, avocado, banane si papaya.

Viata pe insula sta sub semnul veseliei si al bunei dispozitii. Muzica este nelipsita, carnavalul dureaza 5 zile, sunt organizate distractii zilnice (lupte de cocosi, in arenele Pitts, lupte intre serpi si manguste, etc). Pentru iubitorii distractiilor nautice, oferta este una foarte generoasa. Pentru descoperirea recifurilor, a faunei si florei marine puteti face diving, minicroaziere. Alizeele, care bat tot timpul anului, va ofera cele mai potrivite valuri pentru windsurfing; plajele va pun la dispozitie si hidrobiciclete sau ski-jet-uri.
Plajele de pe insula sunt variate, de la cele de pe coasta Caraibelor, pana la cele de pe coasta Atlanticului, cu nisip alb si multe golfulete in care puteti inota in siguranta.
Martinca reprezinta destinatia de vis a celor mai multi turisti, nu numai francezi, raiul tropical cu vegetatie bogata si vesnic verde, cu plaje linistite si izolate si cu conditii ideale pentru scufundari in apele oceanului, in care se ascunde o lume plina de viata si de culoare.
Vizitatorii sunt fermecati de atmosfera din centrul turistic Trois-Ilets, de silueta vulcanului Mont Pelee care domina peisajul din jurul fostei capitale a insulei, Saint Pierre, si nu in ultimul rand de excelentul rom local. Martinica e o insula fascinanta, despre care se poate spune ca este un vestigiu al trecutului colonial.

Este un amestec unic de buticuri si brutarii tipic franceze, de centre turistice moderne cu hoteluri de lux, de plaje umbrite de plamieri in apropierea valurilor stralucitoare ale oceanului si de vegetatie tropicala luxurianta, care incanta ochiul cu explozia ei de culoare.
Daca in afara de distractii nautice si plaja doriti si un tur al insulei, va trebui sa va calculati bine timpul necesar, pentru ca Martinica dispune de numeroase atractii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.