Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
374 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI pentru poze perfecte cu telefon
282 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  96% dintre oameni NU cunosc aceste trucuri
67 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri geniale pentru cusut
360 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de securitate pentru a ramane mereu protejat.
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 DE IDEI SI TRUCURI PENTRU O MASA
751 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  29 TRUCURI SI IDEI UIMITOARE CU OUA
763 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 trucuri uimitoare cu umerase pentru haine
25 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 trucuri incredibile pe care aproape NIMENI le stie
74 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TRUCURI UTILE DE REPARATII SI PENTRU GOSPODARIE
244 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

5 trucuri pentru a-ti trezi apetitul de a fi harnica

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.04.2020  Adauga la favorite 1.426 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Fii organizata

Cheia succesului tine de organizare, asa ca lasa prajitura sau serialul preferat si apuca-te sa faci curatenie. Un prim aspect important este sa iti tii toate produsele de curatenie intr-un singur loc, in acest fel vei fi mult mai motivata sa stergi praful de pe mobila si apoi sa te apuci de geamuri.

In comert se gasesc o varietate de modele de cosuri de plastic unde poti depozita toate solutiile si carpele care te ajuta in acest proces. Designul lor este pe cat de practic, pe atat de placut, asa ca le poti manevra deosebit de usor.

Ba chiar poti folosi doua astfel de cosuri, unul in care sa ai lucrurile pentru bucatarie si celalalt pentru manusile si solutiile pe care le folosesti in baie.

2. Ia lucrurile pe rand

Fii isteata si incepe curatenia in etape. Nu te apuca de geamuri, oglinzi sau frecatul usilor. Nu vei face decat sa constati ca dezordinea cea mare inca persista si, probabil, ca vei abandona destul de repede curatenia.


In orice caz, nu te vei simti prea bine cand stii ca ai transpirat si inca mai ai o groaza de treaba. Incepe cu livingul si termina cu baia, dupa ce treci si prin celelalte camere ale casei. O zona speciala este bucataria, a carei curatenie o poti amana pentru a doua zi, caci necesita un efort mai mare din partea ta.

3. Nu mai trage de timp

Gandeste-te numai la cate minute petreci cu gandul la procesul in sine, fara sa mai pui la socoteala timpul pierdut cu alte activitati mai placute, doar din dorinta de a amana cat mai mult momentul adevarului.

Adu-ti aminte de petele de calcar de pe cabina de dus, de praful care s-a adunat pe noptiera si care iti reaminteste mereu de aspiratorul ce zace in debara. Evita sa iti mai promiti singura ca vei face maine ceea ce nu ai facut chiar acum si inchide televizorul care te distrage si mai mult de la ceea ce trebuie sa faci cu adevarat.

Ridica maldarul de haine din cosul de rufe si porneste masina de spalat, apoi arunca revistele vechi care stau imprastiate pe masuta de cafea din living.

4. Deschide ferestrele


Aerul proaspat ce intra de afara iti ofera imboldul de care ai nevoie sa pui mana pe mop si pe aspirator. Lasa razele soarelui sa fie catalistul de care aveai nevoie si aduna-te pentru o repriza de curatenie.

Locuiesti la bloc si afara este plin de praf de la masini si constructiile din jur? Nu-i nimic, iti poti cumpara cateva plante de apartament care sa te ajute in lupta cu praful.

5. Curata cu simt de raspundere

Gandeste-te in felul acesta: "Pentru mine fac curat, nu pentru altcineva!". Nu privi curatenia sau anumite aspecte din ea, la modul superficial. Aspira bine toate colturile camerelor, nu uita de pernele de pe canapea, scutura bine cuvertura patului, sterge fiecare colt de mobila de praf


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.