Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Muzeul National Male-Maldive
418 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul National de Servicii de Urgenta
383 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul Militar National - Oradea
369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul National de Arta, Minsk
566 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul National istoric Argentina
510 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul National de Arta Kiev
597 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul National din Cardiff Anglia
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gjirokastra-Albania
1.173 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Diekirch-Luxemburg
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Taipei Taiwan
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Muzeul National al Maldivelor din Male

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.01.2021  Adauga la favorite 195 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
O vizita la Muzeul National al Maldivelor din Male nu este doar o sansa de a gasi putina racoare in aceasta tara exotica, ci este si o introducere detaliata in trecutul nobil al tarii. Este o cladire impresionanta construita exclusiv pentru a afisa si onora artefactele din istoria Maldivelor. Exponatele sunt dispuse pe 2 etaje cu spatiu suficient intre ele pentru a le studia in detaliu. Incep cu Maldivele Antic, perioada pre-islamica, reprezentata de sculpturi din piatra de coral si caschete din secolele I-IV, precum si de moastele fascinante hinduse si budiste, inclusiv o sculptura robusta a unui demon atacator. Perioada medievala din 1150 pana in 1799, perioada islamica timpurie pana tarziu, include placile de cupru „Loamaafaanu" care detaliaza evenimentele din secolul al XII-lea, precum si un tun portughez din perioada ocuparii lor a insulelor. Un turban al sultanului din secolul al XVIII-lea este asezat pe un suport lacuit completat de o tesatura purtata de barbati si femei. Exista, de asemenea, un model al unei case traditionale din secolul al XIX-lea realizate, nu din coral, ci din lemne si paie cu usi glisante.

Articole mai recente ilustreaza perioada contemporana din 1800 pana in prezent. Exista o jacheta cu maneca lunga purtata de sultan peste hainele sale atunci cand practica trasul cu pusca. Un instrument util numit „Tafu" a fost folosit in secolul XVIX pentru a masura viteza vaselor navigabile. Intr-o sectiune separata, exponatele aduc la viata dezvoltarea serviciului de politie inca din 1933 si exista afise colorate ale diverselor uniforme, de la o tunica alba purtata peste un sarong alb, pana la uniformele albastre din zilele noastre. Muzeul este deschis de duminica pana joi, de la 10:15 la 17:00, si este inchis vineri, de sarbatorile religioase si de sarbatorile publice.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.