Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cerasella (Italia 1959) Terence Hill,Claudia Mori
2.534 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Povestile din Ugetsu (Japonia 1953) Fantastic
1.583 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  The Ravagers (Mexic 1967)
620 vizite - 0 comentarii
adaugat de yard
 
  Rashomon (Japonia 1950) de Akira Kurosawa
2.037 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Pana la Sfarsitul Lumii (1991) de Wim Wenders / Drama
481 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Asasinul din Roma (Italia 1965) Thriller
1.192 vizite - 0 comentarii
adaugat de matei
 
  Dragoste pe fuga (SUA 2010) Actiune/Romantic
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste pe fuga (SUA 2010) Actiune/Romantic
611 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Repulsie (UK 1965 Horror,Thriller Roman Polanski
1.384 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  O intamplare de groaza (SUA 1944 Thriller,Drama
1.874 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Mori, monstrule , mori (Anglia 1965) Thriller SF

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.12.2021  Adauga la favorite 217 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
Die, Monster, Die!
Regia
Daniel Haller
IMDB 5.6

Stephen Reinhart, un om de stiinta american, calatoreste la Arkham, Anglia, pentru a-si vizita logodnica, Susan Witley, pe care a cunoscut-o in timp ce ea studia in strainatate, in Statele Unite. Ajunge la mosia Witley, unde este intampinat cu raceala de tatal lui Susan, Nahum. Mama tinta la pat a lui Susan, Letitia, este totusi primitoare din partea lui. Ea il invita pe Stephen sa vorbeasca cu ea, dar ramane partial ascunsa de baldachinul patului ei, care ii ascunde trasaturile. Ea ii ofera lui Stephen o cutie care contine un cercel de aur despre care spune ca ii apartine servitoarei ei, Helga, care recent s-a imbolnavit misterios si a disparut.

In timpul cinei, Stephen ii intreaba pe Susan si Nahum despre un petic de pamant innegrit din apropierea mosiei care pare decimat. Ei afirma ca a fost cauzat de un incendiu, desi Susan adauga ca nimeni nu a putut explica pe deplin ce s-a intamplat acolo. Cateva clipe mai tarziu, majordomul, Mervyn, se prabuseste. Mai tarziu, in timp ce Susan ii aduce cina mamei sale, ea este surprinsa de o silueta imbracata care apare pe fereastra. In noaptea aceea, Stephen si Susan aud zgomote misterioase care emana din subsol. Cand merg sa investigheze, sunt intalniti de Nahum, care ii informeaza nervos ca Mervyn a murit. Mai tarziu in acea noapte, Stephen il vede pe Nahum ingropand cadavrul lui Mervyn in padure. Cand il urmareste afara, observa o lumina ciudata care straluceste din sera.

In zori, Stephen paraseste mosia si este urmat de o silueta imbracata care il ataca in padure, dar individul fuge repede. Inapoi in sat, Stephen se intalneste cu Henderson, medicul orasului, care este reticent sa-i vorbeasca din cauza asocierii sale cu familia Witley. Secretara lui Henderson il informeaza pe Stephen ca bunicul lui Susan, Corbin Witley, a murit in bratele lui Henderson, dar circumstantele mortii sale raman un mister.

Stephen o confrunta cu Susan despre intamplari, iar cei doi merg sa investigheze sera; in interior, descopera plante si flori crescute la o dimensiune anormal de mare. Intr-o magazie de ghiveci, ei descopera o masina care emite radiatii, impreuna cu cateva creaturi mari, in cusca. Stephen gaseste bucati de piatra de meteorit despre care banuieste ca emit si radiatii. Susan remarca ca atat mama ei, cat si Helga lucrau frecvent in sera.

In timp ce Stephen merge sa investigheze in subsol, Susan se confrunta cu tatal ei cu privire la descoperirea pe care au facut-o in sera, realizand ca el a experimentat radioactivitate pentru a modifica viata vegetala si animala, ducand la consecinte groaznice, cum ar fi desfigurarea si bolile Letitiei si Helga. . Nahum se confrunta cu Stephen in subsol, unde a localizat o camera mare care contine un meteorit radioactiv. La etaj, Stephen, Susan si Nahum gasesc camera Letitiei goala si in dezordine. La scurt timp dupa, Susan si Stephen sunt atacati de o Letitia extrem de desfigurata, a carei fata s-a degradat semnificativ.

Cand a ingropat-o pe Letitia in cimitirul familiei a doua zi, Nahum explica cum a obtinut meteoritul: a cazut din cer, a aterizat in tinutul din apropierea mosiei si a declansat o crestere luxurianta de plante in jurul lui intr-o zi. Nahum intentiona sa foloseasca meteoritul pentru a crea un peisaj bogat in frunzis. In acea noapte, cand Nahum incearca sa distruga meteorul din subsol, el este atacat de o Helga acoperita cu topor. Ea incearca sa-l omoare, dar accidental cade la moarte in camera, aterizand pe meteorit. Nahum, acum foarte expus la meteorit, sufera arsuri de radiatii care il desfigureaza grav. Ii urmareste pe Stephen si Susan prin casa inainte de a izbucni in flacari, dand foc conacului Witley, cu Stephen si Susan scapand in siguranta.

Distributie
Boris Karloff ca Nahum Witley
Nick Adams ca Stephen Reinhart
Freda Jackson ca Letitia Witley
Suzan Farmer ca Susan Witley
Terence De Marney ca Merwyn
Patrick Magee ca Dr. Henderson
Paul Farrell ca Jason
Leslie Dwyer in rolul lui Potter
Harold Goodwin in rolul soferului de taxi
Sydney Bromley ca Pierce
Sheila Raynor ca domnisoara Bailey
Billy Milton ca Henry


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.