Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa iti faci cainele sa nu mai latre
168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se spala cainele corect
646 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa antrenezi ORICE CAINE Elementele de baza
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Par intins fara placa
1.631 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE SA FACI PRIMA OARA CAND ITI IEI UN CAINE
133 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci bani daca este adolescent
1.935 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cateva notiuni de dresaj
1.189 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa iti alegi rasa de caine
626 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  cum sa iti intaresti pumnii
1.434 vizite - 0 comentarii
adaugat de dinexperienta
 
  Invata cu Teodora cum sa iti legi pareo
689 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum sa iti protejezi cainele de zgomotul de petarde

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.12.2021  Adauga la favorite 250 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Oamenii se bucura enorm atunci cand sarbatoresc intrarea in Noul An, prin focuri de artificii. Din pacate, ele pot sa reprezinte pericole pentru caini. Ei se pot speria din cauza zgomotelor pu­ternice, asa ca este necesar sa recurgi la cateva trucuri pentru a te asigura ca animalul tau de companie este protejat.
Stim toti ca aceasta perioada este foarte zgomotoasa. Oamenii prefera sa sarbatoreasca prin a folosi artificii si petarde, iar in noaptea de Revelion este necesar sa iti aperi animalul de companie de o multime de probleme ce pot sa lase traume ca urmare a expoziilor foarte puternice. Este posibil sa te amuze aceste distractii, insa ele sunt periculoase pentru caini.
In primul rand, trebuie sa intelegi ca aceste animale de companie au un auz foarte bine dezvoltat, asa ca acestea percep zgomotele mult mai puternice decat le auzim noi. Tocmai de aceea, unii caini sunt speriati si nu stiu ce se intampla.
Gandeste-te ca pentru cainele tau, o zi ca 31 decembrie este o zi obisnuita. El nu stie ca o sa vina Anul Nou, ca este seara de Revelion si asa mai departe. Zgomotele si luminile suna diferit de fiecare data si vin la intervale diferite. Tocmai de aceea, cainii nu se pot obisnui cu ele.
Totodata, aceste zgomote suna a amenintare pentru animalele de companie, iar din aceasta cauza reactioneaza diferit. Unii caini fug sa se ascunda, in timp ce altii incep sa latre. In functie de cum au fost crescuti sau obisnuiti, cainii reactioneaza in mod diferit atunci cand aud zgomote de petarde sau artificii.
Numerosi romani si-au pierdut animalele de companie in decursul anilor din cauza focurilor de artificii, asa ca trebuie sa te asiguri ca patrupedul tau nu o sa aiba de suferit.
Unde trebuie sa stea animalul tau de companie in noaptea de Revelion?
Animalele de companie nu trebuie sa fie lasate pe afara in momentul in care izbucnesc artificiile. In cazul in care patrupedul tau isi petrece mai mult timp in curte, este bine sa il lasi sa intre in casa in noaptea de Revelion pentru a te asigura ca nu o sa treaca printr-o situatie extrem de neplacuta.
Incearca sa te gandesti la un loc sigur din interiorul casei, unde animalul tau de companie ar putea sa stea pentru a evita lumina provocata de artificii. Uita de cusca in aceste momente! Cainii ar putea sa devina din ce in ce mai agitati daca simt ca sunt inchisi intr-un anumit loc.
Cum poti masca zgomotele, de fapt
De asemenea, poti masca zgomotul provocat de artificii prin a lasa un radio sau un televizor aprins. Este important sa recurgi la tot felul de trucuri pentru ca animalul tau de companie sa fie cat se poate de relaxat de Revelion si sa se simta in siguranta atunci cand oamenii sarbatoresc intrarea in Noul An.
Nu uita sa scoti cainele la o plimbare mai lunga ca de obicei inainte de a te bucura de Re­velion alaturi de cei dragi. El o sa aprecieze faptul ca petrece un timp mai indelungat pe afara, dar o sa fie si mai linistit in momentul in care romanii o sa priveasca spectacolul de pe cer


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.