Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Arca lui Noe: A avut loc potopul cu adevarat?
461 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un olandez a construit Arca lui Noe
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arca lui Noe - Ce s-a intimplat cu ea
565 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre Arca lui Noe
420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Armenia, Tara lui Noe"
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  S-a descoperit Arca lui Noe, pe Muntele Ararat- Turcia
1.000 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 evenimente biblice care s-au intamplat de fapt –
107 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vitosha
1.058 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Agenda extraterestrilor
515 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Armenia tara lui Noah
451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Arca extraterestra a lui Noe

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.01.2022  Adauga la favorite 285 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Povestea lui Noe si a arca a fost subiectul a numeroase imbogatiri in literatura rabinica evreiasca tarzie. Dumnezeu ii dezvaluise lui Noe cum sa construiasca Chivotul chiar lasandu-i sa stie ce masuri ar fi ajuns niste tipuri de copaci, de asemenea predeterminati si plantati si cultivati de el, in timpul necesar, de fapt nu s-ar fi putut forja topoare de asemenea. masuri si din acest motiv erau de fapt de diferite masuri corespunzatoare celor ale topoarelor.
Faptul ca Noe nu i s-a parut util sa-i avertizeze pe contemporanii sai cu privire la pericolul in care se aflau a fost interpretat in mare masura ca o limitare a presupusei sale neprihaniri – poate ca acest om parea drept doar in contrast cu o generatie deosebit de corupta? (cfr. Zaddiq) Conform unei alte traditii, el a raspandit de fapt avertismentul divin printre oameni si a plantat cedri cu aproape o suta douazeci de ani inainte de potop, astfel incat pacatosii sa aiba timp sa devina constienti de defectele lor si sa se schimbe. Pentru a-l proteja pe Noe si familia lui de cei rai care i-au incetinit si i-au batut, Dumnezeu a pus, de asemenea, lei si alte animale salbatice la intrarea in corabie.

Printre cele mai raspandite teorii in domeniul ufologic referitoare la prabusirile OZN (intentate ca prabusiri ale aeronavelor extraterestre), se numara acelea pe care guvernele statelor principalelor natiuni sunt constiente de existenta extraterestrilor si ipoteza ca aceleasi guverne au avut deja contacte stranse si/sau dobandit tehnologie avansata de origine extraterestra [1] datorita acestui tip de evenimente. Printre ufologii care urmeaza teoriile conspiratiei se crede ca statele incearca sa tina ascunsa existenta extraterestrilor, prin urmare incluzand in mod evident caderea navelor extraterestre, gratie interventiei unor grupuri speciale cunoscute, pentru imbracamintea intunecata, precum Men in black.

Aceste teorii, in special cele referitoare la ingineria inversa a navelor extraterestre prabusite in anii Razboiului Rece, au fost folosite de ufologi si sustinatorii teoriilor stiintifice neconventionale pentru a justifica progresele tehnologice ale celor doua superputeri mondiale (Statele Unite ale Americii si Rusia): progresul acelor ani in explorarea spatiului si in domeniul armamentului ar fi fost posibil datorita studiului si interpretarii tehnologiei avansate recuperate pe aeronavele prabusite, din cand in cand sau in anii anteriori, in domeniile lor de competenta respective. .

Una dintre plangerile majore adresate celor care cred ca, intr-un anumit accident de avion, pot fi de fapt implicate aeronave de natura extraterestra este chiar faptul ca s-ar fi prabusit: daca mijloace similare ar fi atat de avansate incat sa poata traversa Spatiul interstelar, ipotetic chiar si la viteze mult mai mari decat viteza luminii, pare nerealist ca atunci nu sunt capabili sa faca fata zborului atmosferic si ca vor precipita in numar atat de mare.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.