Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Desen animat de Paste.
834 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lupul cel rau -
375 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerii Craciunului
348 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Partial inorat
268 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventurile unei testoase.
475 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce trebuie sa dormim?
378 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leu si Tig
459 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Veverita
1.123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jocurile olimpice din antichitate
1.545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Primul film desen animat-1908
1.186 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

OLIVER TWIST desen animat

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.02.2022  Adauga la favorite 279 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Oliver Twist a fost nascut la Casa de Munca. Deoarece mama sa a murit la nastere, Oliver a ramas la Casa de Munca unde a fost tratat foarte urat. Mai tarziu, copilul a fost angajat la un om care face sicrie.
Din cauza batailor primite, Oliver a fugit la Londra, unde a cazut in mainile unei bande de hoti, a carei capetenie era un batran viclean si ticalos, Fagin. Toti membrii bandei se inversuneaza sa-l faca pe copil sa devina unul de-ai lor, un pungas adevarat. Pentru un timp Oliver scapa de acesti nemernici si afla, in casa domnului Brownlow, bunatatea care-i lipsise pana atunci in viata lui trista si chinuita. Cu o staruinta care pare foarte ciudata, hotii nu renunta la prada lor si il rapesc din nou pe Oliver.
Intr-o zi, Sikes, un membru al bandei pune la cale un plan in care vrea sa dea o spargere, dar are nevoie de un copil mic care sa se strecoare in casa pentru a deschide usa hotilor. Sikes il alege pe Oliver. In timpul unei nopti cetoase, hotii s-au hotarat sa dea spargerea, dar planul esueaza deoarece in timp ce intra pe geam Oliver a fost impuscat de proprietarii casei.
Din aceasta cauza, copilul incepe un trai fericit alaturi de noii lui prieteni. Intr-o zi soseste la familia la care locuia Oliver domnisoara Nancy, o membra a bandei de hoti care l-au rapit pe Oliver cand a sosit la Londra, si ii povesteste lui Rosei Maylie despre trecutul lui Oliver si despre starea jalnica in care locuieste aceasta alaturi de ceilalti ticalosi care o tratau foarte urat. Cele doua domnisoare hotarasc sa se intalneasca in fiecare duminica seara si sa discute.
Insa Sikes banuieste ceva si angajeaza un spion care sa o urmareasca pe Nancy. Acesta ii spune totul lui Sikes si, din furie, a ucis-o pe Nancy. Pentru a-si salva pielea Sikes se hotaraste sa fuga. Datorita acestei crime, politia ii aresteaza pe toti membrii bandei de hoti, dar Sikes, in urma unui accident se sinucide spanzurandu-se.
Intre timp, domnul Brownlow incearca prin diverse surse de informare sa afle adevarul despre mama lui Oliver Twist si mostenirea pe care ar putea sa o primeasca copilul. Brownlow descopera un frate vitreg a lui Oliver, Monks, cu care reuseste sa discute. Cei doi frati vitregi mostenesc niste bani pe care-i impart.
In final sunt prezentate destinele fiecaruia din personaje. Monks, pastrandu-si numele de imprumut pleaca din Lumea-Noua unde isi risipi tot avutul, iar Fagin este condamnat la moarte prin spanzurare.
Domnul Brownlow il infie pe Oliver si se stabili, impreuna cu el si cu menajera cea batrana, la o mila departare de casa unde locuiau prietenii lui cei dragi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.