Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cureti rapid calcarul din baie
1.347 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum alegem costumul de baie
593 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se monteaza un calorifer in baie.
184 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IEPURI-Baie cu apa
1.358 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pisica Sphynx
1.676 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baie relaxanta
1.384 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum organizam spatiul din baie
157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasi te ajuta sa ai o baie curata si fara microbi
958 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ai o baie parfumata pentru totdeauna
63 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM SE CURATA BAIA DE ULEI
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cum sa ai o baie fara microbi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.03.2022  Adauga la favorite 215 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Se apropie primavara si e vremea curateniei generale. Revista „Click! pentru femei" iti prezinta cateva mici secrete care te vor ajuta sa ai o baie impecabil de curata!
Toaleta, cea mai expusa microbilor
Din cauza umezelii constante, vasul de WC este gazda ideala pentru bacterii si microbi. Studii recente au aratat ca in vasul de toaleta sunt mai multi microbi decat in cosul de gunoi.
Daca adaugam si faptul ca unele zone mai greu accesibile pot sa ramana necuratate, riscul creste. Un vas de toaleta trebuie curatat de piatra care se depune, pentru ca aceasta este un „culcus" ideal pentru germenii patogeni.
De aceea, pentru curatarea toaletei e bine sa folosesti detergenti care au si un dezinfectant puternic. Daca solutiile dezinfectante sunt prea slabe, microbii capata rezistenta si in scurt timp dezinfectantul nu mai are efect.
Cada sau cabina de dus
Chiar daca dupa fiecare baie cada sau peretii cabinei sunt spalate, este bine ca saptamanal sa se faca o curatare mai temeinica, folosind solutii speciale cu dezinfectant.
Nu uita nici de perdeaua de dus, este o gazda minunata pentru agentii patogeni. Jetul de dus pulverizat pe o perdea murdara va face ca germenii existenti pe ea sa fie imprastiati in camera de baie.
Nu uita robinetii
Dupa ce ai lustruit faianta, gresia si obiectele sanitare, curata robinetii de tartrul care se depune in jurul lor, manerele si, daca este nevoie, curata sitele de la gura robinetului.
Aici se aduna pietricele si nisip. Pe langa faptul ca robinetul va improsca apa in toate partile pentru ca sita e infundata, si microbii isi vor gasi aici cuib. Ah, si sa nu uitam de mop! Dupa fiecare intrebuintare, acesta trebuie spalat cu detergent si lasat la aer, sa se usuce.
Foloseste geluri speciale
Pentru spalarea si dezinfectarea toaletei nu folosi detergent de vase sau de rufe, ci geluri speciale, care sunt ambalate in recipiente cu gat usor curbat.
Acesta permite solutiei de curatat sa patrunda in zonele greu accesibile de la marginea vasului, portiune care nu e emailata. Avand porozoritati, e zona ideal pentru dezvoltarea microbilor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.