Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Biblioteca manastireasca St. Gallen, Elvetia
1.227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biblioteca din Alexandria
622 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biblioteca Manastirii Benedictine Admont, Austria
319 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretele egiptene la Vatican
48 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Biblioteca Colegiului Trinity, Dublin, Irlanda
1.094 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE SECRETE ASCUNDE ARHIVA VATICANULUI
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE ASCUNDE NASA DESPRE PLANETA NEVAZUTA
828 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE SECRETE ASCUNDE ARHIVA VATICANULUI
594 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Muzeul National (Rijksmuseum)-2
1.202 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craniu si Oase-societate secreta
176 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Ce ascunde biblioteca secreta din Vatican

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.04.2022  Adauga la favorite 283 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ceea ce este ascuns in aceste arhive ar putea schimba pentru totdeauna istoria umanitatii. Se pare ca cercetatorilor li se acorda acces la partea „nepericuloasa" a arhivelor. Cu toate acestea, chiar si in aceste sectiuni, exista carti care ridica intrebari despre motivul pentru care Biserica le-a pastrat.

De exemplu, "Dragonul Rosu – Dragon Rouge", de asemenea, cunoscut sub numele de Evanghelia lui Satan, un grimoire periculos al Magiei Negre se afla in arhivele secrete. Descoperit in mormantul lui Solomon din Ierusalim a fost transferat la Vatican. Se crede ca acest Grimoire este scris de insusi Diavolul, continand ritualuri pentru a chema demonii si a face pacturi cu fortele intunecate.

De ce ar vrea Biserica sa posede un manuscris ca acesta si sa il pastreze in arhive, sub unul dintre cele mai sfinte locuri ale crestinismului? Repet, nu este o speculatie. Biserica Catolica revendica proprietatea oficiala asupra acestei carti.

Exista speculatii realizate de istorici si ocultisti – care au vizitat biblioteca secreta prin proiectie astrala, care sustin ca numeroase carti periculoase se afla in arhivele secrete ale Vaticanului:

Carti periculoase de magie folosite de Mussolini si Hitler. Arhivele au fost utilizate de ocultistii nazisti.
Dovada vie a existentei demonilor si a nefilimilor – descrieri ale oamenilor cu rasa demonica.
Dovada existentei extraterestrilor. Aceste relatari sunt ascunse pentru ca existenta lor ar putea zguduie credinta maselor.
Relatari nestiute despre Iisus Hristos.
Numele propriu-zis al lui Dumnezeu despre care se crede ca detine puterea Universului.
Artefacte oculte si magice secrete din intreaga lume care detin o putere de neimaginat.
Artefacte sacre ale Vechii Religii. Odata ce paganismul a fost demonizat, cele mai puternice relicve au fost pastrate de Papa pentru a-si spori puterea si stapanirea
Secrete care pot schimba istoria
Arhivele Vaticanului sunt o enigma si suscita interesul tuturor. Multe dintre aceste documente ar schimba lumea daca ar fi date publicitatii.

Incepand cu secolul al XVIII-lea, niciun papa nu a mai permis accesul la aceste documente. Aceste documente au un impact psihologic dar, si unul istoric.

Se spune ca exista 105 documente strict secrete, dintre acestea 20 nu au fost dezvaluite pana acum. Multe dintre acestea sunt scrisori papale catre Hitler, scrisoarea regelui Henric, prin care anunta Vaticanul ca renunta la catolicism.
Alte documente fac referire la levitatie, teleportare, cronoportare. Alte documente fac referire la inceputurile crestinismului, care daca ar fi cunoscute ar zgudui lumea.

Un document important este adresat de Papa catre presedintele Rooswelt, in care se opunea constituirii statului Palestina. In mai 2015, purtatorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi a declarat ca Vaticanul a recunoscut existenta statului palestinian.

De-a lungul tipului, Vaticanul a incercat sa tina departe de ochii publicului arhiva si biblioteca, in care sunt peste 53000 de carti.

In unele dintre aceste carti este prezentata personalitatea lui Iisus, dar si multe lucruri pe care crestinatatea nu le cunoaste. Alte carti fac referinta la locatiile secrete unde s-ar afla Chivotul Legii, Sfantul Graal, si alte obiecte care au zguduit istoria din temelii si au dat nastere la multe legende.

Vaticanul a ascuns diferite profetii si mesaje pe care le-a dat Fecioara Maria. Exista o serie de documente si carti la care au acces doar patru cardinali, apropiati ai Papei, si Papa insusi.

Pe langa Apocalipsa dupa Ioan care apare in Noul Testament, Vaticanul are documente despre sfarsitul lumii. Acestea nu pot fi prezentate publicului pentru ca s-ar crea o isterie in masa.

Alte documente prezinta legaturile pe care Vaticanul le-a avut cu nazistii, sovieticii si americanii. Vaticanul a jucat un rol covarsitor in pierderea sau castigarea unor razboaie.

Pe langa cartile de cult, Vaticanul are o colectie de texte eretice. Ne referim la magia neagra si magia alba. Savantul Miceal Ledwith a fost un apropiat al papei Benedict si a avut acces la anumite documente. El a facut o afirmatie care poate rasturna teoria latinitatii.

El sustine ca latina culta se trage din limba romana straveche. Locuitorii din Carpati sunt parintii limbii latine, a declarat savantul.

Conform afirmatiilor sale, teoria latinizarii este una falsa. Razboaiele dintre daci si romani au fost fratricide, intre popoare de aceeasi origine.

Mitra si simboluri oculte
Simbolurile catolice reprezentate de accesoriilor pe care le poarta Papa ori de cate ori oficiaza o ceremonie isi au originile din paganism. V-ati intrebat vreodata care este cauza pentru care mitra seamana izbitor de bine cu un cap de peste? Care sunt de fapt originile acestei palarii si ce reprezinta cu adevarat?

Mitra este un acoperamant al capului, care este purtat de catolici ori de cate ori se oficiaza o ceremonie. In speta, mitra papala are o forma triunghiulara privita din fata, dar in ansamblul ei seamana cu o gura de peste. Biserica sustine ca aceasta palarie reprezinta limbile de foc care s-au odihnit pe capul ucenicilor, dar povestea sa pare sa fie mult mai veche de atat.

Daca privim in cultura filistenilor sau a babilonienilor realizam ca mitra papala a fost purtata de preotii care il venerau pe zeul Dagon. Mitrele din acea vreme, identice cu cea de la Vatican, infatisau gura zeului Dagon deschisa si pregatita sa arunce focul asupra celor care incalcau legile impuse.

Zeul Dagon si-a facut aparitia imediat dupa Potop si era jumatate om, jumatate peste. Berossus, un preot babilonian din secolul al 3-lea scria: La inceput, au dus o existenta mizerabila, precum fiarele. Dar in primul an dupa Potop, a aparut in Babilonia un animal inzestrat cu inteligenta si ratiune, pe nume "Oannes".

Oannes era un fel de om-peste sau om-reptila, care datorita faptului ca i-a invatat pe oameni diverse secrete ale naturii a fost avansat la statutul de zeu, zeul Dagon. El avea capul de peste, o coada si picioare. Era inzestrat cu voce umana si le-a dezvaluit oamenilor secretul literelor, al stiintelor, dar si al artelor de toate tipurile. De asemenea, zeul Dagon i-a invatat pe oameni cum sa construiasca temple conform legilor Pamantului, a impus un set de legi, care ulterior au fost respectate in Babilonia si astfel a devenit stapanul vietii si al mortii.

Capul tuguiat, impartit in doua forme triunghiulare, i-a impins pe babiloniei sa se inspire si sa creeze mitra pe care o purtau preotii pagani. Mai mult de atat, fiecare inalt preot purta la mana un inel, care era sarutat de supusi. Interesant este faptul ca aceste doua elemente pagane au fost transmise sau preluate de catolicism. Papa poarta o mitra care seamana izbitor de bine cu cea creata de babilonieni, dar si un inel, care este sarutat de credinciosi.

Inelul Pescarului si credinta?
Inelul Pescarului (in latina Anulus piscatoris) face parte oficial din insemnele Papei, pe care Biserica Catolica il identifica drept succesor al Sfantului Petru, a carui meserie era cea de pescar. Papa primeste acest inel la inceputul pontificatului sau. Inelul este din aur si il reprezinta, in basorelief, pe Apostolul Petru pescuind dintr-o barca.

Inelul Pescarului este un sigiliu utilizat pana in 1842 pentru sigilarea oricarui document oficial redactat de Papa sau contrasemnat de el.

Isi datoreaza numele prin faptul ca il reprezinta pe Sfantul Petru pescuind cu plasa din barca, o evocare a faimoasei pescuiri minunate pe care a realizat-o apostolul in locul in care Isus i-a spus sa-si arunce mrejele/plasele, cerandu-i apoi: "Nu te teme; de acum inainte vei fi pescar de oameni".

Oare Sfantul Petru trebuia sa-i pescuiasca pe oamenii hibrizi care se ascundeau in mari si oceane sau pur si simplu este o alta metafora neinteleasa din Biblie?

Dagon si Vechiul Testament
Biblia consemneaza aparitia lui Dagon in mileniul al III-lea inaintea venirii lui Iisus. El era considerat de catre filisteni dumnezeul lor si ii aduceau jertfe umane ori de cate ori era nevoie. Acest zeu peste sau considerat de unii reptilian a subjugat omenirea timp de aproape trei milenii, pana cand s-a nascut Iisus.

Atunci s-au adunat fruntasii Filistenilor, ca sa aduca jertfa marelui Dagon, dumnezeul lor, si sa se veseleasca, zicand: "Dumnezeul nostru a dat pe Samson, vrajmasul nostru, in mainile noastre". Cartea Judecatorilor 16:23

Legaturi stranii
Daca exista o contradictie de idei, legi si perspective intre ceea ce a insemnat guvernarea zeului reptilian Dagon si invataturile aduse de Iisus, atunci din ce cauza regasim elemente si simboluri reptiliene in cadrul Vaticanului? Oare exista o legatura intre ideea de paganism si viziunea pe care o detine Biserica in ziua de astazi?

Alte documente secrete
1. Alte versiuni ale Evangheliilor care ar arata ca Iisus Hristos nu ar fi ceea ce este (“Fiul lui Dumnezeu"), acest lucru ducand la subminarea intregii religii crestine. Daca ar fi fost ceva de mare importanta, care ar fi avut ca efect zdruncinarea din temelii a bazelor crestinismului, Biserica Catolica n-ar mai fi pastrat asemenea materiale, ci pur si simplu le-ar fi ars! De ce sa pastrezi atatea secole si milenii un lucru care te-ar compromite atat de rau? Daca ar fi existat o asemenea dovada, de-a lungul unei perioade atat de lungi, cineva tot ar fi pus mana pe ea si s-o prezinte lumii. Asa ca cea mai simpla solutie pentru a nu se compromite, ar fi fost distrugerea materialelor, nu pastrarea lor! Deci, nu cred ca e ceva extrem de compromitator pentru religia crestina.

2. Materiale care ar arata ca Iisus Hristos s-ar fi insurat cu Maria Magdalena si ar fi avut copii. Aceasta ipoteza este una si mai fantezista, fiind lansata odata cu celebrul "Cod al lui da Vinci". Scopul lui Iisus in lume n-a fost acela de a-si forma o familie (sic!), ci de a mantui lumea. Daca Iisus ar fi fost casatorit cu Maria Magdalena si ar fi avut copii, atunci El n-ar fi fost altceva decat un om obisnuit si nu "Fiul lui Dumnezeu". Si atunci, iarasi s-ar fi zdruncinat bazele crestinismului si, in consecinta, la fel cum am explicat la punctul 1) materialele respective (daca ar exista) ar fi trebuit sa fie distruse, si nu pastrate!

3. Carti secrete despre sfarsitul lumii. Iata o ipoteza fascinanta, care are, intr-adevar, mai multa logica. In Noul Testament nu avem decat "Apocalipsa lui Ioan" – singurul material despre sfarsitul lumii. E posibil, insa, sa existe mai multe Apocalipse, de care noi sa nu stim, in care s-ar prezenta mult mai detaliat si mai clar datele despre sfarsitul lumii. De ce ar tine secret Vaticanul asemenea materiale? Pentru ca omenirea sa nu stie cand va veni acest sfarsit al lumii. Daca toti am sti, de exemplu, ca Apocalipsa ar avea loc peste 1 an, ar mai lucra cineva? Ar mai produce cineva? Intreaga omenire ar intra intr-un adevarat haos si stare de agitatie.

4. Informatii despre relatiile speciale dintre Vatican si sovietici, nazisti sau CIA. Desi si aceasta ar putea fi o solutie, totusi e putin probabila, intrucat despre biblioteca secreta a Vaticanul se stie demult, inca din secolul al XVII-lea, atunci cand papa Paul al V-lea separa Biblioteca Vaticanului de arhivele secrete.

5. Scrieri eretice adunate de-a lungul timpului. Se stie ca Biserica Catolica a publicat de-a lungul timpului o lista cu lucrarile interzise a circula in lume (tratate de vrajitorie, demonologie, ocultism etc.) Unele din aceste carti eretice au fost total distruse de-a lungul timpului, singurele exemplare care au ramas fiind cele din arhiva Vaticanului. Poate ca in unele din cartile de ocultism exista formule magice cu impact real, de aceea Vaticanul nu a dorit a le face cunoscute.

6. O serie de profetii, ca profetiile de la Fatima. Se stie ca, in cadrul profetiilor de la Fatima (1917), de exemplu, au fost facute publice trei mesaje, dar se pare ca mai exista si alte mesaje ce sunt tinute secret de catre Vatican. Si e posibil sa existe si alte profetii facute de-a lungul timpului. De ce ar tine papalitatea ascunse asemenea mesaje? Pai poate pentru un motiv asemanator pentru care a fost pastrata tacerea in cazul celui de-al treilea mesaj de la Fatima: pentru a nu se pune in pericol viata papei Ioan Paul al II-lea.

7. Inregistrari privind implicarea si influenta unor guverne ale lumii sau a unor organizatii (de exemplu, iezuitii) in istoria lumii. Se stie ca lumea aceasta a fost condusa dintotdeauna de fortele din umbra. Probabil ca Vaticanul detine destule informatii despre aceste forte oculte, dar, din motive evidente, nu doreste sa le faca publice.

8. Documente privind existenta unor artifacte religioase. Este Giulgiul din Torino un fals sau unul autentic? Exista Chivotul Legii? Exista crucea originala pe care Iisus a fost crucificat? Poate ca raspunsurile la toate aceste intrebari se afla in Biblioteca secreta a Vaticanului, iar publicul larg nu trebuie sa le stie.

9. Arhive care identifica Vaticanul ca fiind "Scaunul Satanei", asa cum protestantii au acuzat Roma inca din secolul al XVI-lea. N-ar fi exclusa nicio asemenea varianta, desi sunt sceptic, ca in cazul punctului 1) ca papalitatea ar mai tine pastrate asemenea documente.

10. Materiale ce demonstreaza existenta extraterestrilor. Iata intr-adevar o ipoteza interesanta, facuta in contextul in care insasi Biserica Catolica recunoaste posibilitatea existentei extraterestrilor. Si ma gandesc ca cei de la Vatican detin in mod categoric informatii mai detaliate despre acest subiect; altfel nu s-ar fi hazardat sa faca aprecieri fara dovezi.

Sursa: nccmn.fandom.com


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.