Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Curatati casa in 1 ora
609 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sticla de sticla, fire, lac de unghii. Idei de bricolaj
289 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sticla cu tematica de mac
437 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reciclare sticla
514 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatenie zilnica rapida baia
481 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DVD sau un CD murdar
1.683 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DVD sau un CD murdar
543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  2 idei de reciclare cu borcan de sticla si lac de unghi
115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum decantam un parfum dintr-o sticla roll-on
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Indeparteaza mucegaiul de pe perete cu sare
1.381 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Curatarea suprafetelor de sticla

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.07.2022  Adauga la favorite 179 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In casa ta se gasesc foarte multe obiecte si suprafete din sticla.

Acestea sunt obiecte necesare si au nevoie de o intretinere periodica astfel incat sa arate impecabil.

Iata ca ai de facut pentru a mentine suprafetele si produsele de sticla cat mai curate.

Pahare

Paharele raman adesea patate din cauza calcarului si a apei care nu este intotdeauna perfect curata. In plus, acestea au nevoie, o data pe luna, de o spalare si curatare temeinica. Iata cum anume poti face acest lucru.

Pregateste un bol mare de plastic pe care sa il umpli cu apa si in care sa torni o ceasca cu otet. Spala bine paharele (atat in interior cat si in exterior) cu aceasta solutie si cu un burete curat. Pentru paharele adanci poti folosi o lingura (de preferat de lemn) astfel incat sa cureti perfect fundul paharelor.

De asemenea, dupa fiecare folosire spala rapid paharele si nu le lasa niciodata cu lichide in ele pentru ca acestea pateaza, iar murdaria lasata se indeparteaza cu dificultate.

Oglinzi
Indiferent ca este vorba despre oglinda din baie, camera sau hol este recomandat sa le cureti pe acestea cu ajutorul unui lichid special aflat in tub cu pulverizator. Dupa ce aplici produsul sterge oglinda cu un prosop de hartie prin miscari circulare astfel incat sa eviti lasarea urmelor si a darelor.

In cazul oglinzii din baie ai la indemana un truc pentru a curata si preveni aburirea oglinzii din baie. Aplica un strat subtire de spuma de ras pe toata suprafata oglinzii, iar apoi indeparteaza produsul cu ajutorul unei carpe din bumbac.

De acum nu va mai trebui sa te enervezi din cauza faptului ca de fiecare data cand iesi din dus nu te poti vedea in oglinda... cel putin pentru 7 zile.

Daca vrei rezultate rezistente impotriva aburirii, opteaza pentru pasta de dinti. Foloseste o pasta de dinti alba (fara particule abrazive) si aplica produsul intr-un strat subtire pe toata suprafata oglinzii. La final sterge oglinda cu ajutorul unui prosop de hartie sau bumbac si te vei bucura de o oglinda perfect curata dupa fiecare baie/dus. Rezultatele vor tine aproximativ o luna. Dupa aceasta perioada va trebui sa repeti pasul. Partea buna a acestui lucru (dincolo de evident) este aceea ca pasta de dinti va emana si un miros placut care va improspata intreaga incapere.

Geamuri

In functie de cat de murdar este geamul, ar fi bine ca pentru inceput sa il speli pe acesta cu o carpa inmuiata in apa si sapun lichid. In acest fel vei reusi sa indepartezi tot stratul gros de mizerie si praf intarit. Aceasta problema este una destul de frecventa in cazul geamurilor exterioare ale cladirilor. Indiferent de sezon, acestea se murdaresc foarte tare si nu este suficient sa le stergi doar cu lichid de geamuri.

Dupa ce le-ai sters cu apa si detergent, nu iti mai ramane decat sa pulverizezi pe geamuri otet nediluat sau lichid special pentru curatarea geamurilor. La final sterge suprafetele cu un prosop de bumbac sau unul de hartie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.