Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sabrina (SUA 1954) Comedie Audrey Hepburn
1.686 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Sabrina (SUA 1995) Comedie/Romantic
1.091 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Confesiunile unei fete (SUA 1994) Comedie,Drama
1.471 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Vacanta (SUA 2006) Comedie romantica
1.910 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumusica (SUA 1990) Romantic
1.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dulcea otrava (SUA 1968) Comedie Anthony Perkins
585 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Saruta-ti Verisorul (SUA 2008) Comedie /
2.062 vizite - 0 comentarii
adaugat de borsa
 
  Inima e sub control (Italia 2003) Comedie / 91 minute
1.523 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  O femeie pentru o viata (Italia 2012) Comedie
1.445 vizite - 0 comentarii
adaugat de nancy
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Sabrina (SUA 1954) Comedie romantica

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.11.2022  Adauga la favorite 125 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
Sabrina
Regia Billy Wilder
IMDB 7,4

Sabrina Fairchild este fiica tanara a soferului familiei Larrabee , Thomas, si a fost indragostita de David Larrabee toata viata. David, un playboy care nu lucreaza, casatorit de trei ori, nu i-a acordat niciodata o atentie romantica Sabrinei. Din moment ce ea locuieste ani de zile pe Long Island, New York, a familiei Larrabee, mosie cu tatal ei, pentru el este inca un copil.

Ascultand cu urechea la o petrecere la conac cu o seara inainte de a pleca pentru a merge la scoala de gatit Le Cordon Bleu din Paris, Sabrina urmareste, urmareste si asculta cum David ademeneste o alta femeie pe un teren de tenis acoperit intunecat si vacant. Suparata, ea ii lasa tatalui ei un bilet de sinucidere si apoi porneste toate cele opt masini in garajul inchis pentru a se sinucide. Ea lesine din cauza fumului cand Linus, fratele mai mare al lui David, deschide usa, o descopera si o duce inapoi in camerele ei de deasupra garajului cand lesine.

Dupa doi ani petrecuti la Paris, Sabrina se intoarce acasa, o femeie atragatoare si sofisticata. Cand tatal ei intarzie sa o ia de la gara, cochetul David, care trece pe acolo, ii ofera un transport fara sa o recunoasca. Ea accepta.

Odata ce David isi da seama cine este, el este rapid atras de Sabrina si o invita sa i se alature la o petrecere la conac, iar apoi o invita pe terenul de tenis acoperit. Cand Linus vede asta, se teme ca iminenta casatorie a lui David cu Elizabeth Tyson ar putea fi pusa in pericol. Daca aceasta angajament ar fi rupt, ar strica o oportunitate profitabila pentru o mare fuziune corporativa intre Larrabee Industries si afacerea tatalui foarte bogat al lui Elizabeth. In loc sa-l confrunte pe David cu privire la iresponsabilitatea lui, Linus pretinde ca il simpatizeaza. Linus il manipuleaza pe David sa se aseze pe pahare de sampanie pe care le-a pus in buzunare, iar David este incapabil pentru cateva zile.

Linus ia acum locul lui David cu Sabrina sub pretextul ca „totul este in familie". Linus si Sabrina se indragostesc, desi niciunul nu va recunoaste. Planul lui Linus este sa pretinda ca o insoteste pe Sabrina inapoi la Paris pe un transatlantic, dar apoi sa nu se alature ei pe nava, scazand-o de David, de familie si de fuziunea acum amenintata. Cu toate acestea, cand Linus ii marturiseste in schimb aceste intentii Sabrinei, ea este ranita, dar intelege logica tacticii. Ea accepta sa navigheze a doua zi pentru a locui la Paris, dar fara banii si alte stimulente oferite de Linus.

A doua zi dimineata, Linus are doua ganduri si decide sa-l trimita pe David la Paris cu Sabrina. Acest lucru inseamna anularea nuntii lui David cu Elizabeth si marea intelegere cu Tyson, iar Linus programeaza o intalnire a consiliului de administratie Larrabee pentru a anunta acest lucru. David nu navigheaza si intra in sala de sedinte in ultimul moment. El arata ca se va casatori cu Elizabeth pana la urma si il ajuta pe Linus sa-si recunoasca propriile sentimente pentru Sabrina, insultandu-o si lasandu-l pe Linus sa-l loveasca in fata. Linus, care a aranjat deja o masina si un remorcher pentru a-l astepta pe David, il ajuta sa plece in graba si se alatura navei Sabrinei inainte de a parasi portul. Linus o cauta pe Sabrina la bord dupa ce a oferit un indiciu in gluma ca el este acolo si ei navigheaza impreuna spre Paris.






Distributie
Humphrey Bogart ca Linus Larrabee
Audrey Hepburn ca Sabrina Fairchild
William Holden ca David Larrabee
Walter Hampden ca Oliver Larrabee, tatal lui Linus si David
John Williams ca Thomas Fairchild, tatal Sabrinei
Martha Hyer ca Elizabeth Tyson, logodnica lui David
Joan Vohs ca Gretchen Van Horn
Marcel Dalio ca baronul Sf. Fontanel
Marcel Hillaire in rolul profesorului, instructorul culinar al Sabrinei
Nella Walker ca Maude Larrabee, mama lui Linus si David
Francis X. Bushman ca domnul Tyson, tatal lui Elizabeth
Ellen Corby in rolul domnisoarei McCardle, secretara lui Linus
Nancy Kulp , ca Jenny, una dintre servitoarele sotilor Larrabees.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.