Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Buddha Verde (Anglia 1954) Crima.mister 62 min
404 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doctor in casa (Olanda 1954) Comedie 92 min
501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O castorie cu forta (Rusia 1954) Drama,Istoric /
1.012 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Lunga asteptare (SUA 1954) Anthony Quinn /
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Capul de pod (SUA 1954) Drama,Razboi / 90 minute
2.226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tigrul adormit (UK 1954) Drama,Film-Noir,Thriller
880 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Sansho, executorul judecatoresc (Japonia 1954)
1.571 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Mila pentru cei care cad (Italia 1954) Drama
469 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vai de cei infranti (Italia 1954) Drama,Razboi /
649 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  O intamplare de groaza (SUA 1944 Thriller,Drama
1.861 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Ziua aglomerata (Anglia 1954) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.11.2022  Adauga la favorite 133 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Crowded Day
Regia John Guillermin



Sarbatorile de Craciun se apropie, iar un grup de magazine se indreapta spre locurile de munca de la Bunting and Hobbs, un magazin universal aglomerat din Londra. Peggy French ( Joan Rice ) este suparata pe logodnicul ei, Leslie Randall ( John Gregson ), pentru ca refuza sa-si vanda masina de epoca, „Bessie", care ii ocupa tot timpul si banii. Peggy noteaza ca a mers la o intalnire de club auto in noaptea precedenta in loc sa o ia la o intalnire, ca cheltuieste pe masina in loc sa faca economii pentru a se casatori si ca nici macar nu i-a cumparat un inel de logodna .. In timp ce se indreapta spre slujbele lor din departamentele de mobilier si mosii, se cearta si Peggy isi rupe logodna. De asemenea, refuza sa o lase pe Leslie sa o duca la petrecerea de Craciun a personalului din acea noapte si il face sa creada ca se intalneste cu managerul de personal bun, dar foarte potrivit, Philip Stanton ( Cyril Raymond ). In realitate, desi domnul Stanton este fermecat de Peggy, el nu este interesat sa fraternizeze cu vreuna dintre magazinele, deoarece acest lucru este nepotrivit pentru un manager si l-ar putea costa slujba.

Leslie incearca sa o recastige pe Peggy, dar eforturile lui il fac raportat de supervizorul lui Peggy, domnul Preedy, care i-a facut uverturi romantice lui Peggy, in ciuda faptului ca este un barbat casatorit, si o vede pe Leslie ca o competitie nedorita pentru afectiunile ei. Leslie este, de asemenea, raportat de propriul sau supervizor, dupa ce Leslie i-a gresit misiunea de a arata o casa prietenilor proprietarului magazinului, domnul Bunting, pentru ca este distras incercand sa se impace cu Peggy. Domnul Stanton, cercetand dosarul personalului lui Leslie, vede un raport pe care l-a scris despre promovari si crede ca l-ar putea transfera pe Leslie intr-o pozitie mai bine platita in departamentul de publicitate. Dl Stanton ii da si raportul lui Leslie domnului Bunting, spunand ca contine idei noi si utile. Leslie il informeaza mai tarziu pe domnul Stanton ca a luat ideile pentru raport dintr-o carte scrisa de domnul Bunting,

O alta vanzatoare, Yvonne Pascoe ( Josephine Griffin), este ingrijorat si bolnav la locul de munca. Ea ii spune lui Peggy ca are nevoie urgent sa ia legatura cu logodnicul ei, Michael Blayburn, care a parasit casa mamei sale in urma cu doua luni pentru a-si cauta un loc de munca, astfel incat sa se poata casatori cu Yvonne. Yvonne nu a mai auzit de Michael de cand a plecat, iar cand incearca sa-i telefoneze mamei bogate pentru a afla unde se afla, ea este respinsa. Peggy ii sugereaza lui Yvonne sa mearga sa o viziteze pe doamna Blayburn acasa la ea in timpul pauzei lui Yvonne de la tejgheaua de produse cosmetice. Yvonne face asta, dar doamna Blayburn este rece cu ea si ii spune ca Michael s-a saturat de ea si nu vrea sa o vada sau sa auda de ea. Cand Yvonne marturiseste ca este insarcinata cu copilul lui Michael, doamna Blayburn se infurie, o numeste „tarfa" si ii ordona sa iasa din casa. Yvonne se intoarce la serviciu cu intarziere si este raportata de Moira, care este enervat ca trebuie sa lucreze singur la ghiseul aglomerat de produse cosmetice. Domnul Stanton se intalneste cu Yvonne, afla ca este insarcinata si ii spune ca va trebui sa nu mai lucreze, desi isi poate recupera locul de munca dupa ce copilul se va naste si va fi dat spre adoptie. El ii sugereaza lui Yvonne sa viziteze biroul de asistenta sociala intre timp, deoarece nu are alta familie la care sa apeleze. Yvonne se intoarce la tejgheaua de produse cosmetice, unde pune in buzunar o reteta destinata unui client care continestricnina si paraseste magazinul. In graba ei de a pleca, nu reuseste sa ia un bilet urgent pe care un tanar i l-a lasat la ghiseu; biletul cade pe jos si este calcat in picioare de cumparatori.

La petrecerea de Craciun a personalului din acea noapte, Peggy incearca sa se ataseze de domnul Stanton, intrerupandu-i eforturile de a socializa cu fiica prietenoasa a domnului Bunting. Leslie apare apoi si domnul Bunting il cheama si il lauda pentru raportul sau excelent, punandu-l pe Leslie pe drumul cel bun pentru slujba bine platita in departamentul de publicitate. Leslie ii plateste pe Peggy inselaciunea ei spunandu-i domnului Bunting ca a auzit ca Peggy si domnul Stanton s-au logodit, ceea ce a facut ca fiica domnului Bunting sa izbucneasca in lacrimi. Dupa petrecere, Peggy afla ca Leslie si-a vandut masina veche, demonstrand astfel ca ii pasa mai mult de ea decat de masina. Ea se reintalneste fericita cu el, doar pentru a descoperi ca si-a cumparat o masina si mai veche.

Intre timp, magazinul Suzy ( Vera Day ), care viseaza sa fie actrita de film, este sedusa dupa petrecere de intalnirea ei, un sofer care s-a prefacut a fi regizor si i-a promis un test pe ecran. Alice, o alta negustor care nu a reusit sa obtina o intalnire pentru petrecere, angajeaza o escorta barbateasca platita, doar pentru ca acesta sa-i spuna la sfarsitul serii ca i-a placut sa iasa cu ea si intalnirea este gratuita. Eve Carter, un model frumos, dar misterios de la magazin, se arata ca este casatorita fericita in secret cu (si, se presupune, sprijina financiar) un barbat aflat in scaun cu rotile. Ea isi ascunde casnicia scotandu-si verigheta la serviciu, astfel incat sa nu-si piarda locul de munca.

Yvonne nu participa la petrecere, ci se plimba pe strazile intunecate ale Londrei gandindu-se la sinucidere. La un moment dat, ea comanda ceai de la o taraba si incepe sa ia pastilele de stricnina, dar este intrerupta de avansurile sexuale amenintatoare ale unui client de la taraba. El o urmareste pe strazi pana cand ea scapa in cele din urma intr-o biserica, unde se prabuseste in lacrimi, dar decide sa nu se sinucida. In timp ce trece acasa pe langa Bunting si Hobbs, arunca pastilele intr-un cos de gunoi. A doua zi dimineata, paznicul ( Sid James ) gaseste biletul pe care Yvonne nu l-a primit niciodata, mototolit pe podea. Este de la Michael, care ii spune lui Yvonne ca are un loc de munca, o cere sa se casatoreasca cu el si ii spune ca o va suna a doua zi.



Distributie
Joan Rice ca Peggy
Josephine Griffin ca Yvonne
Freda Jackson in rolul doamnei Morgan
Patricia Marmont ca Eve
Patricia Plunkett ca Alice
Sonia Holm ca Moira
Vera Day ca Suzy
Rachel Roberts ca Maggie
Joan Hickson in rolul doamnei Jones
Marianne Stone ca secretarul domnului Stanton
Dandy Nichols ca Charwoman
CUMPARANIRI

John Gregson ca Leslie
Edward Chapman in rolul domnului Bunting
Cyril Raymond ca Philip Stanton
Richard Wattis in rolul domnului Christopher
Brian Oulton in rolul domnului Preedy
Kynaston Reeves in rolul domnului Ronson
Roddy Hughes ca chimist
Hal Osmond ca Liftman
Oscar Quitak in rolul Tineretului
Sidney James ca Paznicul de noapte


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.