Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viata si moarte in Los Angeles (SUA 1985) John Turturro
1.587 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
  Elephant Boy (SUA 1937) Rudyard Kipling Drama / 81 min
1.879 vizite - 0 comentarii
adaugat de charly
 
  Viata si moarte in Los Angeles (1985) John Turturro
1.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Toate mi se intampla mie (Italia 1980)
5.516 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bud Spencer - Toate mi se intampla mie (1980)
27.398 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Politist, adjectiv (Romania 2009) Drama /
700 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Hercule si Cercul de Foc (SUA 1994) Anthony Quinn
2.204 vizite - 0 comentarii
adaugat de copa
 
  Fratii Marx - O zi la curse (SUA 1937) Comedie
2.926 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Mannix - Intoace-te Rose (SUA 1968) Mister / 58 min
758 vizite - 0 comentarii
adaugat de lazar
 
  Intoarcerea lui Scarlet Pimpernel (1937) Aventuri
716 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Capat de drum (SUA 1937 ) Politist

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.11.2022  Adauga la favorite 160 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
Dead End
Regia William Wyler

IMDB 7.2


In mahalalele din New York, pe East River, chiar sub Podul Queensboro , oamenii bogati locuiesc in apartamente opulente si luxoase datorita privelistilor pitoresti ale raului, in timp ce cei saraci si saraci locuiesc in apropiere, in locuinte aglomerate, infestate de gandaci .

La capatul strazii este un doc pe East River; in stanga sunt apartamentele de lux, iar in dreapta sunt mahalalele. The Dead End Kids, condusi de Tommy Gordon, sunt o banda de arici de strada care sunt deja pe drumul spre o viata de infractiuni marunte. Printre membrii bandei, pe langa Tommy, se numara Dippy, Angel, Spit, TB si Milty, noul pusti din bloc in cautarea prietenilor. Spit este putin rau intentionat, cu o serie cruda si initial il hartuieste pe noul venit si isi ia schimbul de buzunar. Cu toate acestea, Tommy o lasa in cele din urma pe Milty sa se alature bandei si se dovedeste a fi atat un prieten loial, cat si generos.

Sora lui Tommy, Drina, viseaza sa se casatoreasca cu un strain atragator si bogat, care ii va salva pe Tommy si pe ea din aceasta viata mizerabila de saracie si il va ajuta sa-l impiedice sa devina un mafiot precum Hugh „Baby Face" Martin, care s-a intors la cartierul sa-si viziteze mama si iubita din copilarie. Dave Connell, crescut pe aceeasi strada cu Martin, il recunoaste si il avertizeaza sa stea departe, dar Martin il ignora cu dispret. Dave, un arhitect frustrat care lucreaza in prezent cu slujbe, este prietenul din copilarie al Drinei. Are o aventura cu amanta unui om bogat, Kay Burton. Desi Dave si Kay se iubesc, ei stiu ca nu pot fi impreuna, deoarece Dave nu poate oferi lui Kay stilul de viata pe care si-l doreste.

Intre timp, copiii il ademenesc pe Philip, un copil bogat din apartamente, intr-o pivnita, unde il bat si il jefuiesc. Cand tatal baiatului incearca sa intervina, Tommy ajunge sa-l injunghie in brat. El scapa de politie si se ascunde.

Ulterior, Martin este respins de mama lui, care il denunta ca un criminal, si respins de fosta lui iubita, Francie, care spune ca este obosita si „bolnava". Isi da seama ca acum este o prostituata si o concediaza cu cativa douazeci de ani scosi dintr-un teanc de bani. Deznadajduit de vizita esuata, el decide sa rapeasca copilul bogat pentru rascumparare pentru ca calatoria inapoi sa merite. Dave il vede pe Martin si complicii sai planuind rapirea si il avertizeaza din nou sa plece. Martin il cutite, iar Hunk il impinge in rau. Reusind sa se scoata din rau, Dave ii urmareste pe banditi, eliminandu-l pe Hunk si urmarindu-l pe Martin pe acoperisuri inainte de a-l incolti pe o scara de incendiu. In mijlocul unei gropi de gloante, reuseste sa-l raneasca de moarte pe Martin, care cade pe strada de dedesubt. In timp ce pe pamant,

In timp ce politia si o multime de oameni se aduna in jurul corpului lui Martin, portarul il recunoaste pe Spit ca fiind un membru al bandei care l-a atacat pe tatal copilului bogat si il identifica cu ofiterul Mulligan. Spit se exonereaza informand politia ca barbatul a fost taiat de Tommy, care s-a intors sa-si ia ramas bun de la Drina inainte de a fugi.

Intre timp, Kay se apropie de Dave, cerandu-i sa plece cu ea, folosind banii de recompensa pe care a primit-o pentru uciderea lui Martin. Dave refuza, iar Kay se intoarce la barbatul pe care nu-l iubeste, dar ii poate oferi siguranta financiara.

Tommy aude de tradarea lui Spit si incearca sa-i dea semnul „chirtuitorului", care este o rana de cutit pe obraz. Inainte sa poata face acest lucru, Dave intervine, iar Drina si el il convin pe Tommy sa se predea politiei. Dave se ofera apoi sa-si foloseasca banii de recompensa pentru a plati apararea lui Tommy. In timp ce Drina, Dave si Tommy pleaca cu Mulligan, restul copiilor din Dead End se indreapta spre noapte, cantand „Daca as avea aripi de inger, peste zidurile acestor inchisori as zbura".

Distributie
Sylvia Sidney ca Drina Gordon
Joel McCrea ca Dave Connell
Humphrey Bogart ca Hugh „Baby Face" Martin
Wendy Barrie ca Kay Burton
Claire Trevor ca Francey
Allen Jenkins ca Hunk
Marjorie Main ca doamna Martin
Charles Peck ca Philip Griswald
Minor Watson ca domnul Griswald
James Burke ca ofiter Mulligan
Ward Bond ca portar
Elisabeth Risdon in rolul doamnei Connell
Esther Dale in rolul doamnei Fenner
George Humbert ca Pascagli
Marcelle Corday ca guvernanta
Charles Halton ca Whitey
Billy Halop ca Tommy Gordon
Huntz Hall ca Dippy
Bobby Jordan ca Angel
Leo B. Gorcey in rolul lui Spit
Gabriel Dell ca TB
Bernard Punsly ca Milton „Milty"


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.