Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Malina Olinescu- Tango to Evora
700 vizite - 0 comentarii
adaugat de Raluca Rosca
 
  Malina Olinescu - Mi-e dor de tine
1.057 vizite - 0 comentarii
adaugat de Iulia Andrei
 
  Loreena McKennitt - "Tango To Evora" 2011
646 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Loreena Mc Kennitt- Tango to Evora / 2007
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de anita
 
  Gotan Project - Tango Square / 2010
1.161 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
03:18
  Gotan Project - La Gloria Tango / 2010
1.018 vizite - 4 comentarii
adaugat de camil
 
  Touch & Go - Tango in Harlem / 2010 Remix
791 vizite - 0 comentarii
adaugat de ceas
 
  Hindi Zahra - Beautiful Tango / 2010 live
1.323 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Hindi Zahra - Beautiful Tango / 2010 live
1.726 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  The Young Gods - Two to Tango / 2010
985 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Muzica noua
 

 

Malina Olinescu - Tango to Evora / 2010

 
 
 
 
 
Adaugat de noua 14.12.2011  Adauga la favorite 1.028 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Versuri


E cea mai frumoasa, ca din poveste
De un baiat aleasa el o iubeste
Dar blestemul apasa pe-a lor iubire
Noaptea cand se lasa, el nu va mai fi...

Fata e dorita impotriva firii
De un zeu ravnita, ZEUL IUBIRII
Va fi despartita din razbunare
Va fi pedepsita fiindca nu l-a vrut.

Sangele din trupul baiatului,
Zeul il va lua in puterea lui,
Sa-l ascunda-n vie
Chiar la asfintit

Fata toata viata o sa zdrobeasca
Strugurii sub talpa, sa il gaseasca
Intr-un bob de struguri
Pe al ei iubit.Malina Olinescu s-a sinucis in aceasta dimineata, aruncandu-se de la etajul sase al blocului in care locuia, in zona Garii de Nord din Bucuresti. Cantareata ar fi implinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor. Malina Olinescu era fiica Doinei Spataru.

Echipajul SMURD sosit la fata locului a incercat sa o resusciteze pe artista timp de 30 de minute, insa nu au mai putut face nimic
Cantaretul Calin Geambasu, bun prieten al Malinei Olinescu, spune ca aceasta s-ar fi sinucis din cauza despartirii de iubitul sau. "A amenintat de mai multe ori ca isi va lua viata. Acum a facut-o. De doi ani tot ameninta ca o face. Iubitul ei nu a inteles-o pe deplin", a declarat Calin Geambasu, la o televiziune de stiri.
79 comentarii 71253 afisari HomeNewsMALINA OLINESCU S-A SINUCIS
de Mihai SCHIAU Postat la: 12.12.2011 06:06 Ultima actualizare: 12.12.2011 15:36
MALINA OLINESCU S-A SINUCIS

Malina Olinescu s-a sinucis in aceasta dimineata, aruncandu-se de la etajul sase al blocului in care locuia, in zona Garii de Nord din Bucuresti. Cantareata ar fi implinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor. Malina Olinescu era fiica Doinei Spataru.

Echipajul SMURD sosit la fata locului a incercat sa o resusciteze pe artista timp de 30 de minute, insa nu au mai putut face nimic.

Trupul neinsufletit al artistei a fost dus la Institutul de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei.

Cantaretul Calin Geambasu, bun prieten al Malinei Olinescu, spune ca aceasta s-ar fi sinucis din cauza despartirii de iubitul sau. "A amenintat de mai multe ori ca isi va lua viata. Acum a facut-o. De doi ani tot ameninta ca o face. Iubitul ei nu a inteles-o pe deplin", a declarat Calin Geambasu, la o televiziune de stiri.

UPDATE 8.13 SMURD a confirmat sinuciderea artistei.


Malina Olinescu s-a nascut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucuresti. Mama ei este cantareata Doina Spataru. Malina iubeste muzica si incepe sa cante inca de la varsta de 5 ani, participand apoi la numeroase festivaluri impreuna cu corul scolii gimnaziale.

In anul 1996, Malina participa la "Scoala Vedetelor", un show de televiziune foarte apreciat si urmarit la acea vreme. Aceasta perioada a insemnat pentru Malina rampa de lansare in lumea muzicala si sansa ei de a castiga un public din toate categoriile de varsta.

In 1996, participa la Festivalul de muzica usoara de la Mamaia, unde obtine premiul III la sectiunea "Interpretare", cu o melodie compusa de Calin Geambasu.

In 1998, impreuna cu compozitorul Adrian Romcescu, castiga Selectia Nationala Eurovision si reprezinta Romania la Birmingham, Anglia, cu melodia "Eu cred".

Malina Olinescu a mai obtinut Premiul I la sectiunea "Slagare" a Festivalului de la Mamaia (1997), Premiul I la sectiunea Interpretare a Festivalului "Cerbul de Aur" de la Brasov (1997) si Premiul III la sectiunea "Creatie" a Festivalului de la Mamaia (1998).

Cantareata a fost casatorita, intre 2000 si 2007, cu Dan Stesco, component al trupei "Compact". Stesco a depus cerea de divort, in 2007, spunand ca nu mai poate suporta "crizele de personalitate" ale sotiei sale. Barbatul spunea ca Malina Olinescu voia sa ia toate deciziile pe cont propriu si nu era deloc toleranta cu cei din jur.

UPDATE 12:40 Doina Spataru, mama artistei, a multumit presei pentru imaginile cu fiica ei cantand, insa a cerut discretie si decenta. "Asa cum Malina a trecut prin viata cu discretie, e rugamintea mea sa tratati trecerea ei in nefiinta la fel, cu decenta si cu discretie".

Una dintre rudele Malinei Olinescu a declarat ca nu intelege ce motive a avut artista sa se sinucida, insa in ultima vreme nu mai avea contractate concerte si ar fi suferit de depresie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.