Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfarsitul iernii (SUA 1999) Drama /
2.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un caine de Flandra (SUA 1999) Drama /
1.898 vizite - 0 comentarii
adaugat de ella
 
  A patra porunca (SUA 1999) Drama Ben Kingsley
1.891 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Rapiti din Paradis(SUA 1999)Thrailler
395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calatorie noaptea spre acasa (SUA 1999) Drama
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un cuplu ciudat (SUA 1968) cu Jack Lemmon
1.762 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Dorinta fatala (SUA 1995) / Drama
5.434 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Jack si vrejul de fasole (SUA 2001) Aventuri
12.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de paris
 
  Muzica inimii(SUA 1999)Drama 124 minn
3.601 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  A venit momentul platii (SUA 1999) Drama
896 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Taurul Jack (SUA 1999) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2023  Adauga la favorite 97 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
The Jack Bull

Regia John Badham
IMDB 6.8



In 1889 , pe teritoriul Wyoming , Myrl Redding este un comerciant de cai care traieste cu sotia sa Cora, fiul Cage si cativa stapani de ferma. Cand Redding incearca sa-si duca caii la o piata de cai din Casper , el descopera ca proprietarul bogat local, Henry Ballard, a ridicat o caseta de taxare pe drumul catre Casper, care trece prin proprietatea lui Ballard. Ballard, care nu este de acord cu Redding in ceea ce priveste transformarea Wyoming intr-un stat (care va restrictiona oportunitatile comerciale ale lui Ballard), il taxeaza pe Redding cu zece dolari pentru a trece prin pamantul sau. Incapabil sa plateasca, Redding lasa doi cai drept garantie pentru plata, impreuna cu Billy, un nativ american, pentru a se asigura ca caii nu sunt maltratati.

Dupa ce a vandut caii la Casper, Redding se intoarce la ferma lui Ballard pentru a descoperi ca caii sunt subnutriti si batuti, cu Billy nicaieri la vedere. Redding promite ca Ballard va plati pentru a restabili sanatatea cailor, in timp ce Ballard refuza sa plateasca nimic. Redding se apropie de un avocat local care incearca sa-l dea in judecata pe Ballard, totusi avocatul are indoieli ca judecatorul local, judecatorul Wilkins, care este prieten cu Ballard, va face orice. Redding afla in curand ca judecatorul Wilkins a respins procesul, determinand-o pe sotia sa sa incerce sa se intalneasca cu procurorul general, a carui sotie este prietena, insotita de mana lui Woody. In timpul vizitei ei, unii dintre oamenii lui Ballard il ataca pe Woody si il arunca in fata unei trasuri de cai, care se opreste pentru a-l evita si ajunge sa o loveasca si sa o omoare pe Cora. Redding,

Ballard reuseste sa-si pledeze cazul guvernatorului Wyoming , care trimite un serif sa-l aresteze pe Redding. Redding reuseste sa puna in ambuscada oamenii serifului si in confuzie unul dintre oamenii lui Ballard este ucis. Cautand sa atenueze escaladarea violentei, guvernatorul Wyomingului ii ofera lui Redding amnistia daca se preda. Redding accepta, dar mai tarziu trimite o scrisoare prin care promite ca va sprijini tribul lui Billy impotriva Statelor Unite, punand in pericol acordul sau de amnistie. Ulterior este acuzat si condamnat pentru crima. Intre timp, Ballard este adus in judecata si ordonat sa restabileasca sanatatea cailor de catre un judecator intelegator, Joe B. Tolliver, care ordona de asemenea sa fie inchis pe Ballard pentru doi ani. Cu toate acestea, judecatorul Tolliver este fortat sa-l condamne pe Redding sa fie executat in urma condamnarii sale.

Dupa ce si-a luat ramas bun de la fiul sau, Redding este spanzurat si executat. Wyoming devine un stat , iar Cage si Woody duc cei doi cai sanatosi inapoi la ferma Redding.

Distribuie
John Cusack ca Myrl Redding
John Goodman in rolul judecatorului Joe B. Tolliver
LQ Jones ca Henry Ballard
Miranda Otto ca Cora Redding
John C. McGinley ca Woody
Rodney A. Grant ca Billy Redwood
Kurt Fuller in rolul lui Conrad
Rex Linn ca Shelby Dykes
Drake Bell ca Cage Redding
Ken Pogue in rolul judecatorului Wilkins
Scott Wilson in rolul guvernatorului
Dick Cusack ca maistru de juriu


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.