Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Intoarcerea Dragonului (Filipine 1974) / Actiune
1.474 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Atentie,nu ne suparati! (1974) Actiune 97 min
2.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Truck Turner (SUA 1974) Actiune,Thrille
1.003 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Simptome (UK 1974) Horror /
496 vizite - 0 comentarii
adaugat de morcov
 
  Formula 51 (UK 2001) Actiune,Comedie,Crima /
348 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Fugi in 60 desecunde (SUA 1974) Actiune,Drama
659 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misionarii (Italia 1974) Bud Spencer,Terence Hill
6.533 vizite - 0 comentarii
adaugat de orly
 
  Surorile salbatice (SUA 1974) Actiune,Drama /
290 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Combustion (Spania 2013) Actiune,
2.392 vizite - 0 comentarii
adaugat de fata
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Juggernaut (Anglia 1974) Actiune

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.09.2023  Adauga la favorite 77 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Juggernaut
Regia Richard Lester
Imdb 6.6


Nava de linie SS Britannic se afla in mijlocul unei calatorii in Atlanticul de Nord, cu 1200 de pasageri la bord, cand proprietarul navei, Nicholas Porter, la Londraprimeste un apel telefonic de la o persoana neidentificata cu accent irlandez care se numeste „Juggernaut", care sustine ca a plasat sapte tobe cu explozibili mari la bordul navei, care sunt programate sa explodeze si sa o scufunde in zorii zilei urmatoare. El avertizeaza ca tobele sunt prinse in diverse moduri si ca orice incercare de a le muta va avea ca rezultat detonare si ofera instructiuni tehnice despre cum sa se asigure bombele in siguranta in schimbul unei rascumpari de 500.000 de lire sterline. Ca o indicatie a gravitatii sale, el declanseaza apoi un atac demonstrativ cu o serie de bombe mici in spatele palniei navei, care ranesc un membru al echipajului. In imposibilitatea de a ordona o evacuare a pasagerilor navei cu barcile de salvare din cauza marii agitate, conducerea liniei de navigatie este inclinata sa cedeze cererii de rascumparare,subventie de functionare in conformitate cu politica Guvernului de nelinistere a terorismului.

In schimb, un ofiter al Marinei Regale , Lt. Cmdr. Anthony Fallon, care conduce o unitate de eliminare a bombelor, este trimis, sosind la fata locului prin tranzit aerian si parasutandu-se in mare, pentru a se imbarca pe nava si a dezamorsa bombele inainte de termenul limita. Intre timp, inapoi la Londra, Supt. McCleod, a carui sotie si cei doi copii se afla in vacanta la bordul navei, conduce ancheta Scotland Yard contra cronometru pentru a captura criminalul-bombarist.

Dupa ce o incercare de a fora o gaura intr-una dintre bombele cu butoi esueaza, declansand-o si distrugand nava, Fallon decide sa-si imparta echipa, fiecare om lucrand simultan la fiecare dintre dispozitivele ramase in diferite puncte din jurul navei, Fallon. mergand primul cu fiecare etapa a operatiunii de dezamorsare si informandu-si oamenii despre fiecare miscare prin legatura radio, cu scopul ca, daca esueaza si bomba lui explodeaza, oamenii sai vor sti ce a mers prost si vor continua procesul mai departe, cu secundul sau la comanda. preluand conducerea, pana cand dispozitivele sunt dezarmate. Cu toate acestea, daca inca doua bombe explodeaza, nava se va scufunda. Fallon continua sa dezarmeze bomba la care lucreaza, aparent cu succes, oamenii sai urmand fiecare pas. Cu toate acestea, contine un mecanism secundar ascuns si unul dintre oamenii sai, prietenul apropiat Charlie Braddock, il declanseaza accidental, ducand la moartea lui atunci cand explodeaza, provocand avarii suplimentare navei. Un Fallon suparat abandoneaza operatiunea si ii spune capitanului navei, Alex Brunel, sa sfatuiasca compania de transport maritim sa plateasca rascumpararea pentru a evita orice carnagiu. Cu toate acestea, atunci cand negocierile cu Juggernaut se intrerup (in parte pentru ca Juggernaut vede ca politia i-a intins capcana cand merge sa colecteze rascumpararea), capitanul ii ordona lui Fallon sa continue dezarmarea bombelor ramase.

Intre timp, o perchezitie ampla a politiei din Londra il surprinde pe atacatorul dandu-se in Juggernaut, care se dezvaluie a fi un fost ofiter de distrugere a bombelor din armata britanica, Sidney Buckland. Cand i-a spus vestea, Fallon, care inca lucreaza la dezactivarea bombelor, dezvaluie ca Buckland l-a antrenat si i-a salvat odata viata si insista ca Buckland sa fie pus in contact cu el. Buckland/Juggernaut este escortat la camera de situatie a politiei. Pana in acest moment, Fallon a elaborat detaliile importante ale bombelor, dar nu are de unde sa stie care dintre cele doua optiuni (taierea unui fir rosu sau albastru) va dezactiva bombele si, daca o alege pe cea gresita, le va detona. Timpul se scurge si zorii se apropie cu pasi repezi. Fallon si Juggernaut au o scurta conversatie si, din cauza fostei lor camaraderii, Juggernaut este de acord sa-i spuna lui Fallon cum sa dezarmeze bombele in siguranta. Juggernaut da instructiuni sa „taie firul albastru" peste sunet. Dupa o tacere, Juggernaut repeta instructiunea cu mai multa ardoare. Fallon, simtind ca este mintit, face opusul a ceea ce i se spune, taind in schimb firul rosu si, astfel, reuseste sa dezactiveze bomba. Restul unitatii de eliminare a bombelor urmeaza rapid exemplul lui Fallon, iar nava si pasagerii ei sunt salvati.

Distribuie
Richard Harris in rolul locotenentului comandant Anthony Fallon
Omar Sharif in rolul capitanului Alex Brunel
David Hemmings ca Charlie Braddock
Anthony Hopkins in rolul superintendentului John McLeod
Shirley Knight ca Barbara Bannister
Ian Holm ca Nicholas Porter
Clifton James ca Corrigan
Roy Kinnear ca directorul social al navei Cortina
Caroline Mortimer ca Susan McLeod
Mark Burns ca Hollingsworth
John Stride in rolul lui Hughes
Freddie Jones ca Sidney Buckland
Julian Glover in rolul comandantului Marder
Cyril Cusack ca O'Neil (necreditat)
Michael Hordern ca Baker (necreditat)
Jack Watson ca inginer sef Mallicent
Roshan Seth ca Azad
Kenneth Colley ca detectivul Brown
Kenneth Cope ca Bridgeman
John Bindon ca Driscoll
Ben Aris ca The Walker
Tom Chadbon ca contactul lui Juggernaut
Gareth Thomas in rolul lui Liverpool
Simon MacCorkindale ca timonier numarul 1
Andrew Bradford ca Jim Hardy, al treilea ofiter
Paul Antrim ca Digby
Adam Bridges ca David McCleod
Rebecca Bridge ca Nancy McCleod
Michael Egan in rolul domnului Fowlers
Freddie Fletcher ca ofiter radio al 2-lea
Terence Hillyer ca Menzies
Barnaby Holm ca Christopher Porter
Kristine Howarth in rolul doamnei Buckland
Victor Lucas ca detectiv
Paul Luty ca grefier
David Purcell ca primul detectiv
Eric Mason ca al doilea detectiv
Michael Melia ca Navigator
Doris Nolan in rolul doamnei Corrigan
Liza Ross ca Laura Kellogg
Bob Sessions ca Jerry Kellogg
Colin Thatcher in rolul lui Henning
Ivy Moy-Loader ca suplimentar


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.