Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.175 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Vacanta (SUA 2006) Comedie romantica
1.911 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumusica (SUA 1990) Romantic
1.508 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dulcea otrava (SUA 1968) Comedie Anthony Perkins
587 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Saruta-ti Verisorul (SUA 2008) Comedie /
2.064 vizite - 0 comentarii
adaugat de borsa
 
  Paterson (SUA .Fr. Ger2016) Comedie romantica
540 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Daca ai sti (SUA 2000) Romantic,Comedie /
1.633 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Pretty Woman (1990) Comedie cu Richard Gere
2.143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mircea
 
  Arome (SUA 2003) Comedie,Romantic / 113 minute
1.404 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Vacanta (SUA 2006) Comedie romantica
464 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Adio fato (SUA 1977) Comedie romantica

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.09.2023  Adauga la favorite 76 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
Goodbye Girl 1977
Regia Herbert Ross
IMDb 7.4

Dansatoarea si divortata Paula McFadden ( Marsha Mason ) si fiica ei de zece ani Lucy ( Quinn Cummings ) locuiesc intr-un apartament din Manhattan cu iubitul ei casatorit, Tony DeForrest. Intorcandu-se acasa de la cumparaturi, Paula il gaseste pe Tony plecat, deoarece el o parasise brusc pentru a calatori in Italia pentru un rol de film. Inainte de plecarea sa (si fara ca Paula sa stie), Tony subinchiria apartamentul lui Elliot Garfield ( Richard Dreyfuss ), un actor nevrotic , dar dulce aspirant din Chicago ., care apare in miezul noptii asteapta sa se mute. Paula, care este pretentioasa, cinica si nevrotica, arata clar de la inceput ca nu-i place Elliot, dar il lasa fara tragere de inima sa se mute. Ei se cearta despre limite. , cu Elliot fiind de acord sa permita Paulei si Lucy sa ramana.

Paula se lupta sa revina in forma pentru a-si putea relua cariera de dansatoare. Intre timp, Elliot a obtinut rolul principal intr-o productie off-off-Broadway a lui Richard al III-lea , dar regizorul, Mark ( Paul Benedict ), vrea ca el sa il interpreteze pe Richard al III-lea al Angliei ca un stereotip homosexual exagerat - in cuvintele lui Mark, „cel regina care a vrut sa fie rege". Fara tragere de inima, Elliot este de acord cu portretizarea netraditionala, in ciuda faptului ca stie ca poate insemna sfarsitul carierei sale de actor. Critici de teatru de la numeroase posturi de televiziune si ziare din New York City participa la seara de deschidere si salbaticesc spectacolul, acordand o atentie deosebita distrugerii spectacolului lui Elliot. Piesa se inchide rapid, spre usurarea lui.

In ciuda ciocnirilor lor frecvente si a lipsei de recunostinta a Paulei pentru ajutorul lui Elliot, cei doi se indragostesc si dorm impreuna. Lucy, in ciuda faptului ca-i place Elliot, devine precauta si vede aventura ca o repetare a ceea ce sa intamplat cu Tony. Elliot o convinge pe Paula ca nu va repeta experienta lor cu Tony; mai tarziu o ia pe Lucy de la scoala si o duce intr-o plimbare cu trasura, timp in care tanara recunoaste ca-i place Elliot. Ca raspuns, Elliot explica cat de mult ii pasa de Lucy si Paula si ca nu ar face nimic pentru a le rani.

Elliot obtine un loc de munca la un teatru de improvizatie si este vazut in curand de un regizor de film binecunoscut. I se ofera o oportunitate pentru un rol de film pe care nu il poate refuza, dar slujba este la Seattle, iar Elliot va fi plecat timp de patru saptamani. Paula este speriata ca Elliot o paraseste, ca sa nu se mai intoarca niciodata, la fel ca toti ceilalti barbati din viata ei. Mai tarziu, Elliot o suna pe Paula de la cabina telefonicade peste drum pentru a spune ca zborul sau a fost intarziat si, in ultimul moment, o invita pe Paula sa mearga cu el in timp ce filmeaza, sugerandu-i lui Lucy sa stea cu prietena Paulei, Donna, pana se intorc. Paula refuza, dar este incurajata de invitatia lui Elliot. Inainte de a inchide, Elliot ii cere Paulei sa-si reincordeze pretuita chitara (pe care a lasat-o in mod deliberat la apartament), iar ea isi da seama ca asta dovedeste ca o iubeste cu adevarat si ca se va intoarce intr-adevar.

Distribuie
Richard Dreyfuss ca Elliot Garfield
Marsha Mason ca Paula McFadden
Quinn Cummings ca Lucy McFadden
Paul Benedict ca Mark Bodine
Barbara Rhoades ca Donna Douglas
Theresa Merritt in rolul doamnei Crosby
Michael Shawn ca Ronnie Burns
Patricia Pearcy ca Rhonda Fontana
Nicol Williamson ca Oliver Fry (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.