Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Harry Brown (UK 2009) Thriller cu Michael Caine
1.955 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Zilele de scoala ale lui Tom Brown (UK 2005)
1.482 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Scoala de Rugby (UK 2005) Drama
1.634 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Cu sufletul la gura (SUA 1999) Crima,Thriller
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Misterul casei bantuite (UK 2000) Thriller
788 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Pericol in noapte(SUA 1975) Thriller
1.849 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cranford (UK 2007) Serial BBC
1.724 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  Cranford (UK 2007) Serial BBC
1.379 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  Cranford (UK 2007) Serial BBC
1.339 vizite - 0 comentarii
adaugat de floarea
 
  Orasul despartirilor (SUA 2009) Comedie,Dragoste
1.896 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Harry Brown (Anglia 2009) Thriller

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.11.2023  Adauga la favorite 97 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Harry Brown
Regia Daniel Barber

Harry Brown este un pensionar in varsta care este un Royal Marine decorat si un veteran al conflictului din Irlanda de Nord . Locuieste pe o proprietate a consiliului londonez condusa de traficanti de droguri si bande de tineri violente , in timp ce isi petrece cea mai mare parte a timpului jucand sah cu prietenul sau, Len Attwell, la un pub local detinut de Sid Rourke. Cand spitalul suna pentru a-i spune ca sotia lui, Kath, este pe moarte, Harry este prea tarziu pentru a o vedea, deoarece ii este frica sa ia o scurtatura printr-un pasaj subteran pentru pietoni, care este ocupat de bande. Sotia lui este inmormantata langa mormantul fiicei lor de treisprezece ani, Rachel, care a murit in 1973.

Len ii confera lui Harry ca este terorizat de tineri hoti si ii arata o baioneta veche pe care o poarta acum pentru a se apara; cu politia neputand sa ajute, planuieste sa-si confrunte el insusi hartuitorii. A doua zi, Harry este vizitat de inspectorul detectiv Alice Frampton si de sergentul detectiv Terry Hicock, care ii spun ca Len a fost ucis. Politia il aresteaza pe Noel Winters, liderul unei bande de traficanti de droguri, impreuna cu membrii Carl, Dean si Marky, dar sunt eliberati din lipsa de dovezi. Harry se imbata dupa inmormantarea lui Len, dar in drum spre casa, Dean incearca sa-l jefuiasca cu un cutit. Pregatirea militara a lui Harry se reafirma, iar el il ucide pe Dean cu propriul cutit. Frampton il viziteaza dimineata pe Harry pentru a-l informa ca, deoarece Len a fost ucis cu propria baioneta, orice acuzatie ar putea fi redusa la omucidere din culpa pe baza de autoaparare , ceea ce il infurie pe Harry.

Harry il urmareste pe un traficant de droguri, Kenny, intr-o vizuina unde negociaza cumpararea unui pistol. Inauntru, Harry ii gaseste pe Kenny si pe asociatul sau, Stretch, cultivand canabis si abuzand sexual o fata cu supradozaj pentru a face filme pornografice . Harry ucide dealerii inainte de a le arde barlogul, fugind cu fata si o punga de arme de foc. O lasa pe fata in afara unui spital, apoi il urmareste pe Marky, ucigand un traficant de droguri care il abuzeaza sexual. Apoi il tortureaza pe Marky sa dezvaluie niste imagini ale camerei de pe telefonul mobil cu uciderea lui Len. Harry il foloseste pe Marky pentru a-i momeli pe Noel si Carl intr-o lupta cu arma in pasajul subteran; Carl si Marky sunt ucisi, iar Noel fuge cu Harry in urmarire, doar pentru ca Harry sa se prabuseasca din cauza unui atac de emfizem . Harry este gasit si dus la spital.

Frampton a dedus ca Harry se afla in spatele tuturor impuscaturilor recente, dar seful ei – Supraintendentul Childs – este in schimb convins ca toate fac parte dintr-un razboi intre bande in continua crestere. Childs ordona o operatiune majora de politie pe mosie, care are ca rezultat o revolta. Harry iese din spital pentru a-l gasi pe Noel.

Conducand pe proprietate pentru a-l opri pe Harry, Frampton si Hicock sunt implicati intr-un accident de masina in care Hicock este grav ranit. Harry ii salveaza si ii duce la pub-ul lui Sid, unde Frampton il avertizeaza pe Harry ca Sid este de fapt unchiul lui Noel. Harry descopera ca Sid l-a ascuns pe Noel, dar garda lui scade din cauza unui alt atac de emfizem, permitandu-i lui Sid sa-l dezarmeze si sa se dezvaluie ca este adevaratul lider al bandei. Frampton incearca sa ceara sprijin, dar este oprit de Noel, care incepe sa o sugrume dupa ce Sid il sufoca pe Hicock de moarte. Desi slabit, Harry trage un revolver ascuns si il ucide pe Noel; Sid se pregateste sa-l omoare pe Harry, ca razbunare, doar pentru a fi impuscat ucis de lunetistii politiei, care au raspuns la apelul lui Frampton.

La o conferinta de presa dupa revolta, superintendentul Childs anunta ca Frampton si Hicock vor primi premii (acesta din urma postum), dar subliniaza ca nu exista dovezi ca un justicier a fost implicat in caz. Harry este vazut apoi mergand spre pasajul subteran, care acum este linistit si fara bande.

Distribuie
Michael Caine ca Harold „Harry" Brown
Emily Mortimer ca inspectorul detectiv Alice Frampton
Charlie Creed Miles in rolul sergentului detectiv Terence „Terry" Hicock
David Bradley ca Leonard „Len" Attwell
Ben Drew ca Noel Winters
Sean Harris ca Stretch
Jack O'Connell ca Marky
Jamie Downey in rolul lui Carl
Lee Oakes ca Dean Saunders
Joe Gilgun ca Kenneth „Kenny" Soames
Liam Cunningham ca Sidney „Sid" Rourke
Iain Glen ca Superintendent Childs
Klariza Clayton ca Sharon „Shaz" Thompson
Liz Daniels ca Katherine „Kath" Brown
Orla O'Rourke ca asistenta nr. 2
Chris Wilson in rolul lui Daniel Ladlow, asistent-sef politist
Ashley McGuire ca WPC comunitar
Charles Ramsay in rolul ofiterului Charlie Ramsay


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.