Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Peggy Sue se marita (SUA 1986) / Jim Carrey
1.781 vizite - 0 comentarii
adaugat de cleo
 
  Crocodile Dundee 1(SUA 1986) Aventuri,Comedie
1.454 vizite - 0 comentarii
adaugat de dida
 
  Calatoria SUA 1990) Comedie /
2.767 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hotel particular (SUA 1985) / Comedie
4.494 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Scoala militara (SUA 1986) Comedie /
2.950 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Management (SUA 2008) Comedie
841 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
  Management (SUA 2008) Comedie Jennifer Aniston
1.716 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Dulcea otrava (SUA 1968) Comedie Anthony Perkins
584 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sue cea invizibila(Olanda 2018) Aventuri
923 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Peggy Sue s-a casatorit (SUA 1986) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2023  Adauga la favorite 78 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Peggy Sue Got Married
Regia Francis Ford Coppola
IMDB 6.6

In 1985, Peggy Sue Bodell participa la reuniunea ei de liceu de 25 de ani, insotita de fiica ei, Beth, mai degraba decat de sotul ei, Charlie, care a fost iubita ei de liceu. Ea si Charlie s-au casatorit imediat dupa absolvire, cand Peggy Sue a ramas insarcinata, dar s-au despartit recent din cauza infidelitatii lui Charlie.

La reuniune, Peggy reia legatura cu vechile ei prietene de liceu, Maddy si Carol. Ea il ignora pe Charlie cand el soseste pe neasteptate. Presentatorul anunta apoi „regele si regina" reuniunii: Richard Norvik, fostul tocilar de clasa care este acum un inventator miliardar, si Peggy Sue. Coplesita, ea lesina pe scena in timp ce este incoronata.

Peggy Sue se trezeste, doar ca acum este 1960, ultimul an de liceu. Confuza si dezorientata, ea decide sa mearga acasa la parintii ei si sa se comporte de parca totul ar fi normal. In speranta ca Richard Norvik poate face lumina asupra situatiei ei, ea se imprieteneste cu el si povesteste ce s-a intamplat. El nu crede povestea ei pana cand Peggy Sue incepe sa dea detalii despre viitor. Mai tarziu, ea decide sa se desparta de Charlie. Totusi, ea vrea sa se culce cu el dupa o petrecere, dar el intra in panica si ii aminteste ca ea l-a respins cu un weekend inainte. O duce acasa, dar in loc sa intre inauntru, ea merge la o cafenea deschisa toata noaptea, unde il vede pe colegul Michael Fitzsimmons, un singuratic artistic cu care si-a dorit intotdeauna sa se fi culcat. In timp ce stau si vorbesc, Peggy Sue afla ca au multe in comun. Ei pleaca pe motocicleta lui si mai tarziu fac sex sub stele.

In noaptea urmatoare, la un bar muzical, Michael vrea ca Peggy sa mearga in Utah cu el si o alta femeie pentru o relatie poligama in care cele doua femei il sustin in timp ce el scrie. Ea refuza, spunandu-i sa foloseasca noaptea lor impreuna ca inspiratie pentru scrisul lui. Charlie se intampla sa cante la bar si ea vede ca este mai mult in el decat si-a dat seama. Charlie iese de pe scena si vorbeste cu un agent muzical care este acolo pentru a-l evalua, dar agentul nu este impresionat.

A doua zi, Peggy Sue incearca sa vorbeasca cu Charlie, dar acesta scapa, suparat ca nu a reusit sa obtina un contract de discuri. Ea pleaca sa-si ia ramas bun de la Richard, afirmand ca vrea sa nu-si mai strice viata si a tuturor celor din jur, in special a lui Charlie, deoarece motivul pentru care a incetat sa cante este pentru ca a ramas insarcinata. Richard ii cere in casatorie, dar ea il refuza, nu dorind sa se casatoreasca atat de tanar sau sa ii distruga viitorul. Peggy Sue isi viziteaza bunicii la varsta de 18 ani. Dupa ce afla ca bunica ei este psihica, le spune povestea ei. Bunicul ei o duce la loja sa masonica , unde membrii indeplinesc un ritual pentru a o intoarce in 1985. Charlie intra in cabana si - cand luminile se sting - ridica si fuge cu Peggy Sue, lasand pe toti inauntru sa creada ca ritualul a functionat.

Charlie ii spune ca a renuntat sa cante si a primit 10% din afacerea familiei. Apoi ii cere in casatorie si ii da medalionul pe care il purta la inceputul filmului. Ea se uita inauntru si vede poze cu bebelusi cu ea si Charlie, care seamana cu copiii lor. Peggy Sue isi da seama ca se iubesc. Ei fac sex, dovedind ca ea va face din nou aceleasi alegeri.

Peggy Sue se trezeste intr-un spital in 1985, cu Charlie alaturi de ea. Charlie ii arata lui Peggy Sue cartea pe care Michael a scris-o cu dedicatia „Pentru Peggy Sue si o noapte instelata" (indicand ca Peggy probabil ca a calatorit inapoi in timp). Charlie regreta profund infidelitatea lui si o vrea inapoi. Peggy Sue isi aminteste ca bunicul ei a spus: „Strudelul bunicii tale este cel care a tinut familia asta unita", asa ca il invita pe Charlie la cina si spune: „Voi coace un strudel".

Distribuie
Kathleen Turner ca Peggy Sue Kelcher-Bodell
Nicolas Cage in rolul lui Charlie „Crazy Charlie" Bodell
Barry Miller ca Richard Norvik
Catherine Hicks ca Carol Heath
Joan Allen ca Maddy Nagle
Kevin J. O'Connor ca Michael Fitzsimmons
Jim Carrey ca Walter Getz
Lisa Jane Persky ca Delores Dodge
Lucinda Jenney ca Rosalie Testa
Wil Shriner ca Arthur Nagle
Barbara Harris ca Evelyn Kelcher
Don Murray ca Jack Kelcher
Sofia Coppola ca Nancy Kelcher
John Carradine ca Leu
Maureen O'Sullivan ca Elizabeth Alvorg
Leon Ames ca Barney Alvorg
Helen Hunt ca Beth Bodell
Glenn Withrow ca Terry
Marshall Crenshaw ca muzician la Reunion


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.