Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Papusa Neagra (SUA 1938) Comedie,Mister /
689 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.175 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Fantoma lui Braba-Neagra (SUA1968) Comedie
1.631 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti ucizi sotia? (SUA 2015) Comedie
2.322 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Gunless (SUA 2010) Comedie,Western / 88 min
1.773 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Noua luni (SUA 1995) Comedie cu Hugh Grant
1.550 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cafea neagra (SUA 2014) Comedie,Dragoste
1.632 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Sub Hipnoza (SUA 2002) Comedie
1.678 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Devin un om in toata firea (SUA 2009) Comedie
2.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Ultima cina (SUA 1995) Comedie neagra

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.01.2024  Adauga la favorite 83 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
The Last Supper
IMDB 6.7

Regia Stacy Titlu


Jude, Pete, Paulie, Marc si Luke sunt studenti absolventi care locuiesc impreuna intr-o casa rustica din Iowa.

Dupa ce Zack, un veteran al Furtunii in Desert , ajuta la mutarea masinii lui Pete, grupul il invita sa ia cina acasa. Cu toate acestea, Zack se dovedeste a fi un rasist si negator al Holocaustului care il lauda pe Adolf Hitler, ceea ce duce la o dezbatere politica tensionata cu studentii liberali.

Seara se inrautateste cand veteranul pocneste si ii tine un cutit in gatul lui Marc, amenintandu-l ca il va ucide si il va viola pe Paulie. Zack il elibereaza pe Marc, apoi Pete ii tine un cutit la gat, dar il incapacita cu usurinta pe Pete si ii rupe bratul. Marc il injunghie pe Zack in spate pentru a-si apara prietenul, iar grupul decide sa acopere crima. Paulie regreta ca Zack este mort, chiar daca le-a amenintat pe ea si pe Marc.

Dupa o discutie lunga, studentii decid sa continue acest eveniment invitand alti conservatori la cina pentru a-i ucide, motivand ca acest lucru ar „face lumea un loc mai bun". Ei stabilesc o procedura pentru fiecare crima. Oaspetelui i se va oferi toate oportunitatile de a-si razgandi si de a renunta la convingerile sale. Daca oaspetele nu reuseste sa-si schimbe felurile prin desert, oaspetelui i se ofera vin alb otravit dintr-un decantor albastru si ridica un toast. Cadavrele sunt ingropate in gradina de legume.

Oaspetii, dintre care toti sunt ucisi, includ: un reverend protestant homofob, un apolog misogin si sovin al violului; un neo-nazist; un anti-ecologist; un fundamentalist rasist, antisemit al Natiunii Islamului ; un activist anti-avort; un avocat al cenzurii; un barbat care bate oamenii fara adapost (singurul oaspete la cina care se gandeste momentan sa-si retraga convingerile); si criticii drepturilor homosexualilor.

Dupa zece crime, incep sa apara indoieli in cadrul grupului, pe masura ce cativa devin indecisi in ceea ce priveste justificarea actiunilor lor. Luptele interioare si vinovatia ii obliga sa crute un adolescent oponent al educatiei sexuale obligatorii, in ciuda protestelor lui Luke si Pete.

Seriful Alice Stanley, care investigheaza unde se afla fetita disparuta Jenny Tyler, vine asupra grupului. Din intamplare, principalul suspect in caz este Zack, prima lor victima, care a fost si un infractor sexual condamnat. Seriful devine suspicios fata de comportamentul studentilor, intrebandu-i pe Pete, Marc si Paulie acasa. Gasindu-l pe Stanley patrunzand in curtea lor din spate, Luke - din ce in ce mai deranjat - il ucide pe Stanley, fara ca ceilalti sa stie.

In timpul unei pauze de scoala, Luke si Pete il intalnesc pe faimosul expert conservator Norman Arbuthnot, un obisnuit al stirilor TV si al talk-show-urilor, si il invita la cina. In timpul cinei, Norman ii impiedica cu argumentele sale moderate si persuasive, toate pe care grupul de obicei argumentat intampina dificultati sa le dezminti. El chiar admite ca spune lucruri mai radical conservatoare mai ales pentru atentie.

Studentii frustrati se scuza cu totii in bucatarie pentru a determina soarta lui Norman. Inainte de a se scuza, Jude il avertizeaza pe Norman ca vinul din sticla albastra s-a stricat. In bucatarie, dupa o scurta discutie, doar Luke mai vrea sa-l omoare pe Norman, numindu-l Hitler. Dupa o altercatie tensionata, Luke este descurajat si izbucneste in lacrimi.

Intre timp, Norman examineaza casa si pune cap la cap activitatile lor criminale. Cand se intorc la masa, Norman le ofera pahare de vin si le ofera un toast, dar nu bea singur, cu scuza ca trebuie sa-si piloteze avionul privat. Pufa intr-un trabuc urias si spune: „Nu-ti face griji, nu am turnat nimic din vinul rau".

O fotografie finala a unui tablou ii infatiseaza pe toti cei cinci studenti prabusiti pe podea, cu Norman stand langa sticla albastra si fumandu-si trabucul. Filmul se termina cu un sunet al lui Norman care speculeaza despre posibila sa candidatura prezidentiala catre o multime incurajatoare, angajandu-se sa faca voia oamenilor.

Distribuie
Cameron Diaz ca Jude
Ron Eldard in rolul lui Pete
Annabeth Gish ca Paulie
Jonathan Penner ca Marc
Courtney B. Vance ca Luke
Jason Alexander ca anti-mediu
Nora Dunn in rolul seriful Stanley
Charles Durning ca reverendul Hutchens
Bryn Erin ca Heather
Mark Harmon ca barbat dominant
Bill Paxton ca Zack
Ron Perlman ca Norman Arbuthnot


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.