Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Breakin' (SUA 1984) / Comedie,Drama,Muzical
2.112 vizite - 0 comentarii
adaugat de escort
 
  Bran Nue Dae (SUA 2009)Comedie muzicala
1.734 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Toti spun: Te iubesc! (SUA 1996) Comedie
2.518 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.175 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Crooklyn (SUA 1994) Comedie,Drama
1.162 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Rock 'n' Roll High School (1979) / Comedie
3.951 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Tinutul Humboldt (SUA 2008) Comedie,Drama
1.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Escroci de elita (SUA 1979) Comedie
1.328 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
  O inventie de milioane (SUA 1979) Steve Martin comedie
1.337 vizite - 0 comentarii
adaugat de sybylac
 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Tot acest jazz (SUA 1979) Comedie muzicala

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.01.2024  Adauga la favorite 88 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.9
   
 
All That Jazz


IMDB 7,9
Regia Bob Fosse


Joe Gideon este un regizor de teatru si coregraf care incearca sa echilibreze punerea in scena a celui mai recent musical sau musical pe Broadway, NY/LA , in timp ce editeaza un film de la Hollywood pe care l-a regizat, The Stand-Up . El este un alcoolic, un dependent de munca care fumeaza tigari in lant si un afemeiat care flirteaza si se angajeaza in mod constant in intalniri sexuale cu un flux de femei. In fiecare dimineata, isi incepe ziua redand o caseta de Vivaldi in timp ce ia doze de Visine , Alka-Seltzer si Dexedrine , incheind mereu privindu-se in oglinda si spunand: „Este ora spectacolului, oameni buni!" Fosta sotie a lui Joe, Audrey Paris, este implicata in productia spectacolului, dar dezaproba modurile sale de femeie. Intre timp, iubita lui Katie Jagger si fiica Michelle ii tin companie. In imaginatia lui, el cocheteaza cu un inger al mortii pe nume Angelique intr-un club de noapte, discutand despre viata lui cu ea.

Pe masura ce Joe continua sa fie nemultumit de munca sa de montaj, facand in mod repetat modificari minore la un singur monolog, isi dezvaluie furia asupra dansatorilor si in coregrafia sa. Acest lucru duce la un numar extrem de sexualizat cu femei topless in timpul unei repetitii, frustrand atat pe Audrey, cat si pe sustinatorii show-ului. Singurul moment de bucurie din viata lui are loc atunci cand Katie si Michelle interpreteaza un numar in stil Fosse pentru Joe ca un omagiu adus viitoarei lansari a lui The Stand-Up , emotionandu-l pana la lacrimi. In timpul unei citiri de masa deosebit de stresante din NY/LA , Joe are dureri severe in piept si este internat la spital cu angina severa . Joe indeparteaza simptomele, incercand sa plece la repetitie, dar se prabuseste in cabinetul medicului si i se ordona sa stea in spital timp de cateva saptamani pentru a-si odihni inima si a-si reveni dupa epuizare. NY/LA este amanat, dar Gideon isi continua bufniile din patul de spital, fumand si band in timp ce gazduieste fluxuri nesfarsite de femei in camera lui. Pe masura ce o face, starea lui continua sa se deterioreze, in ciuda faptului ca Audrey si Katie raman alaturi de el pentru sprijin. O recenzie negativa pentru The Stand-Up , lansata in timpul spitalizarii lui Joe, vine in ciuda succesului monetar al filmului, iar Gideon are un eveniment coronarian masiv.

In timp ce Joe este supus unei operatii de bypass coronarian , producatorii din NY/LA realizeaza ca cel mai bun mod de a-si recupera banii si de a obtine un profit este sa pariezi pe moartea lui Gideon: veniturile din asigurare ar avea ca rezultat un profit de peste jumatate de milion de dolari. Pe masura ce Gideon se afla in sprijinul vietii, el regizeaza secvente de vise muzicale extravagante in propriul sau cap, cu fiica, sotia si iubita lui in rolurile principale, toate reprosandu-l pentru comportamentul sau. Isi da seama ca nu poate evita propria moarte si are un alt atac de cord. In timp ce medicii incearca sa-l salveze, Joe fuge din patul sau de spital la spatele lor, explorand subsolul spitalului si sectia de autopsie inainte de a se lasa dus inapoi. Trece prin cele cinci etape ale durerii – manie, negare, negociere, depresie si acceptare – prezentate in rutina de stand-up pe care o editase. Pe masura ce se apropie de moarte, secventele lui de vis devin din ce in ce mai halucinante. In timp ce medicii incearca inca o data sa-l salveze, Joe isi imagineaza un spectacol de varietati monumental cu toti cei din trecutul sau, unde el devine central intr-un numar muzical amplu ("Bye Bye Life", o parodie capricioasa a " Bye Bye Love "). In visul sau pe moarte, Joe poate sa-si multumeasca familiei si cunostintelor, deoarece nu poate din patul de spital, iar spectacolul sau primeste ovatie masiva. Joe viseaza in sfarsit ca el insusi calatoreste pe un hol pentru a o intalni pe Angelique la sfarsit, in timp ce filmul se reduce brusc la cadavrul sau fiind inchis intr-o geanta pentru cadavre .

Distribuie
Roy Scheider ca Joe Gideon
Keith Gordon ca tanarul Joe Gideon
Jessica Lange ca Angelique, Ingerul mortii
Leland Palmer ca Audrey Paris, fosta sotie a lui Gideon
Ann Reinking ca Katie Jagger, actuala iubita a lui Gideon
Cliff Gorman ca Davis Newman, „Stand-Up"
Ben Vereen ca O'Connor Flood
Erzsebet Foldi ca Michelle Gideon, fiica lui Joe
David Margulies ca Larry Goldie
Michael Tolan ca Dr. Ballinger
Max Wright ca Joshua Penn
William LeMassena ca Jonesy Hecht
Deborah Geffner ca Victoria Porter
John Lithgow ca sergent Lucas
Jules Fisher ca Jules
Chris Chase ca Leslie Perry, critic de film
Anthony Holland ca Paul
Sandahl Bergman , Eileen Casey, Bruce Anthony Davis, Gary Flannery, Jennifer Nairn-Smith , Danny Ruvolo, Leland Schwantes, John Sowinski, Candace Tovar si Rima Vetter ca dansatori principali
Ben Masters ca Dr. Garry
Phil Friedman ca managerul de scena
Robert Levine ca Dr. Hyman
CCH Pounder ca asistenta Blake
Wallace Shawn ca asistent de asigurari
Tito Goya ca asistent de spital
Michael Hinton ca bateristul trupei (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.