Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Scoala militara (SUA 1986) Comedie /
2.957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.175 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Vacanta cu familia (SUA 1995) Comedie,Drama
1.875 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  Cealalta femeie (SUA 2014) Comedie Cameron Diaz
2.128 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Nunta dubla (SUA 2010) / Comedie
2.312 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.396 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Luna de miere cu fantome (SUA 1986 Comedie,Horror
2.206 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Vaca sfanta (Guatemala 2011) Comedie
2.209 vizite - 0 comentarii
adaugat de tanita
 
  Devin un om in toata firea (SUA 2009) Comedie
2.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Petrecaretele (SUA 1985) / Comedie 87 minute
2.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de farul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Nimic in comun (SUA 1986) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.01.2024  Adauga la favorite 72 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.9
   
 
Nothing in Common |

IMDB 5.9

Regia Garry Marshall

David Basner, un yuppie superficial si copilaros , promovat recent la agentia sa de reclame din Chicago, se intoarce la munca dintr-o vacanta. Parintii sai s-au despartit dupa 36 de ani de casnicie si el trebuie sa aiba grija de tatal sau imbatranit si amar, Max, si sa-si sustina mama fragila emotional, Lorraine. Tatal sau tocmai a fost concediat dupa 35 de ani in industria confectiilor.

Desi fosta lui iubita, Donna, este intelegatoare, ea ii spune ca ar trebui sa „creasca". David crede ca, daca ar deveni mai putin copilaresc, munca sa de publicitate ar putea fi afectata negativ.

David dezvolta o reclama pentru Colonial Airlines, detinuta de bogatul si optimist Andrew Woolridge. O campanie publicitara de succes i-ar castiga probabil un parteneriat in compania sa. David dezvolta o relatie fizica cu fiica lui Woolridge, Cheryl Ann Wayne. Tatal sau este foarte constient de natura lui de playboy si critica stilul sau de viata frivol.

Fiecare parinti incep sa se bazeze mai mult pe David. Mama lui are nevoie de ajutor pentru a se muta intr-un apartament nou. Tatal lui trebuie condus la doctor. David este trezit tarziu intr-o noapte, cand intalnirea cu mama lui se termina prost, iar ea dezvaluie ca Max a umilit-o sexual si i-a fost infidel. Confruntandu-se cu tatal sau, el ii spune: „Maine filmez o reclama despre o familie care se iubeste, careia ii pasa unul de celalalt. Ma prefac". David devine distras de parintii care solicita atentie, ceea ce ii afecteaza munca.

Ca ofranda de pace, David il duce pe Max intr-un club pentru a asculta muzica jazz. El descopera ca este sever diabetic si nu a urmat dieta. Drept urmare, Max necesita amputarea unor degete si a unui picior. El si Lorraine discuta despre viata lor impreuna, iar ea il condamna pentru abuzul sau. In privat, Max este coplesit de regret.

Woolridge insista ca David sa-l insoteasca la New York pentru a promova noua campanie publicitara, care l-ar impiedica sa fie prezent la operatia lui Max. Cand David refuza, el pierde contul. Seful sau, Charlie, este intelegator si il asigura ca va mijloci la Woolridge, dandu-i lui David timp sa fie cu tatal sau.

Increzandu-se cu Donna despre situatia de la locul de munca si despre problemele de sanatate ale tatalui sau, ea ii da o ureche intelegatoare lui David. Ii intinde mana si ei arata din nou interesati reciproc.

David il aduce acasa pe Max de la spital, care ii spune: „Tu ai fost ultima persoana pe care am crezut ca va veni vreodata pentru mine". Cand David se intoarce la locul de munca, il ia cu el in timp ce filmeaza reclame.

Distribuie
Tom Hanks ca David Basner
Jackie Gleason ca Max Basner
Eva Marie Saint ca Lorraine Basner
Hector Elizondo ca Charlie Gargas
Barry Corbin ca Andrew Woolridge
Sela Ward ca Cheryl Ann Wayne
Bess Armstrong ca Donna Mildred Martin
Dan McGuire ca Caddy


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.