Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  This Mortal Coil - The Last Ray / 1984 HD
1.137 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  This Mortal Coil - The Last Ray / 1984
781 vizite - 0 comentarii
adaugat de paris
 
  This Mortal Coil - Song To The Siren / 1984 live
1.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  This Mortal Coil - I Want To Live / 1986
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  This Mortal Coil - Kangaroo / live 1984
1.236 vizite - 0 comentarii
adaugat de paris
 
  This Mortal Coil - Fond Affections / 1984
1.243 vizite - 1 comentarii
adaugat de radio
 
  This Mortal Coil - Thais / 1986
1.630 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  This Mortal Coil - Song to the Siren / 1984
1.398 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  This Mortal Coil - Barramundi / 1984
1.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
03:45
  This Mortal Coil - Holocaust / 1984
1.272 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Oldies
 

 

This Mortal Coil - The Last Ray / 1984

 
 
 
  Asculta tot albumul (click aici)  
 
Adaugat de radio 29.12.2011  Adauga la favorite 1.185 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
This Mortal Coil - The Last Ray / 1984

Pop vis in stil gotic colective Acest Mortal Coil a fost una dintre trupele cele mai reprezentative de pe eticheta 4AD nu in ultimul rand, pentru ca acestea au fost conduse de presedintele 4AD si co-fondator Ivo Watts-Russell. Fie ca se refera la jucat (de artistii preferati Watts-Russell) sau originale, materialul lor rezuma sunet straniu, eteric, care a ajuns sa fie asociate cu eticheta. Lush, rotindu-se regimul scaldata in ecou, ​​reverb, si alte efecte au fost stoc-in-comerciale ale proiectului, de multe ori se apropie de muzica ambientala. O distributie de rotatie de vocalisti si muzicieni furnizate sunetele auzit la inregistrare, toate supravegheate de Watts-Russell si co-producator John Fryer. O entitate studio numai, grupul a inceput ca un fel de 4AD All-Star unitate, dar a evoluat intr-un mod de Watts-Russell a colabora cu pana-si-veniti si alti artisti care nu au semnat pentru a eticheta lui. Oricine a fost de fapt, muzica a fost unit de valuri sau bland de melancolie si de estetica extrem de influent Watts-Russell.

Watts-Russell a crescut in zona Anglia lui Northamptonshire, mai mult de o ora de mers cu masina la nord de Londra. In loc de facultate, a lucrat in magazine, in cele din urma prindere cu lantul de conferinta si petreceri Cersetorii de retail, care a format propria eticheta. El si colegul Peter Kent a co-fondat 4AD in anul 1980, cu sprijin financiar de la conferinta cersetorilor, si a semnat initial de post-punk se comporta ca engleza moderna si Birthday Party. Kent plecat dupa cativa ani, si Watts-Russell a luat eticheta intr-o directie mai atmosferica, ceea ce face autografe semnare la Cocteau Twins si Dead Can Dance. Ideea pentru acest Mortal Coil germinate in jurul valorii de acel moment; au cazut in pretentii in a convinge engleza moderna pentru a inregistra un potpuriu se refera la faptul ca inchis concertele lor, Watts-Russell a decis sa faca el insusi. Gordon Sharp (de Cindytalk) si Liz Fraser furnizate voce pe ea si destinat B-side, un cover minunat de Tim Buckley lui "Cintarea Siren".

De acolo a proiectului snowballed, si Watts-Russell asamblate in cele din urma destul material pentru un album. Lansat in 1984, Se va End in lacrimi prezentate eforturile muzicale de la capse 4AD precum Robin Guthrie si Raymonde Simon (Cocteau Twins), Steven Cuplu si Martyn (Colourbox), Brendan Perry (Dead Can Dance), si Mark Cox (Wolfgang Press) , printre altele, cu voce de la Gerrard, Sharp, Robbie engleza moderna lui Grey, si Devoto Howard (Buzzcocks / Magazine). Watts-Russell si Fryer manipulate orice instrumente suplimentare sau bucle programate dupa cum este necesar. Tracklist prezentate doua piese de la Lovers Big Star de-al treilea / Sora, plus numere de Roy Harper si Colin Wire lui Newman, in plus fata de banda de originale. Se va Sfarsitul in lacrimi ajutat cristaliza sunet 4AD semnatura in curs de dezvoltare, si a ajutat castiga un public mai larg pentru stabile lor de artisti.

Fryer si Watts-Russell a pus impreuna un album follow-up, filigran & Shadow, care a fost lansat in 1986. O colectie dezordonat si mai variate, filigran & Shadow reglementate cantece de Tim Buckley, Colin Newman, Talking Heads, perle inaintea porcilor, Gene Clark, Judy Collins, si Van Morrison in intre compozitii originale. Gemenii Cocteau "Simon Raymonde a fost inca o prezenta semnificativa, si de coarde player / aranjor McCarrick Martin a avut un rol mai mare de data aceasta in jurul valorii de; Steven Cuplu si Mark Cox atat intors, si membrii de Dif Juz asemenea, au fost proeminente. Cele mai multe au fost voce de Dominic Appleton (de asemenea, de Breathless), Deirdre si Louise Rutkowski, si o pre-dans diva Alison Limerick.

O mare parte din exprimate de baza acelasi - Watts-Russell, pui bun de prajit, McCarrick, Appleton, Limerick, si Rutkowskis - a fost la indemana pentru a treia si ultima Acest album Mortal Coil, Blood stricte, emise in 1991. Vocalisti noi clientilor inclus Caroline Crawley de orfane Shelleyan, Kim Deal si Tanya Donelly a Crescatorilor, si Heidi Berry. Capace de data aceasta a inclus doi cate Big Star lui Chris Bell, Parade ploaie, Duhul, Syd Barrett, si Rodney Crowell, printre altele. Watts-Russell a anuntat ca va retrage numele Aceasta Mortal Coil de sange, si a ramas fidel cuvantului lui. In 1993, el a emis un set in editie limitata CD caseta, 1983-1991, care ambalate toate cele trei albume ale grupului, plus un bonus disc oferind versiuni originale ale multora dintre acopera lor. In 1998, Watts-Russell a format un proiect similar, dar ceva sparser poreclit Blister Hope. ~ Steve Huey, Rovi


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.