Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Fabricarea manuala a pantofilor premium pentru barbati
304 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum largesti incaltamintea stramta
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa faci ca sa nu-ti miroasa pantofii
1.898 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi rapide pentru ingrijirea pantofilor
319 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piele de babuta
893 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intretinerea corecta a vaselor din fonta
204 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Captuseala jachetei de piele
287 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa vopsesti pantofii de bal
221 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inteleptul pantofi a impartasit acest secret!
68 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hrana sanatosa, piele sanatoasa
758 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Intretinerea pantofilor de piele

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.03.2024  Adauga la favorite 47 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Achizitionarea unei perechi de pantofi din piele presupune si o serie de responsabilitati. Ca orice incaltaminte de calitate este necesara ingrijirea corespunzatoare a acesteia atat pentru a putea fi purtata pentru un timp cat mai indelungat, cat si pentru a le pastra aspectul.

Specialistii uneia dintre cele mai mari si apreciate fabrici de incaltaminte de piele pentru barbati si femei din tara, DENIS, vin in intampinarea tuturor celor interesati cu o serie de sfaturi utile ce vizeaza mentinerea aspectului si functionalitatii de durata a pantofilor.

Spre deosebire de incaltamintea realizata din diverse alte materiale, cea din piele se remarca prin rezistenta de care da dovada, indiferent de conditiile in care pantofii sunt folositi. Ingrijirea acesteia nu este atat de dificila precum o considera multi. Oricine detine o pereche de pantofi confectionata din piele se poate bucura de purtarea sa ani la rand atunci cand se iau cateva masuri simple de intretinere.

In functie de sezon, incaltamintea este supusa anumitor factori externi, insa cu putin ajutor conditia lor poate fi mentinuta pentru un timp indelungat. Cum? Spre exemplu, pe durata sezonului rece sau chiar si in cel calduros, cand conditiile meteorologice sunt nefavorabile, sansele ca pantofii sa se murdareasca de noroi sau sa se ude sunt destul de crescute.

Indiferent daca este vorba despre asta sau despre faptul ca inghetata sau bautura preferata au lasat o pata nedorita pe suprafata acestora, cu ajutorul solutiilor potrivite totul se rezolva. In vederea indepartarii eficiente a oricarei murdarii si pastrarii unui aspect mereu curat si nou al incaltamintei, specialistii www.denisshoes.com/ro/ propun cateva rezolvari pe care toti cei interesati le pot lua in considerare. Iata ce ne sfatuiesc acestia:

Pentru a mentine aspectul de nou al pantofilor pentru un timp cat mai indelungat, inca de la prima utilizare ar trebui folosita crema. Aceasta trebuie intinsa corespunzator pentru a acoperi uniform intreaga suprafata a pantofilor. In situatia in care primul strat nu reuseste acest lucru, un al doilea va rezolva situatia.

Un alt lucru important de avut in vedere consta in evitarea detergentilor. Acestia nu trebuie folositi pentru ca, indiferent de tipul de textila, ca este piele sau orice alt material, exista riscul ca deteriorarea sa fie definitiva.


Cei care au o pasiune pentru incaltamintea din piele ce se prezinta in nuante vesele sau pastelate, trebuie sa acorde o atentie deosebita ingrijirii pantofilor pentru ca inevitabil in timp isi vor pierde din intensitatea culorii. Cine ar mai purta incaltamintea care este stearsa si monotona? O solutie eficienta in acest sens o reprezinta crema neutra. Aceasta este ideala pentru a incetini procesul de deteriorare. In acest mod, respectiva pereche de pantofi va putea fi purtata cu succes pentru mai mult timp.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.