Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Charlie Chan la Jocurile Olimpice (SUA 1937) / 71 min
2.437 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Detectivul Charlie Chan la Monte Carlo (SUA 1937) 71 min
1.610 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Charlie Chan pe Broadway (SUA 1937) Thriller 68 min
1.544 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Detectivul Charlie Chan in Honolulu (SUA 1938) 64 min
1.287 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Masca de jad (SUA 1945) Mister 66 min
288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chan - Muzeul figurilor din ceara (1940) 63 min
1.386 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Charlie Chan in Rio (SUA 1941) Mister / 61 minute
1.684 vizite - 0 comentarii
adaugat de hannah
 
  Detectivul Charlie Chan in Reno (SUA 1939) Actiune / 71
235 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Detectivul Charlie Chan in Panama (SUA 1940) / 120 min
1.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Detectivul Charlie Chan - Pata stacojie (1945) / 65 min
1.692 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Charlie Chan la Jocurile Olimpice (SUA 1937) / Aventuri

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.03.2024  Adauga la favorite 30 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.7
   
 
Charlie Chan at the Olympics (1937)

Nota IMDb:7.7

Regizor: H. Bruce Humberstone

Charlie Chan este mandru de fiul sau cel mare, inotatorul Lee ( Key Luke ), fiind ales sa reprezinte Statele Unite la Jocurile Olimpice de vara din 1936 de la Berlin. Intre timp, pe cerul Honolulu al lui Chan , „avionul Hopkins" demonstreaza o imbunatatire a controlului radio de la distanta pentru armata SUA. Aeronava este deturnata de un clandestin ascuns, dispozitivul este furat, iar pilotul de testare a fost ucis. Cand Chan si cel de-al doilea fiu al sau perspicace, Charlie Jr. ( Layne Tom Jr. ), il identifica pe clandestinul, el gaseste doar cadavrul barbatului.

Pe lista de pasageri a singurelor aeronave care au parasit Honolulu spre continent dupa incident se afla Richard Masters ( Allan Lane ) si Yvonne Roland ( Katherine DeMille ). Masters era pilotul de testare intentionat, dar s-a ranit la umar si a trebuit sa fie inlocuit. A plecat pe Pan Am Clipper pentru a calatori el insusi la Jocurile Olimpice in calitate de concurent. Parcurgand lista, Hopkins ( Jonathan Hale ) recunoaste numele traficantului de arme Arthur Hughes ( C. Henry Gordon ). Cativa dintre suspecti se indreapta spre Germania pe SS Manhattan (1931) cu echipa olimpica a SUA. Chan, Hughes si inventatorul Cartwright ajung inaintea lor luand Zeppelin Hindenburg .

La bordul Manhattanului , Lee Chan il suspecteaza pe Roland ca ar fi un „aventurer". El o vede punand o bucata de hartie in cartea ei, iar Hughes ia-o. El se confera colegului olimpic Betty Adams ( Pauline Moore ), iubita lui Masters.

Cand nava acosteaza, inspectorul german Strasser, Chan si Hopkins merg sa-l intrebe pe Roland, doar pentru a o gasi disparuta si cabina zgariata. Chan se reintalneste cu fiul sau, Lee, cand acesta din urma se strecoara in cabina printr-un hublo pentru a juca rolul detectivului.

In calatoria cu trenul la Berlin, Chan afla ca Lee l-a vazut pe Roland imprumutand o camera de la Adams. Hughes aude ca perechea speculeaza ca inventia a fost introdusa ilegal de pe nava din ea. Hughes il sfatuieste pe Chan sa nu mai investigheze, apoi observa o teava de arma intr-o masina care trece si ii impinge pe cei doi in siguranta. O lovitura loveste fereastra compartimentului lor. Mai tarziu, Hughes aranjeaza ca camera lui Adams sa fie furata, dar nu gaseste nimic inauntru. [2]

O servitoare de hotel incearca sa fure inventia, ascunsa in cutia de bomboane a lui Adams, dar este dejucat de Chan si Strasser. Cand fuge la fereastra pentru a-si avertiza complicii, Charlie inlocuieste dispozitivul cu o carte fara sa fie observat. Hopkins insista sa pastreze cutia de bomboane in apartamentul sau de hotel, unde este vizitat de Hughes. Chan si un politist au intrat cand aud focuri de arma. Il gasesc pe Cartwright pe podea. El sustine ca Hughes l-a acuzat pe Hopkins ca a luat dispozitivul pentru a-si incrucisa actionarii companiei sale, apoi dupa ce Hughes a plecat, Hopkins a luat inventia sub amenintarea armei si l-a lovit.

Roland duce cutia de bomboane la angajatorul ei, diplomatul Onorabilul Charles Zaraka ( Morgan Wallace ). Cand descopera inlocuirea, Roland presupune ca Chan are dispozitivul. Zaraka ii trimite lui Chan un bilet la ceremonia de deschidere olimpica . In timp ce Chan se lupta verbal cu el si Roland, Lee este rapit.

Chan isi permite sa fie dus la Zaraka pentru a schimba dispozitivul cu fiul sau. Hopkins este adus pentru a verifica ca este inventia; el o face (desi este o imitatie cu un radiofar inauntru). Multumit, Zaraka ordona oamenilor sai sa elimine Chans atunci cand Hughes si oamenii lui au intervenit. Hughes ameninta ca il va ucide pe Lee daca Chan nu produce echipamentul real, dar politia soseste tocmai la timp pentru a-l salva pe detectiv. Hopkins este gasit inconstient de la o impuscatura intr-o alta camera. Cartwright il acuza pe Hughes de impuscare, dar Chan dovedeste ca Cartwright a fost responsabil pentru asta si, de asemenea, pentru uciderea complicelui sau din Honolulu. Dupa aceea, Lee castiga proba de 100 de metri inot .

Distribuie
Warner Oland ca Charlie Chan
Katherine DeMille ca Yvonne Roland
Pauline Moore [3] ca Betty Adams
Allan Lane ca Richard Masters
Keye Luke ca Lee Chan
C. Henry Gordon ca Arthur Hughes
John Eldredge in rolul domnului Cartwright
Layne Tom Jr. in rolul lui Charlie Chan, Jr.
Jonathan Hale in rolul domnului Hopkins
Morgan Wallace in rolul onorabilului Charles Zaraka
Frederik Vogeding ca inspectorul Strasser
Howard C. Hickman ca Dr. Burton
Lee Shumway ca politist (necreditat)
Wilhelm von Brincken ca ofiter Polizei (necreditat)
Jesse Owens ca el insusi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.