Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Cosmar in Badham County (SUA 1976) / Thriller 101 min
1.875 vizite - 0 comentarii
adaugat de cara
 
  Furia mortala (SUA 1976) Thriller Yul Brynner / 84 min
1.993 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Surorile mortii (SUA 1976 ) Mister Thriller 87 min
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.301 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vieti private II (SUA 1976) Comedie 91 min
245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vieti private I (SUA 1976) Comedie 91 min
219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Urmatorul om (SUA 1976) Thriller 108 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.04.2024  Adauga la favorite 17 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.8
   
 
The Next Man REMASTERED
IMDB 4,8
Regia Richard C. Sarafian


Filmul are loc in noiembrie 1976, [1] la scurt timp dupa Embargoul petrolier arab din 1973–1974. Un grup de politicieni din lumea araba sustin o agenda radicala, inclusiv limitarea preturilor internationale la petrol. In 48 de ore dupa ce acest plan a devenit cunoscut americanilor si rusilor, cei trei oameni de top din grup sunt asasinati - kuweitiul este defenestrat , sauditul este impuscat, iar tunisianul ( Adolfo Celi ) este sedus, drogat si asfixiat . In primele doua cazuri, asasinii insisi sunt ucisi la scurt timp dupa parasirea locului — intr-un caz de un alt asasin pe nume Gregory Zolnikov (regizorul Richard C. Sarafian intr-un rol necreditat), [2] si in celalalt de catre garda de corp a victimei Hamid (Albert Paulsen). In al treilea caz, seducatoarea este o aristocrata irlandeza si asasina cu jumatate de norma Nicole Scott (Cornelia Sharpe).

Datorita asasinarii predecesorului sau, Khalil Abdul-Muhsen (Sean Connery) devine noul ministru de stat al Arabiei Saudite — „urmatorul om". El tine un discurs in fata Natiunilor Unite in care solicita o „noua ordine socio-politica globala", care sa includa nu numai limitarea pretului petrolului, ci si explorarea de noi surse de energie, recunoasterea internationala a Israelului , crearea unui stat palestinian. , si ajutorul Arabiei Saudite pentru natiunile nevoiase din Lumea a Treia . El incheie citand discursul Adunarii Generale a ONU din 1974 al lui Yasser Arafat : „Nu tin nici un simbol, nici o arma. Mainile mele sunt goale. Iti intind mana. Care dintre voi le va lua?" Bodyguardul sau de politie il informeaza ca acest discurs i-a crescut riscul de asasinare de la un „C-minus" la un „A".

Intre timp, Nicole Scott a zburat la New York si aranjeaza sa-l intalneasca pe Abdul-Muhsen la o seara. Ei flirteaza din nou la o licitatie, in care Scott este supralicitat pe o cutie de snuff , dar Abdul-Muhsen castiga oferta si i-o ofera cadou. Se intalnesc pentru bauturi si table ; apoi zburati pe moment in Bahamas pentru a scapa de vremea de iarna din New York. In Bahamas, o echipa de comandouri dandu-se drept teroristi palestinieni incearca sa-l asasineze pe Abdul-Muhsen, dar acesta supravietuieste cu ajutorul lui Hamid si al lui Scott, care are sansa sa-l omoare pe Abdul-Muhsen, dar alege sa-si impuste atacatorul.

Abdul-Muhsen se intoarce la ONU, unde tine un al doilea discurs pasional, anuntand de data aceasta ca Arabia Saudita va invita Israelul sa se alature OPEC . Scott primeste o nota de la responsabilul ei cu un singur cuvant: „Acum!" Cu toate acestea, Scott nu actioneaza. Abdul-Muhsen isi marturiseste dragostea pentru ea si o indeamna sa se intoarca cu el in Arabia Saudita. Intre timp, NYPD afla ca Zolnikov a sosit la New York. In timp ce Abdul-Muhsen si anturajul sau pleaca de la ambasada Arabiei Saudite in drum spre aeroport, dusmanii sai plaseaza patru valiza bombe printre protestatari in strada de afara. Bombele explodeaza in jurul limuzinei lui Abdul-Muhsen , dar datorita intelepciunii escortei sale de politie, Abdul-Muhsen calareste de fapt cu Hamid si Scott in masina nemarcata din fata limuzinei. Masina lor ramane blocata intr-un ambuteiaj . Hamid se intoarce pe scaunul soferului, dezvaluind o arma si ii spune lui Scott: „Acum. Omoara-l acum". Arma lui Hamid se indreapta spre Abdul-Muhsen. Scott il impusca pe Hamid in tampla , apoi se intoarce catre Abdul-Muhsen si il impusca si pe el.

Scena finala il arata pe Scott aducand tabatura prin vama din Londra, explicand ca a fost „un cadou". Cand paraseste aeroportul, Zolnikov este vazut urmand-o.

Distribuie
Sean Connery ca Khalil Abdul-Muhsen
Cornelia Sharpe [ de ; it ] ca Nicole Scott
Albert Paulsen ca Hamid
Adolfo Celi ca Al Sharif
Marco St. John ca Justin
Ted Beniades ca Frank DeDario
Charles Cioffi ca Fouad
Jaime Sanchez in rolul New York Security


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.