Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Stan si Bran au un copil (SUA 1932) Comedie / 20 min
6.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Judecatorul Priest (SUA 1934) Comedie 80 min
553 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotronul (SUA 1980) Aventuri Comedie 106 min
638 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sub centura (SUA 1980) Comedie,Actiune,Drama 90 min
1.009 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ghici cine vine de Craciun?(SUA 1995)Comedie SF 95 min
718 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
01:02
  Impunsaturii de vara (SUA 1980) Comedie / 99 min
2.118 vizite - 0 comentarii
adaugat de Danielita
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Dragii si mic(SUA 1980 ) Comedie 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.04.2024  Adauga la favorite 13 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Little Darlings (1980)
Imdb 6.5
Regia Ronald F. Maxwell



Un grup de adolescente se indreapta spre tabara Little Wolf, o tabara pentru fete, pentru vara. Grupul il include pe Angel Bright, o fata cinica, inteleapta de strada, si Ferris Whitney, o fata bogata romantica si naiva. Cei doi dezvolta imediat o antipatie unul pentru celalalt si, spre disperarea lor, invata ca trebuie sa imparta o cabana. Cinder Carlson, un model adolescent arogant care se afla in aceeasi cabina si se laudareste cu experientele ei sexuale, sugereaza grupului ca Ferris si Angel sunt virgine, ceea ce le face pe cele doua fete sa faca un pariu pentru a vedea care dintre ele isi poate pierde virginitatea. primul. Toate fetele din tabara se impart in doua „echipe", fiecare inradacinandu-l pe Ferris sau Angel.

Intr-o zi, fetele reusesc sa fure unul dintre autobuzele din tabara si sa-l foloseasca pentru a lua prezervative din camera barbatilor de la benzinaria locala. La iesire, Angel il intalneste pe Randy, un baiat din tabara de peste lac. Ea decide ca Randy este tipul cu care vrea sa-si piarda virginitatea. Intre timp, Ferris isi pune ochii pe Gary Callahan, un consilier de tabara mult mai in varsta. Angel se strecoara in mod regulat din tabara pentru a-l vedea pe Randy si ea incearca sa-l imbata, in timp ce Ferris incearca sa-l seduca pe Gary, dar niciuna dintre fete nu reuseste in eforturile ei. In timpul Zilei Parintilor, tatal lui Ferris dezvaluie ca divorteaza de mama ei, ceea ce o face pe Ferris sa se simta dezamagita de ideile ei de dragoste romantica. Angel se simte nelinistita cand mama ei sugereaza ca sexul „nu este mare lucru".

Intr-o noapte, Ferris incearca in sfarsit sa-i spuna lui Gary cum se simte. Ea merge in cabina lui si vorbeste despre Romeo si Julieta , dar Gary o respinge calm, spunandu-i ca este „un profesor", nu „ un print ". Presiata de celelalte fete, ea minte si spune ca ea si Gary au facut sex. Zvonurile s-au raspandit in toata tabara, punand in pericol munca lui Gary.

Angel incearca sa priveasca actul sexual cu aceeasi nonsalanta ca si mama ei, dar cand are ocazia sa faca sex cu Randy intr-o barca, devine confuza si ezita. Randy este descurajat de reticenta lui Angel si pleaca, Angel protestand in lacrimi: „Dar imi place de tine!" Cateva zile mai tarziu, il reintalneste pe Randy cu o atitudine schimbata si reusesc sa-si desavarseasca relatia. Cu toate acestea, experienta nu este asa cum credea Angel ca va fi si ea nu le spune celorlalte fete ca a facut sex. Ea ii permite lui Ferris sa castige pariul.

In cele din urma, fetele din tabara se intorc impotriva lui Cinder si o cheama pentru ca a instigat la pariu, unele dintre fete argumentand ca nu conteaza cine este virgin sau nu. De asemenea, Ferris isi cere scuze lui Gary si ii marturiseste directorului taberei despre minciuna ei, salvandu-i slujba lui Gary. Cand Randy il cauta mai tarziu pe Angel, ea recunoaste ca, desi il place, nu este pregatita pentru o relatie cu el. Angel si Ferris parasesc tabara realizand ca se aseamana mai mult decat diferiti si, pe masura ce se intorc acasa la parinti, devin cei mai buni prieteni.

Distribuie
Tatum O'Neal ca Ferris Whitney
Kristy McNichol ca Angel Bright
Armand Assante ca Gary Callahan
Matt Dillon ca Randy Adams
Maggie Blye ca doamna Bright
Nicolas Coster in rolul domnului Whitney
Marianne Gordon in rolul doamnei Whitney
Krista Errickson ca Cinder Carlson
Alexa Kenin ca Dana
Mary Betten ca domnisoara Nichols
Abby Bluestone ca Chubby
Troas Hayes ca Diane
Cynthia Nixon ca Sunshine Walker
Simone Schachter in rolul Morcovilor
Jenn Thompson ca Penelope Schubert


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.