Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cadou cu dragoste (SUA 1958) Drama 105 min
631 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu poti fi un strain (1955) Drama Stanley Kramer 105 min
1.593 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  O fata din Limberlost (SUA 1990) Drama 105 Min
201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eram sot pe timp de razboi (SUA 1949) Comedie / 105 min
936 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa de langa lac (SUA 2012)Drama 105 min
4.337 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul DominiciPartea I (Franta 1973)Crima/Drama 105 min
1.922 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mici accidente (SUA 2014) Drama 105 min
157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ancheta (Romania 1980) Drama Mircea Albulescu 87 min
3.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Carny (SUA 1980) Drama 105 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.04.2024  Adauga la favorite 11 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Carny (1980)

Nota IMDb:6,5

Regizor: Robert Kaylor


Frankie si Patch sunt prieteni care lucreaza pentru Great American Carnaval, un carnaval de mici dimensiuni care face tururi in sud. Frankie joaca rolul The Mighty Bozo, un personaj care sta intr-untanc de scufundareinsultand multimea, in timp ce Patch ia banii si conduce jocul. Patch este, de asemenea, „ajustatorul" emisiunii, de unde si numele sau carnaval, lucrand cu proprietarul carnavalului, Heavy St. John, negociind contract cu oficialii locale si reprezentantii lumii interlope locale pentru a mentine spectacolul deschis.

Ce este necesar pentru a mentine spectacolul deschis variaza de la orasul orasului. Intr-un oras, se compenseaza pierderile de jocuri de noroc ale unui oficial din oras la jumatatea drumului si ii ofera unui consilier municipal sau gramada de permise gratuite la carnaval. In altul, este compromitator sa permitastrippers-urilorsa functioneze, dar pastrandspectacolul ciudatinchis. Intr-o a treia, implica oferirea unui interlop al sefului interlop cu o fata care ii place. De asemenea, lucreaza pentru a mentine armonia intre carnii. Patch se pricepe la treaba lui de a pune laolalta ofertele care mentin carnavalul si pastreaza linistea pe teren, dar niciodata nu-i place sa fie jucat pentru un prost.

La un loc, Donna, o tanara independenta de 18 ani plictisita a vietii unui oras mic, se imprieteneste cu Frankie si, la invitatia lui, urmareste carnavalul in circuitul carnavalului. Patch este mai putin multumit de prezenta si-ar dori so iasa din imagine. Pentru al scoate pe Patch pe spate, ea de a slujba la show-ul de a tease ca o „fata secundara", o atoare de rezerva care nu in scoate de fapt hainele. Patch face sugestia lui Delno, carny care conduce show-ul pentru fetite, ca Donna vrea sa „lucreze puternic", adica sa fie stripteuza. Cand este impinsa pe scena, ea ingheata si are loc o cearta. Apoi, ea se acopera cu Heavy pentru al tine pe Patch departe, luand vina pentru ca Patch a pus-o la cale sa esueze.

Frankie ia o slujba la string joint, unul dintre jocurile de noroc la mijloc, sub tutela Gertei. Antrenata in modul in care functioneaza jocul, Donna are un mare succes, invatand cum sa pacaleasca notele si sa-si obtina banii fara sa se dea lor (ceea ce vrea cu adevarat rubele). Dupa o inselatorie reusita, ea ajunge in pat cu Patch si ei doi sunt prinsi de Frankie, ceea ce pune o presiune asupra relatiilor lui atat cu Donna, cat si cu Patch.

In timp ce acest lucru se intampla, o escrocherie condusa de Nails on Skeet, principalul echipator al sefului criminalitatii locale, merge prost. Suparati ca si-au pierdut banii, baietii din lumea interlopa locale distrug articulatia Bozo si il ucid pe On-Your-Mark, un carny care este „cu ea" de mai bine de cincizeci de ani si planuia sa se retraga la sfarsitul sezonului. Seful criminalitatii, Marvin Dill, vine dupa carnaval, intentionand sa stoarca mai multi bani decat i-au platit deja. Cu toate acestea, carnii s-au saturat de el sa le scuture. Pentru a razbuna moartea lui On-Your-Mark si pentru al scapa pe Dill de pe spate, Patch, Frankie, Donna si Heavy fac o inselatorie pe domnul Dill, implicand aparitia decapitare a lui Skeet.

Filmul se termina cu Marele Carnaval american care continua drumul, cu Donna proprie si femeie, mai degraba decat pe iubitul lui Frankie, Frank Patch, impartirea, si implicatia intr-un sezon sau doua Heavy se va retrage si Patch va fi cel mai bun. care va conduce spectacolul.

Distributie
Gary Buseyca Frankie
Jodie Fosterca Donna
Robbie Robertsonca „Patch"
Meg Fosterca Gerta
Kenneth McMillanin rolul „Heavy" St. John
Elisha Cook Jr.ca „Pe marca ta"
Tim Thomersonca „dublu"
Theodore Wilsonca „Nails" (ca Teddy Wilson)
John Lehne ca „Skeet"
Bill McKinneyin rolul lui Marvin Dill
Bert Remsenca Delno Baptiste
Woodrow Parfreyca WC Hannon
Alan Braunstein ca Willie Mae
Tina Andrewsca „Sugaree"
Craig Wassonin rolul lui Mickey
Fred Wardca Jamie
Jordan Cael in rolul „Flame", stripperul principal
Emmett Bejano ca Omul din piele de aligator
Percilla Bejano ca Monkey Girl
Johann Peturssonca Giant (ca Johann Peterson)
Pete Terhune ca Petie, Actul Piticului Mancator de Foc si Limba de Fier
Elaina Doucet ca contorsionist anatomic
Jimmy Rapp ca contorsionist anatomic si inghititor de sabie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.