Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ultima noapte a singuratatii (Romania 1976) Drama 83 min
2.427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noapte buna domnule Tom (SUA 1998) Drama 108 min
748 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu dragoste pentru Jessee|(USA 2019)Drama 94 min
736 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Inaintea tuturor (SUA 2016) Drama 86 min
664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acesta nu este un Test (SUA 1962) Drama,SF/ 81 minute
831 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Ancheta (Romania 1980) Drama Mircea Albulescu 87 min
3.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Paris Blues (SUA 1961) Drama cu Paul Newman 98 min
8.608 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Noapte buna tuturor (SUA 1980) Drama 87 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.04.2024  Adauga la favorite 81 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.8
   
 
To All a Goodnight |
IMDB 4.8
Regia David Hess

In timpul vacanteide Craciunla scoala rurala Calvin Finishing School For Girls, o eleva este ucisa cand este impins accidental peste un balcon in timpul unei farse. Doi ani mai tarziu, in vinerea dinaintea Craciunului, scoala se goleste de vacanta; cu toate acestea, cinci elevi — Nancy, Melody, Leia, Trisha si Sam — decid din diverse motive sa ramana la scoala, planuind sa aiba intalnire de weekend cu iubitii lor. In aceeasi noapte, in timp ce fetele au ramas iau cina, colega lor de clasa Cynthia si iubitul ei sunt ucisi in afara scolii unui atacator cu un cutit de vanatoare.

Ceilalti, intre timp, o constrang pe inocenta Nancy sa-i dea mamei lor, doamna Jensen, lapte imbracat cu sedative pentru ao face sa adoarma. Dupa ce ea adoarme, fetele merg pe o pista de aterizare din apropiere pentru a-si intalni iubitii, TJ, Alex, Tom si Blake, care au zburat intr-un avion privat. La casa, grupul se aseaza in sufragerie si vorbeste. Trisha merge la bucatarie sa ia bere, dar se confrunta cu cineva in costum si mascade Mos Craciun, care ii taie gatul. Cand Trisha nu se intoarce, Tom merge sa o gaseasca. El este confruntat cu ucigasul, care il goneste afara si ii sparge capul cu o piatra. Ucigasul ingroapa fiecare cadavru in gradina scolii.

Mai tarziu, Sam si Blake fac sex in salon. Ei sunt intrerupti de ucigas, deghizat intr-o armura decorativa, care il impusca pe Blake cu o arbaleta si il decapita pe Sam cu un topor. Intre timp, Nancy se loveste de ingrijitorul scolii, Ralph, care ii spune in mod amenintator ca crede ca ceva rau este pe cale sa se intample. Intre timp, Melody il seduce pe Alex in dormitorul ei si ii face oslujba de mana.

A doua zi dimineata, Nancy gaseste cadavrul lui Ralph in padure de afara. Un detectiv, Polansky, investigheaza crima si sugereaza ca studentii sa ramana sechestrati in sauntru pentru restul weekendului. El presupune, de asemenea, ca cei disparuti pot fi victimele ucigasului sau, eventual, autorii mortii lui Ralph. In aceeasi noapte, Jim, un ofiter de politie stationat in afara scolii, este ucis de ucigas cu un topor. Inauntru, Leia seduce un alt ofiter pe nume Dan inainte de a merge sa faca un dus. In baie, ea gaseste capul taiat al lui Sam atarnand de capul de dus. Dan se grabeste in baie, dar este injunghiat pana la moarte din spate cand intra pe usa. Nancy si Alex vin ulterior la fata locului si o gasesc pe Leia suferind opauza psihotica, traumatizata de ceea ce a fost martor; incapabil sa vorbeasca, sa inceapa sa danseze si sa fredoneze pentru ea insasi.

Intre timp, Melody si TJ sunt afara, nestiind ce sa intamplat. Se saruta sub un copac, dar ucigasul, ascuns deasupra, il sugruma pe TJ cu ungarrotfacut din sarma. Melody fuge inauntru pentru ai gasi pe Nancy, Alex si Leia; cei patru se confrunta cu ucigasul in tinuta de Mos Craciun, care se dezvaluie a fi doamna Jensen, razbunand moartea fiicei ei care a fost ucisa in farsa cu doi ani in urma. In timp ce doamna Jensen o urmareste pe Nancy prin casa, Melody fuge inapoi la pista de aterizare si il roaga pe pilot, care doarme sub avion, sa o duca in siguranta; cei doi sunt ucisi, totusi, cand o persoana necunoscuta in costum de Mos Craciun porneste motorul, facandu-i bucati cu elicea.

Inapoi la scoala, Nancy este urmarita de doamna Jensen pana la balcon. Intr-o lupta, doamna Jensen este aruncata la moarte. O Nancy ingrozita coboara, unde se confrunta cu un al doilea atacator in costum de Mos Craciun; se dezvaluie drept Polansky, care explica ca este sotul doamnei Jensen. Polansky a cauta sa o sugrume pe Nancy, dar este ucis cu o arbaleta de Alex. Impreuna, Alex si Nancy fug de la scoala, lasand-o pe Leia in urma, dansand maniac pe balcon, cantand pentru ea insasi.

Distributie
Jennifer Runyonca Nancy
Forrest Swanson ca Alex
Linda Gentile ca Melody
William Lauer ca TJ
Judith Bridges ca Leia
Kiva Lawrence ca Ruth Jensen (ca Katherine Herrington)
Buck West ca Ralph Cramer
Sam Shamshak ca Polansky
Angela Bath ca Trisha
Denise Stearns ca Sam
Solomon Trager ca Tom
Jeff Butts ca Blake
Harry Reemsca pilot (ca Dan Stryker)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.