Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Supravietuirea (SUA 1993) Actiune,Drama,Sport / 112 min
2.771 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Supravietuirea(SUA 1993)Actiune/Sport 112min
1.261 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pretul gloriei (SUA 1997) / Drama,Sport / 87 minute
3.481 vizite - 0 comentarii
adaugat de marica
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.933 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.144 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In zori (SUA 1993) Actiune,Drama,Romantic / 88 minute
1.401 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Regina razboinica (SUA 2003) Actiune,Drama / 98 min
15.285 vizite - 0 comentarii
adaugat de marica
 
  Furtul perfect (SUA 2007) Drama cu Demi Moore / 100 min
3.209 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Titanic (SUA 1996) Actiune,Drama,Romantic / 172 min
8.746 vizite - 0 comentarii
adaugat de flautul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Supravietuirea (SUA 1993) Actiune,Drama,Sport / 112 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.04.2024  Adauga la favorite 13 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
The Program (1993)

Nota IMDB: 6.4

Regia:David S. Ward

Antrenorul ESU Timberwolves, Sam Winters, trebuie sa castige in acest sezon sau sa fie acordat. Cel de-al doilea fundas Joe Kane petrecere Craciunul cu familia sa alcoolica, in timp ce juniorul Alvin Mack ii da mamei sale sau ciocanitoare pentru casa pe care o sa-ti ai cumpara atunci cand devii profesionist. Running back Darnell Jefferson este recrutat la ESU. Autumn, student la ESU, ii face un tur; se leaga si se saruta.

Kane ii prezinta lui Jefferson lui Mack, fundasul de rezerva Bobby Collins si seniorul Steve Lattimer, care a ingrasat 35 de lire sterline in greutate fata de sezonul trecut. Bajbaind la antrenament, Jefferson trebuie sa poarte cu el o minge de fotbal in orice moment. Jefferson descopera ca Autumn se intalneste cu aparatorul Ray Griffen, atunci cand merge la ea pentru indrumare. Mack ii spune lui Jefferson ca va ramane eligibil daca este talentat; trebuie doar sa stii cum sa semneze un contract NFL. Jefferson nu este nici surprins, nici ingrijorat cand pica testul; il convinge pe Autumn sa-l indrume.Sports Illustratedil declara pe Kane candidat la Trofeul Heisman; presiunea si stresul il fac sa fie. Intalnindu-se pe tenismenul Camille dupa ce a mers pe motocicleta sa, incep sa se intalneasca.

Mack sa dovedit a fi abia alfabetizat, dar are o capacitate puternica de a intelege o strategie complexa de fotbal in timpul studiului filmului. Intre timp, coordonatorul ofensivului se teme ca Lattimer ia steroizi, dar Winters are incredere in el. Cand Lattimer este numit capatul defensiv de pornire, sparge geamurile masinii cu capul, tipand: „INCEPEREA APARARII!! LASAT LA MASA!!" Martori ai coordonatorilor, nu ii spun lui Winters, dar il avertizeaza pe Lattimer ca NCAA va fi testat antidrog la inceputul sezonului.

Timberwolves deschid sezonul cu victorii, desi Griffen nu este eficient ca tailback si Jefferson se descurca bine. Incomod de donatii banesti de la absolventii bogati pe masura ce se imbunatateste, Mack ii spune ca o ia. Jefferson si Autumn incep o relatie, dar ii este rusine sa-i spuna tatalui ei, un alt fost jucator de fotbal ESU. Se intoarce cu Griffen, care planuieste sa urmeze o facultate de medicina.

Cand ESU pierde un meci strans cu Michigan, cu un alt candidat Heisman, Kane este pus la indoiala. Cand Winters vede ca Lattimer face sucuri, vrea sa-l suspende pentru sezon, dar coordonatorul sau defensiv il avertizeaza ca i-ar putea pune in pericol statutul de draft. Lattimer este suspendat pentru trei jocuri dupa ce ia marturisit lui Winters, dar pastreaza secretul dopajului. Cand Mack il critica, Lattimer spune: „Fa ceea ce trebuie sa faci pentru a juca".

Dupa meciul din Michigan, Kane seata si este acuzat de DWI. Antrenorul Winters negociaza o pledoarie cu DA: toate acuzatiile scad daca Kane finalizeaza un program de 28 de zile (lipseaza patru meciuri si incheie candidatura Heisman). Ei trebuie sa castige inca trei jocuri in urmatoarele cinci saptamani pentru a castiga campionatul conferintei. Collins si echipa merge cu 2-1 in primele trei jocuri. Lattimer trece testul de droguri dupa cele trei saptamani, revenind pentru penultimul meci al sezonului impotriva Iowa.

Meciul este aproape, dar Mack are o accidentare la genunchi care termina cariera, iar Lattimer este lovit peste linia de poarta. Kane zilele de incheiere cele 28 de zile, contactand Camille, cu care nu a vorbit la dezintoxicare, si de asemenea, tatalui sau. Ii cumpara un bilet de avion la meciul final impotriva Georgia Tech. Intre timp, Lattimer reia administrarea de steroizi, punand un asociat sa-si inlocuiasca urina contaminata cu curata pentru a trece urmatorul test de droguri.

In jocul final, Jefferson este fundasul titular, iar Griffen este fundas. Winter ar da seama ca Lattimer a continuat sa ia steroizi fara sa piarda un test de droguri. Kane atrage echipa spre victorie in patrulea sfert, asigurand un joc de bowl major si salvand slujba lui Winters. Amandoi sa dau seama ca Kane probabil va mai alerga la Heisman ca senior. Lattimer sta pe banca plangand in loc sa sarbatoreasca, realizand ca nu va putea juca profesionist fara steroizi.

Dupa meci, Autumn il prezinta pe Jefferson tatalui ei drept iubitul ei, Kane se reuneste cu Camille, iar antrenorii pleaca sa recruteze pentru anul viitor.

Distributie
James Caanca antrenorul Sam Winters
Halle Berryin rolul lui Autumn Haley
Omar Eppsca Darnell Jefferson
Craig Shefferin rolul lui Joe Kane
Kristy Swansonca Camille Shafer
Abraham Benrubica Bud Kaminski
Andrew Bryniarskica Steve Lattimer
Duane Davisca Alvin Mack
J. Leon Pridgen II ca Ray Griffen
Jon Pennell si Bobby Collins
Joey Lauren Adamsca Louanne Winters
Rhoda Griffisca reporter


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.