Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie,Romantic 99 min
739 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie 99 min
302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Breakfast la Hollywood (SUA 1946) Comedie 87 min
311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reintoarcerea lui Topper (SUA 1941)Mister/Comedie 86 min
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti cunostinta cu John Doe (SUA 1941) Comedie 101 min
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un tipat de fercire (SUA 1948) Comedie / 81 minute
1.340 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Doamna Caldicot si razboiul verzei (UK 2002) 106 min
927 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Milioanele Domnisoarei Tatlock (SUA 1948 Comedie 101 min
1.053 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Necrutatorul (SUA 1948) Western / 118 min
549 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Draga mea secretara (SUA 1948) Comedie 94 min
543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Acea doamna in Hermina (SUA 1948) Comedie 89 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.04.2024  Adauga la favorite 14 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
That Lady in Hermine
IMDB 5.8
Regia
Ernst Lubitsch
Otto Preminge


In 1861, Contesa Angelina (Betty Grable), conduce orasului Bergamo din sud-estul Europei, se casatoreste cu Mario (Cesar Romero), un baron pe care il cunoaste inca din copilarie. Cand castelul este amenintat de husarimaghiari condusi de colonelul Teglash ( Douglas Fairbanks Jr. ) in noaptea nuntii lor, Mario fuge.

La miezul noptii, picturile din galeriaancestralaprind viata, iar subiectii lor ii cer Francescei, stra-stra-stra-stra-strabunica Angelinei care arata exact ca contesa Angelina, sa salveze castelul asa cum a facut in secolul al XVI-lea. Printr-o luneta, Francesca il observa pe Teglash conducand armata care avanseaza si se trezeste atrasa de el. Cand ii vede portretul, Teglash este nedumerit de fapt ca poarta o hainade hermina, dar fara pantofi.

Angelina o intampina pe Teglash, care cocheteaza cu ea cand afla ca mirele ei a scapat, dar ii spune clar ca respecta juramintele casatoriei si este ingrijorata de siguranta sotului ei. Slujitorul Angelinei, Luigi, vazand cat de indragostit este colonelul de amanta lui, ii spune lui Teglash ca, cu trei sute de ani mai devreme, Francesca si-a pastrat controlul asupra castelului cand un duce tiranic a incercat sa-l acape. Prinflashback, o vedem, desculta si in hermina, prezentandu-se ducelui si insotindu-l in cortul lui. Dupa o perioada de timp, Francesca pleaca, lasandu-l pe duce, cu un pumnal in spate, intins mort pe patul sau. Luigi ii spune colonelului ca, potrivit zvonurilor, ea la ucis pe duce pentru ca se temea ca se indragosteste de el.

Deghizat intigan, Mario se intoarce la castel, dar fuge cand soldatii vin sa investigheze. Cand este capturat, Teglash, nestiind identitatea lui, dar impresionat de abilitati sale muzicale, decide sa crute viata lui Mario si sa-l faca tiganul sau personal. Cand, da seama ca este sotul Angelinei, se ofera sa-l elibereze daca ea ia masa cu el in aceea dar ea nu reuseste sa se intalneasca cu el.

Francesca il viziteaza pe Teglash in timp ce acesta doarme, ceea ce provoaca un vis in care Angelina i se alatura la cina si ii cere un sarut. In timp ce il imbratiseaza, scoate un cutit dintr-un porc fript si il arunca spre ceas, oprind efectiv timpul. Cei doi portrete recunosc dragostea si, in timp ce galeriei se uita, zboara in sus si se prabuseste prin acoperis.

In dimineata urmatoare, Teglash se trezeste si gaseste cutitul inca in porc si ceasul ticand. Angelina soseste, iar Teglash ii spune ca elibereaza sotul si apoi ii descrie visul, atingand-o cu sentimentele sale profunde evidente pentru ea. Cand soseste Mario, ea il asigura ca nu are nimic de-a face cu colonelul.

Timpul trece, dar Teglash inca deplange pierderea Angelinei. Intr-o noapte, in timp ce el doarme, ea ajunge si adoarme pe un scaun langa patul lui. Teglash are revine visul anterior, dar de data aceasta cutitul cade din ceas si Angelina il injunghie cu el. Se trezeste cu tresarire si o gaseste pe Angelina, care ii spune ca Mario a parasit-o si ii propune sa se casatoreasca. In aceasta noapte, la miezul noptii, portretele prind viata din nou pentru a sarbatori unirea lor cu cantecul si dansul.

Distributie
Betty Grableca Francesca/Angelina
Douglas Fairbanks Jr.ca colonelul Teglash/Ducele
Cesar Romeroin rolul lui Mario
Harry Davenportca Luigi
Walter Abelca maiorul Horvath/Benvenuto
Reginald Gardinerca Alberto
Virginia Campbell ca Theresa
Harry Cordingca Orlando (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.