Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
882 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata lui Avraam (SUA 1994) - Subtitrat RO | 181 minute
4.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  Doar o alta sambata (UK 1975) Comedie,Drama / 82 min
623 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Busola lui Dumnezeu (SUA 2016) Drama 99 min
646 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  DOA ( SUA 1949 ) Drama 83 min
582 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Comedie de groaza (SUA 2000) Comedie 85min
752 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti cunostinta cu John Doe (SUA 1941) Comedie 101 min
622 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Harul iertarii (SUA 2010) Drama,Biografic / 88 min
1.283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Juramantul pretuirii (SUA 1999) Drama de familie 80 min
12 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.096 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Dumnezeu mi-a spus(SUA 1975) Groaza SF 96 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.04.2024  Adauga la favorite 31 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
God Told Me To
IMDB 6.2
Regia Larry Cohen


InNew York City, un barbat inarmat asezat deasupra unui turn de apa deschide focul cu o puscade calibrul .22pe strazile aglomerate de dedesubt, ucigand la intamplare cincisprezece pietoni. Peter Nicholas, un devotat detectivcatolic NYPD, urca in turn pentru a vorbi cu lunetistul. Inainte de a sari la moarte, barbatul inarmat ii spune lui Nicholas ca „Dumnezeu ia spus" sa comita crimele.

Desi traumatizat de atac, Nicholas investigheaza o serie de crime aparent nepremeditate care urmeaza: o injunghiere in masa intr-un supermarket, o impuscatura in masa a unui ofiter de politie la o parada.de Ziua Sf. Patricksi un barbat care ucide sotia si copiii. Toti au fost savarsiti de o varietate de atacatori neconectati, aparent normal, care sustin ca Dumnezeu le-a spus sa ucida. Nicholas afla ca unul dintre criminali cunostea un tanar cu parul lung, pe nume Bernard Phillips. Cand Nicholas viziteaza adresa lui Phillips, mama lui Phillips il agreseaza pe Nicholas cu un cutit, dar ea moare in timpul atacului cazand pe o scari. Ea se dovedeste a fi fost virgina si a pretins odata ca a fostrapita de extraterestri. Superiorii lui Nicholas refuza sa recunoasca o motivatie religioasa pentru crime si sa-l suspende, asa ca el divulga aceasta poveste in presa, provocand o panica. Un ofiter corupt la nivel inalt al politiei de New York este injunghiat pana la moarte de Zero, un gangster pe care il tradase. Zero deghizeaza crima ca unul dintre crimele „Dumnezei"; cu toate acestea, Nicholas deduce corect ca este o acoperire pentru o crima fara legatura, observand ca ucigasii anteriori au ramas cu totii acolo unde si-au comis crimele si au acceptat sa fie arestati sau impuscati (sau sa se sinucida) dupa ce au marturisit. ca „Dumnezeu le-a spus sa" sa comita. atrocitati.

Un grup de cultisti bogati sunt in robia lui Bernard Phillips si sunt constienti de faptul ca Phillips ii influenteaza pe ucigasi in timp ce ii contacteaza si ii controleaza prinputeri psihice, informandu-i in acelasi timp despre fiecare atrocita iminenta. Phillips il invita pe unul dintre membri pe Nicholas sa li se alature, dar cand Nicholas il intreaba daca adeptul stie despre mama lui Phillips, adeptul sufera convulsii si moare. Un alt membru al cult sa incerce sa-l omoare pe Nicholas impingandu-l in fata unui tren de metrou, dar cand nu reuseste, Nicholas il forteaza sa-l duca la Phillips, care se izoleaza intr-o camera a cuptorului de foc adanc sub pamant. Dupa ce la livrat pe Nicholas, a se decapita folosit un lift. O scurta intalnire il convinge pe Nicholas ca el insusi este special si ca Phillips nu-l ucide deoarece are nevoie de el intr-un anumit scop.

Cercetand propriile inregistrari de adoptie, Nicholas gaseste o batrana care pare sa fie mama lui naturala. Ea explica ca si-a renuntat la copilul eidin afara casatorieidupa ce a fost impregnata cu brutalitate de o minge ciudata de lumina in timp ce merge acasa de la Targul Mondial din New York in 1941. Intalnirea ii tulbura pe amandoi, iar Nicholas este cuprins de indoiala. peste cine sau ce este el. Isi da seama ca si el are puteri psihice, pe care le foloseste pentru a se confrunta si al ucide pe Zero.

Nicholas se confrunta pentru ultima oara cu Phillips si descopera adevarul: atat el, cat si Phillips sunt rezultatul „nasterilor virgine" cauzate de o misterioasa „entitate de lumina" extraterestra, cu puteri psihice/supranaturale si tehnologie avansata a navelor spatiale. Genele umane ale lui Nicholas sunt dominante, motiv pentru care nu este constient de adevarata natura, in timp ce Phillips seamana mai mult cu progenitorul lor nevazut. Phillips se dezvaluie a fi unhermafroditcare doreste sa dea icre o noua specie impreuna cu „fratele sau". Nicholas refuza si il ataca pe Phillips, ale puterii fac sa se prabuseasca cladirea in care se afla. Nicholas reuseste sa evadeze de la fata locului, dar Phillips este ucis. Nicholas este arestat pentru uciderea lui Phillips. In timp ce este condus in instanta de politie, un reporter de stiri il intreaba de ce a comis crima. El raspunde: „Dumnezeu mi-a spus". Nicholas este internat laSpitalul de Stat Matteawan pentru Nebuni Criminali.

Distributie
Tony Lo Biancoin rolul locotenentului Peter J. Nicholas
Deborah Raffinca Casey Forster
Sandy Dennisca Martha Nicholas
Sylvia Sidneyca Elizabeth Mullin
Sam Leveneca Everett Lukas
Robert Drivasca David Morten
Mike Kellinca comisar adjunct
Richard Lynchca Bernard Phillips
Sammy Williamsca Harold Gorman
George Patterson ca Zero
Harry Bellaverca „Cookie"
Andy Kaufmanca asasinul politiei


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.