Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cel mai bun peste pradator deghizat din lume?
470 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Creaturi incantatoare ale oceanului
101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 Cei mai buni si cei mai mari caini de paza
1.923 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Totul despre fiorosul peste Piranha
650 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dutch
508 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rhodos Pony
1.772 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 cele mai frumoase pasari de pe planeta Pamant
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Piranha - Dinti ascutiti si apetit nestavilit la mancare
1.938 vizite - 0 comentarii
adaugat de copa
 
  Cel mai blanos iepure din lume
1.481 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai mic cal din lume!
286 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Animale >> Animalele planetei
 

 

CEI MAI FRUMOSI PESTI DIN LUME

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.04.2024  Adauga la favorite 102 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In acest uimitor videoclip 8K veti vedea Animals 8K si pestii cei mai frumosi pesti din lume 8K. Animale Pestii sunt impartiti in doua grupe principale: pesti de apa dulce si pesti de apa sarata. pestii de altwater se bucura de viata in oceane, lagune si recife de corali. Pestii, mari sau mici, au valoare si frumusete in ecosistemele marine. Sunt oameni care vor sa afle care sunt cei mai frumosi pesti din lume.

Mandarinul sau cunoscut si sub numele de peste dragonet este unul dintre cei mai frumosi pesti din lume, are pene asemanatoare aripioarelor care sunt atat de viu colorate ca oceanul 8K incat par a fi fosforescente. Traieste in nordul Australiei si ii place sa se amestece cu recifele din jur, avand o competitie amicala pentru a vedea cine este cel mai frumos. Este un peste tropical mic si timid caruia ii place sa apara in timpul imperecherii noaptea. Mandarinelor le place sa se imbrace in albastru, desi portocaliu, galben, portocaliu, violet, verde si alte modele sunt de asemenea potrivite pentru el.

Animalele de pesti papagal 8K sunt unul dintre cei mai draguti pesti din mare datorita gurii lor care se dubleaza ca buzele. Acesti pesti nu numai ca infrunta mediul in care traiesc, dar sunt si foarte importanti pentru supravietuirea recifelor de corali de pe planeta pamant si ocean pentru alte animale 8K, mancand anumite tipuri de alge si alti daunatori care pot dauna acestor ecosisteme valoroase.

Pestele clovn este atat de special, colorat si frumos incat a devenit inspiratia pentru unul dintre cele mai importante personaje din cinematografia de animatie de astazi. Nemo si personajul tatalui sau din filmul Finding Nemo. Pestii clovn au o biologie unica prin faptul ca sexul lor se poate schimba intre mascul si femela. Ei formeaza grupuri familiale, iar barbatii sunt cei care ii protejeaza pe tineri la fel ca in filmul fascinant.

Sunt unul dintre cei mai populari pesti de apa sarata printre entuziastii acvariilor marine. Spre deosebire de unele dintre exemplarele mentionate, pestele fluture cu nas lung nu este o specie amenintata. Traieste in recifele de corali si de obicei se misca in perechi, cu exceptia celor mai tineri, care se misca in grupuri.

Pestele de paleta al pictorului are aceasta forma, doar ca a fost pictat in nuante spectaculoase de albastru, negru si galben. Pe langa pestele clovn, acest peste a fost ales si dintre numerosii actori din filmul In cautarea lui Nemo si a devenit unul dintre personajele principale, dragutul si indragitul pestisor Dory cu o memorie proasta. Pestii chirurg sunt serios amenintati. Trebuie sa protejam animalele de pe planeta noastra.

Cunoasteti cei mai captivanti pesti din recife, mari si oceane. Unele dintre aceste specii sunt pe cale de disparitie.

In salbaticie, viata este supravietuire si adaptare. Si asta se intampla si in imensul habitat marin, desi marea sa diversitate de specii pare a fi cufundata intr-o lume de vis.

Adesea, in documentarele despre viata marina, putem vedea gama nesfarsita de forme si culori care disting pestii de apa sarata. Dupa preferinta populara, cele mai frumoase sunt in marile si oceanele din Caraibe.

Cu toate acestea, marea sa frumusete ar putea fi si cauza disparitiei sale. Si este ca pestii frumosi sunt capturati pentru trafic ilegal. Odata ajunse in captivitate, conditiile artificiale care trebuie create pentru a asigura cea mai buna calitate a vietii acestor specii sunt foarte costisitoare si necesita o mare grija si consecventa.
In acest uimitor videoclip 8K si video 4K veti vedea cei mai frumosi pesti din lume, veti vedea ca viata marina in salbaticie este grozava si chiar mai frumoasa.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.