Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Coaja castravetelui
779 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  6 idei de a valorifica deseurile
369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  11 SFATURI UTILE PENTU INCEPATORII IN SAH
168 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Parinti si copii:- la sfatul psihologului
1.337 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapi de gustul amar al castravetilor
322 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pune FOLIE DE ALUMINIU in toaleta
25 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceapa si beneficiile ei
1.426 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile cuburilor de gheata,
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi in plantarea bulbilor de flori toamna
445 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trebuie sa ai lavanda in gradina sau in casa
15 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Beneficiile castravetelui

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 02.07.2012  Adauga la favorite 1.400 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Castravetii contin majoritatea vitaminelor de care avem nevoie zilnic. Un singur castravete contine Vitamina B1, vitamina B2, B3, B5, B6, acid folic, vitamina C, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu si zinc.

2. Daca te simti obosit dupa amiaza, renunta la bauturile ce contin cafeina si mananca un castravete. Ei sunt o sursa excelenta de vitamine B si carbohidrati care te pot revigora si efectul poate dura cateva ore.

3. Nu vrei sa iti mai vezi oglinda de la baie aburita dupa dus? Sterge-o cu o felie de castravete si vei elimina efectul de aburire si ii vei da un luciu deosebit. .

4. Gandacii ti-au ruinat plantele de gradina? Pune cateva felii int-un vas mic si gradina ta va arata extraordinar. Substantele chimice din castravete reactioneaza cu aluminiu si raspandesc un miros ce nu poate fi simtit de oameni dar care ii inebuneste pe gandaci si ii indeparteaza.

castraveti5. Cauti o modalitate rapida si usoara de a indeparta celulita inainte de a merge la piscina? Incearca sa freci zona afectata cu felii de castravete pentru cateva minute. Substantele fotochimice din castravete determina colagenul din piele sa se intareasca, sa devina ferm si sa reduca aspectul vizibil al celulitei. Are un efect extraordinar si pe riduri.

6. Vrei sa eviti o durere de cap? Mananca niste felii de castravete inainte de a merge la culcare si te vei trezi proaspat si fara dureri de cap. Castravetii contin zahar, vitamina B si electroliti pentru a inlocui substantele nutritive pe care le-a pierdut organismul, pastreaza echilibrul evitand aparitia durerilor de cap.

7. Castravetii au fost folositi de secole de europeni ca mese rapide pentru a indeparta pericolul informetarii.

8. Ai o intalnire importanta sau un interviu pentru o slujba si nu ai destul timp pentru a da luciu la pantofi? Freaca pantofii cu felii proaspete de castravete. Substantele chimice continute de castravete ofera un luciu de durata si tine apa la distanta.

9. Esti foarte stresata si nu ai timp pentru un masaj facial sau pentru mers la un salon de spa? Taie un castravete si pune-l intr-un bol cu apa fierbinte. Substantele chimice si cele nutritive din castravete reactioneaza in apa fierbinte creand o aroma relaxanta care ajuta la reducerea stresului.

10. Tocmai ai terminat o masa de afaceri si realizezi ca nu ai guma mentolata? Ia o felie de castravete si stoarce-o in gura timp de 30 de secunde pentru a elimina respiratia neplacuta.

11. Cauti o modalitate simpla de a curata chiuveta si argintaria? Ia o felie de castravete si freaca suprafata pe care vrei sa o cureti. Va indeparta depunerile si va da un luciu foarte frumos iar mainile tale vor arata foarte bine.

12. Ai folosit un stilou si ai facut o greseala? Ia partea exterioara a unui castravete si foloseste-o usor pentru a sterge urma lasata de stilou.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.