Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sveti Stefan, Muntenegru
102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Silistar Beach -Bulgaria
675 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chepelare -Bulgaria
819 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Borovets -Bulgaria
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Irakli Beach -Bulgaria
721 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stara Zagora-Bulgaria
618 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tur prin Bulgaria - Documentar turnistic 25 minute
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Athopol Bulgaria
639 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Podul diavolului-Ardino, Bulgaria
914 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aqua Paradise Nessebar Park BULGARIA
335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Sveti Vlas=Bulgaria

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.08.2012  Adauga la favorite 961 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Sveti Vlas - situat la poalele muntilor Stara Planina, exact pe coasta Marii Negre, la 3 km nord de Sunny Beach si la 12 km de orasul Nessebar.

Sveti Vlas = Munte+mare, climat mediteranean, situat departe de viata galagioasa a orasului, dar la doar 5 minute de statiunea Sunny Beach, Sveti Vlas se afla printre destinatiile Bulgariei ce au cunoscut cea mai rapida dezvoltare.Statiunea are aproximativ 3.000 de locuitori. Cea mai mare parte a statiunii este formata din complexe de vacanta impresionante construite aproape toate dupa anul 2000, cu investitii germane, britanice dar si bulgaresti. Confortul si conditiile de cazare oferite in Sveti Vlas sunt la un nivel greu de crezut ca pot exista pe un litoral situat asa de aproape de Romania. Aproape toata statiunea a fost construita de la zero si este gandita ca o zona rezidentiala de vacanta in special pentru familii, in care turistii sa se simta intimi si feriti de aglomeratia statiunilor litorale obisnuite cu un plus de confort si liniste. Este una din zonele din Bulgaria preferata aproape in exclusivitate de turistii din Germania si Marea Britanie. Proiectantii complexelor turistice au acordat atentie nu numai conditiilor de cazare si contructiilor ci si amenajarii spatiului exterior cu zone verzi, parcari ireprosabile, alei asfaltate pana la mare, gazon, flori si piscine pentru fiecare complex. Sveti Vlas este cunoscuta si pentru tratamentul bolilor respiratorii in orice anotimp.

Transport local: Exista transport regulat cu autobuzul de la Nessebar si Burgas catre Sveti Vlas si multe microbuze particulare , taxiuri obisnuite si speciale pe acea ruta. In afara de acestea, exista transport maritim catre si de la Nessebar si Burgas la Sunny Beach. De asemenea , se pot face rezervari pentru transferul de la Burgas sau Varna catre hotel. Din statiunea Sveti Vlas va puteti deplasa catre Sunny Beach sau Nessebar folosind microbuzele Laguna Tours. Acestea pleaca din fata fiecarui complex la intervale regulate de timp. De asemenea din statiunea Sveti Vlas aveti trasport gratuit pana la Acquapark in Sunny Beach. Orarul si alte detalii le puteti gasi la receptiile din cadrul complexului Dinevi Resort.

Plaja


Plajele adiacente ale statiunii Sveti Vlas au o lungime totala de aproximativ 1 km si o latime medie de 25 metri si nu sunt aglomerate niciodata. Plaja se continua pana la Sunny Beach unde se lateste pana la 200 m.

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni,Apartamente


Sveti Vlas este unul din cele mai impresionate locuri de la Marea Neagra din punct de vedere al dezvoltarii bazei de cazare.

O multime de hoteluri si in special complexe de apartamente, toate construite de cel mult 2-6 ani.

Complexul turistic DINEVI RESORT consta in 10 complexuri de apartamente ( Diamond, Monastery , Arena, Dolce Vita, Top, Etara, Lazur, Kambani , South Beach , Breeze, Vodenitza) in prima si a doua linie la mare, in Sveti Vlas, avand facilitati si servicii comune, doua plaje cu “Steag Albastru", cel mai frumos port turistic din Bulgaria, spatiu de promenada pe malul marii cu restaurante si cluburi. Cei care au fost deja in statiune au putut constata ca Dinevi Resort are unele dintre cele mai moderne apartamente, cu toate cele necesare pentru pregatirea mesei si pentru o vacanta perfecta!

Apartamentele din resortul Dinevi sunt grupate pe complexe cu stiluri arhitectonice diferite si sunt urmatoarele : Diamond, Monastery , Arena, Dolce Vita, Top, Etara, Lazur, Kambani , South Beach , Breeze, Vodenitza.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.