Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum dam forma barbii
1.513 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tunsori in functie de forma fetei
490 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum aplicam fondul de ten?
3.507 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Ce face machiajul dintr-o femeie urata !
1.227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Raluca Rosca
 
  Cum se face o crema cosmetica handmade
1.621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
02:24
  Cum sa devi o tipa Sexy
1.578 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Cum sa scapi de varfurile despicate
1.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de punctele negre
1.509 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa aplici blush-ul
989 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tratamentul cu parafina! Cum il poti face si acasa
477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Cum sa se imbrace o femeie plinuta?

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.10.2012  Adauga la favorite 3.483 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ce haine se potrivesc la femeile care au soldurile mari? De exemplu un jerseu lung poate sa lungeasca silueta, dar numai in cazul in care acest jerseu acopera fundul.
Decolteul in forma de V, poate face ca sanii sa apara mai mari decat sunt in realitate. Abtine-te in schimb de la modelele din lana groasa pentru ca te fac sa pari mai dolofana.
Este de asemenea interzis ca femeile mai plinute sa poarte haine in nuante pastelate pentru ca acestea dau senzatia ca sunt mai plinute decat in realitate.

Niste blugi bine croiti si tocuri inalte sunt combinatia perfecta pentru ca picioarele sa para mai lungi si imbracamintea sa aibe un aspect modern.

O tunica este de asemenea alegerea potrivita pentru femeile care au solduri largi. Ea subliniaza decoltajul si datorita largimi acopera burta, rotunjimile, soldurile, de asemenea si coapsele grasute sunt ascunse daca tunica este mai lunguta. Asigura-te ca acesta tunica nu ajunge doar pana la cel mai larg punct din sold, pentru ca acest model poate dezavantaja. O tunica mai scurta trebuie combinata cu un sacou inchis, care are o taietura lunga, astfel incat silueta este optic scurtata.

Acest tip de femei sunt avantajate de asemenea de paltoanele drepte cat si de rochiile drepte. Ele imprumuta siluetei o structura frumoasa, doar in cazul in care nu sunt modele largi si voluminoase. Nu este avantajos sa porti geci care sunt stranse deasupra genunchilor cu snur, este de la sine inteles ca aceste modele te fac sa pari mai plina.

Dar nu este nevoie intotdeauna sa iti ascunzi soldurile, se pot de asemenea si accentua. De exemplu cu o pereche de blugi frumosi, un fund rotund arata de multe ori mai bine decat unul ingust. Cele mai bune alegeri sunt culorile inchise, cele deschise dezavantajeaza o silueta mai plina. Modelele care au buzunare mici fac ca fundul sa para mai frumos, asigura-te ca blugi pe care ii alegi au o talie inalta. Blugi cu talie joasa au iesit din moda anul acesta, versiunea cu talie inalta accentuaza curbele frumoase si sunt in stilul anilor 60.

Cel mai mare secret de a ascunde soldurile largi este : distragerea atentiei. Daca ai o talie extrem de mica, evidentiaza acest lucru cu o curea sau cu o rochie stramta in talie. O astfel de rochie arata relaxant, elegant, daca are curbe clasice, ea poate sa faca invidioasa orice femeie. Daca ai picioare frumoase si glezne subtiri, poti sa atragi atentia cu o rochie scurta, dar in nici un caz sa nu ajunga rochia in dreptul genunchilor. Pe timp de iarna se poate combina o rochie cu maneci scurte cu un jerseu si ciorapi de lana opaci.

In cazul in care pieptul este punctul tau forte, poti accentua acest lucru cu un decolteu tip V, cu bijuterii fantezie cum ar fii margelele lungi si colorate, care va atrage atentia de la problema adevarata. Este important ca acest decolteu sa nu arate prea multe, dar nici nu este voie sa se combine cu fuste scurte.

Accesoriile sunt foarte importante pentru un aspect placut. Ai aflat deja ca o curea pe talie poate accentua foarte bine silueta. Cu toate acestea asigura-te ca nu este prea stramta. De asemenea sunt frumoase modelele lungi da pantaloni sau fuste care se intind pana sub piept, acestea fac silueta sa para mai lunga. In schimb curelele nu sunt avantajoase pentru femeile care au fundul mai mare.

Tocurile tip stileto sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Pentru femeile mai plinute pantofii cu tocuri subtiri sunt esentiali, pentru ca acestia fac picioarele mai zvelte si silueta mai frumoasa. In plus , mersul pe jos cu tocuri, intareste muschii picioarelor si contribuie astfel la o forma fizica mai buna. Trebuie sa fi foarte atenta ca pantofi plati sau tocurile mai groase, te fac sa arati mai grea.

Desi sunt la moda gentile uriase, femeile mai plinute nu trebuie sa se supraancarce cu o geanta supradimensionala, astfel trebuie sa te limitezi intotdeauna la accesorii de dimensiuni mai mici, pentru a evita sa pari ca accesoriul pe care il porti adica XXL. Alege intotdeauna o geanta mica si colorata va fi mult mai avantajoasa.

Multe femei incearca sa isi ascunda soldurile mari cu haine mult mai largi. Din pacate rezultatul dorit este tocmai invers : silueta pare fara nici o forma si mult mai mare ca in realitate. Stilul potrivit , sunt hainele mai stramte , dar nu foarte tare, si mai presus de toate sa fie simple, fara buzunare sau alte aplicatii. Pe scurt trebuie sa accepti curbele corpului tau si sa renunti la bibelourile inutile.

Chiar daca folosesti o multime de culori, poti arata prost. Incearca o nuanta mai inchisa, pentru ca aceste culori ajuta sa pari mai subtire. Griul si nuantele lui sunt neutre. Verdele smaragd si granat au un aspect nobil. Negrul fals care are o nuanta de violet inchis sau un albastru marin sunt o schimbare bine venita de la vesnicul negru. Important este de stiut ca culorile stridente fac silueta mai grasa. Daca iti place sa porti rozul sau galbenul trebuie neaparat sa le combini cu un sacou de culoare inchisa.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.