Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Hiram M Chittenden Lacate-Seattle
357 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Seattle-USA
1.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pike Place Market-Seattle
322 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Woodland Park Zoo
337 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Olympic National Park, Washington
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cerro de Monserrate Bogota
91 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O plimbare prin Ierusalimul Vechi / 84 minute HD
1.397 vizite - 0 comentarii
adaugat de queen
 
  Muntele Washington, SUA
528 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Somerleyton Hall (Anglia)
752 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mainau-Germania
1.091 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Seattle-S.U.A

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.06.2014  Adauga la favorite 944 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Seattle este cel mai mare oras din regiunea numita Pacific Northwest a Statelor Unite ale Americii. Seattle se gaseste in partea de nord-vest a statului Washington, intre Puget Sound si Lake Washington, la aproximativ 174 km (108 mile) de granita canadiano-americana in comitatul King, fiind sediul acestuia

Seattle a fost fondat la 2 noiembrie 1851 de catre Arthur A. Denny si echipajul acestuia, care a devenit ulterior cunoscut sub numele de Denny Party. Intaiul sau nume a fost New York, apoi Duwamps, pentru ca in final sa fie renumit Seattle dupa Chief Noah Sealth, seful celor doua triburi ale nativilor americani care locuiau in zona aceea. "Seattle" este de fapt o transcriere anglizata a numelui de familie a sefului celor doua triburi, Sealth.

La sfarsitul anului 2005 orasul avea o populatie estimata de 573.911 si o populatie a zonei metropolitane de circa 3,8 milioane locuitori. Seattle este punctul nodal al asa-numitei Greater Puget Sound region. Denumirea sa oficiala de alint este Emerald City, rezultatul unui concurs desfasurat la inceputul anilor 1980, menit a gasi un nume de alint al orasului care sa fi placut de toti numele face aluzie la verdele minunat al copacilor din oras si din imprjurimile acestuia. Seattle este de asemenea numit cu alte nume de alint cum ar fi Rainy City sau Rain City (Orasul ploios sau Orasul ploii), The Gateway to Alaska (Poarta spre Alaska), Queen City (Orasul Regina) sau chiar Jet City, datorita puternicei influente locale a companiei aeriene Boeing. Locuitorii orasului Seattle sunt cunoscuti ca Seattleites.

Seattle este considerat ca locul de nastere a muzicii grunge, si are o reputatie de mare consumator de cafea. Cele mai mari companii de distributie a cafelei fondate in Seattle sunt Starbucks, Seattle's Best Coffee, si Tully's. In afara de aceste companii, in Seattle exista numeroase cafenele si firme independente de prajit cafeaua. Seattle a fost gazda Conferintei ministeriale a Organizatiei Mondiale a Comertului (World Trade Organisation, WTO) din 1999, marcata de demonstratii anti-globalizare. Cercetatori din cadrul Central Connecticut State University au clasificat in 2005 Seattle ca orasul cu locuitorii cei mai culti


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.