Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 idei practice in gospodarie
452 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingrijirea tenului toamna
361 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi practice pentru plantarea verzei de toamna
174 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete si trucuri pentru BUCATARIE
525 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 sfaturi si trucuri practice pentru gradinarii
39 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 sfaturi si trucuri practice pt gradinarii incepatori
77 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri minunate cu balonul
472 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  27 DE TRUCURI SI SFATURI UTILE PENTRU CURATENIE
371 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri virale de pe TikTok
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri ingenioase
188 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Garderoba de toamna: 6 trucuri practice

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.10.2020  Adauga la favorite 287 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
AcasaUtileFemeiCum sa iti planifici garderoba de toamna: 6 trucuri practice
Cum sa iti planifici garderoba de toamna: 6 trucuri practice
Comentarii
genti_1489800380.jpg

Sursa foto: Shutterstock
25 Septembrie, 2020 - 20:50

Toamna aproape ca si-a intrat in drepturi si, odata cu temperaturile care incep sa scada treptat, apare si necesitatea de a-ti regandi garderoba. Nu lasa schimbarea anotimpului sa te dea prea tare peste cap. Cel mai probabil ai deja in sifonier cateva piese care se potrivesc in acest sezon si va trebui doar sa adaugi unele noi pentru a ramane in pas cu moda. Si, bineinteles, sa iti folosesti creativitatea pentru a pune la punct cele mai tari tinute.

Asadar, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti regandesti garderoba de toamna:

Pastreaza-ti rochiile largi
Acele rochii lungi si largi sunt perfecte pentru serile de vara cand iesi in oras. Insa, inainte sa le pui intr-o cutie si sa le dai deoparte pana anul urmator, gandeste-te cum poti sa le asortezi cu cateva pulovere sau bluze cu maneci lungi. Fie ca porti un blazer cu o curea, un pulover supradimensionat sau o bluza tricotata, trucul este ca, pe langa rochie, sa mai porti un strat de haine si sa iti scoti in evidenta talia. Rezultatul va fi un outfit casual de toamna.

Adauga mai multe accesorii
Pe langa bijuterii si palariile pe care ai putea sa le porti in continuare, mai ales in zilele racoroase de toamna, nu uita ca vei mai avea nevoie si de alte accesorii. Esarfele, fie ca sunt supradimensionate sau mici si elegante, se potrivesc cu aproape orice tinuta. Cand nu vrei sa porti palarie, o poti schimba cu bentite sau cu berete colorate. De asemenea, ar trebui sa detii si cateva genti pe care sa le poti asorta tinutelor de toamna.

Poarta dresuri
Dresurile pot fi o modalitate distractiva de a te juca cu texturi, culori si modele diferite pe toata durata toamnei. In plus, in asa fel te poti bucura in continuare de fustele si rochiile preferate de vara, pe care le poti asorta cu o pereche de ghete sau cizme. Pentru un look cat mai atragator, opteaza pentru dresuri opace. In cazul in care nu esti adepta dresurilor, poti purta leggings, impreuna cu o tunica sau cu un pulover larg.

Adauga mai multe straturi
Tinutele formate din mai multe straturi de haine nu doar ca arata bine, ci sunt si foarte practice. Astfel, poti purta camasi subtiri sau tricouri, peste care sa pui un cardigan gros cu o curea in talie, fara sa iti faci griji ca iti va fi frig. Trucul este ca in partea de sus sa porti haine largi sau supradimensionate, in timp ce in partea de jos sa porti o pereche de leggings, dresuri sau blugi mulati.

Fii creativa
Nu trebuie intotdeauna sa joci dupa reguli, mai ales daca ai un stil care iti scoate in evidenta personalitatea unica. Nu petrece prea mult timp pentru a te gandi ce ai putea sa porti si e potrivit toamna, ci poarta ceea ce te face sa te simti bine. Iar daca ai nevoie de putina inspiratie ca sa fii sigura ca arati impecabil, indiferent de ocazie, poti cauta idei de frumusete pe un blog pentru a sti, de exemplu, cum sa asortezi bijuteriile in functie de fizionomie.

Joaca-te cu culorile
Culorile vii ale toamnei sunt perfecte pentru inspiratia de care ai nevoie in garderoba ta. Cele mai potrivite culori in aceasta perioada sunt turcoazul, mov-pruna, ocru, dar si nuante de bej sau crem si nu numai. Daca ai o rochie de culoarea lavandei, pe care ai purtat-o vara trecuta, adauga un pulover de culoarea prunei, o esarfa si o pereche de cizme. De asemenea, mai poti purta jeansi maro, un colier cu pietre turcoaz sau o esarfa in nuanta de galben mustar.

Asadar, toamna aceasta poti purta hainele in care te simti bine, fara sa iti dai garderoba peste cap. Adauga doar cateva piese statement, piese vestimentare in culori de toamna si accesoriile potrivite si vei obtine un outfit perfect.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.